- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Visszaraktam a gyári Lollipoppot a telóra,mert valami nem volt jó a telepítésnél,de most meg nem tudom rárakni
a cwm-et! Tudnál,tudnátok ötletet adni hogyan kell?mert előzőleg meg sikerült!Nem értem az egészet! pedig letöltöttem a 6.0.4.7-et.
Ez e rom van most rajta :I9505XXUHOE3_I9505PHEHOE1_I9505XXUHOE3_ -
Szabcsizz
őstag
Ugyanez van nálam is.Egész éjszaka aktívnak mutatta a wifit,holott ki volt kapcsolva.Bár 1%-ot merült az akkumulátor,tehát enni nem ehette az akksit.
CM12.1-es és CM11-es ROM-on ilyen soha nem volt.Más.Észrevettem,hogy egy idő után iszonyatosan elkezdenek laggolni a játékok az alap lolli ROM-on.CM-en viszont csak úgy pörögtek.Borzasztó idegesítő,hogy nem tudok játszani rendesen.Van erre valami megoldás féle?Rémlik,hogy valaki itt a fórumon mintha írt volna erre egy megoldást,de az istenért se találom..😠
-
Szabcsizz
őstag
Nem csak neked tűnik úgy.Szerintem nagyon nem éri meg visszamenni.Ezerszer jobb a Lolli,mint a Kitkat.Legalábbis i9506-on.Lollin 5 óra képernyőidőt mindig elértem,KK-n meg a 4 alig volt meg.Sokkal folyamatosabb is.Meg szerintem sokkal dizájnosabb.Persze ez mind személyes vélemény/tapasztalat.
-
awakening87
aktív tag
Szia!
Nem is olyan régen sikerült ugrasztanom a jelzőbitet (Hongkongi 4.3 ENB2 eredeti gyári módosítatlan system-je ment fel Odinnal, de ez egy kissé hosszabb történet), úgyhogy én is belevágtam a customozásba
Most az Omega v19 van fent az eredeti Talexop-féle kernellel, a rendszer 4.3 TouchWiz-alapú, nagyon meg vagyok vele elégedve; telepítésnél kiválaszthatod, hogy milyen (Samsung) alkalmazásokat tegyen fel, megfelelő beállításokkal vagy utómunkával lehet belőle kipucolt rom is. EMKF modemmel megy. 9505-re itt érhető el: [link]
Szívesen kipróbálnék egy AOSP vagy CM-alapú romot is. Vagy a Google Play Edition-öket.
Milyen a CM 12.1?
Olyan recoveryt is keresek, amely ismeri a külső SD kártyát is (exFAT-támogatás), a jelenlegi PhilZ Touch 6-ossal ez nem megy.
Ki mennyire ismeri a custom kerneleket?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest