- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mogyesz
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #41630 üzenetére
zselés bab volt :-)))) Jöhet, megmaradhat :-)
-
migabi24
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #41628 üzenetére
S4-en soha nem volt szendvics
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Lézerparaszt #41582 üzenetére
Találtam itt a környéken egy elég jól felszerelt mobil adás-vétel-szervíz boltot ahol volt utángyártott 2990, és gyári aksi 7990-ért. Beruháztam a gyárira, eddig minden jól megy, viszont arra figyeltem fel, hogy a telefon töltés közben egyáltalán nem melegszik. Eddig megvétel óta tűz forró volt töltés közben. Nemtom ez mit jelent, de pár nap vagy egy hét múlva kiderül mit bír az aksi. Majd leírom a tapasztalataimat.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Lézerparaszt #41584 üzenetére
Működik rendesen csak kevesebb a szufla benne, ha feltölt fullra és lehúzom akkor 95%-ra ugrik abban a pillanatban.
-
sparks
senior tag
válasz
Garanciád nincs már? Nekem anno kijöttek házhoz (Samsung prémium garancia) és cserélték ingyen, plusz cseréltettem a kijelzőt is, mert nekem is már nyomta az aksi és féltem, hogy a feszültségtől szépen elreped majd. Elég annyi nekik, hogy kicsit beégett és már cserélik is a kijelzőt...
-
Weeman1
veterán
válasz
Lézerparaszt #41584 üzenetére
Kicsit visszább linkelt valaki képet a hamis és gyári akkumulátorról.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Vigyázz az akkukkal én 2x vettem S3-ba hamisat, nem látszik semmi különbség, ha találsz megbízható helyet írd meg majd érdekel engem is az asszony S3-ba.
-
mycso
veterán
válasz
Lézerparaszt #36415 üzenetére
i9505: (LTE)
fel: 50 Mbps
le:100 Mbps -
migabi24
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #36415 üzenetére
Ja bocs én a magyar csomagokat ismerem csak, ha i9505-öd van akkor szerintem tudja
-
migabi24
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #36413 üzenetére
Kicsit előrreszaladtál az időbe, a jelenlegi csúcs az 60Mbit
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #9141 üzenetére
Airdroid-ot próbáld ki.
-
tisvol
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #8832 üzenetére
Ezt a SIM kártya dolgot nem nagyon értem. Nagyon ritka kivételtől eltekintve ingyen cserélik mikro SIM-re, ami ráadásul adapteres, így régebbi telókba is visszatehető.
-
zack
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #8555 üzenetére
Miért nem szerzel be egy FiiO mobil erősítőt? Az enyémet árulom, ha esetleg ennyire drágát nem akarsz, mint amit linkeltem. FiiO E11 és bár az mp3 lejátszómmal és FiiO L5 LOD kábellel kompletten szeretném eladni, bontom is ha megéri.[link]
Jó cucc, nem bánnád meg. -
válasz
Lézerparaszt #8555 üzenetére
hiába fejlődik, adott irányben nem fejlesztenek, hiszen nem az a cél, hogy nagy (ohm értékű) fejhallgatókat tekerjen meg a mobiltelefon.
-
zack
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #8551 üzenetére
Milyen Impedanciája van? Mert azért a fejeseket nem erre találták ki, hogy mobil erősítő nélkül telefonon használd. A minőséggel nem lesz bajod, de lehet kell majd hozzá venned egy FiiO mobil erősítőt, vagy veszel hozzá egy kis impedanciájú minőségi fülest.
Szerintem nagyon jó minőségű zeneileg, nem is érzem hiányát a Wolfson DAC-nak, bár ha az még ennél is jobb (még ha csak kicsivel is), kicsit birizgálja a fantáziámat. Neutron Music Player nagyon jó szoftveresen, és bár az EQ-t sosem piszkálom és FLAT hangzást részesítem előnyben, sok egyéb apróság van benne ami szoftveresen okos és minőségi dolog.mod: Most néztem, 50 Ohm...Hát. Szerintem határeset. Ki kellene próbálnod mit tud erősítő nélkül, de szerintem a mélyek dinamikájának csökkenését érezni fogod, kérdés milyen szinten. Ezt a fejes szintet nem mobil cuccokhoz találták ki.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Lézerparaszt #8551 üzenetére
Új frissítésekkel jó. Nekem a gyári fülbedugós is tetszik, de nem vagyok egy válogatós fajta. Sajna a Sennheiser fülest (HD 202 vagy 203) otthon hagytam Magyarországon és nem tudom itt UK-ban milyet vegyek.
Páran használnak itt elég komoly füleseket, majd ők válaszolnak.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Lézerparaszt #8546 üzenetére
Azért azt tudod, hogy ez micro vagy mini vagy milyen SIM-es. A nagyot nekem pl. méretrevágták az üzletben. Nem tudom, hogy a stickben milyen SIM van. Én is csak a mobilos netet használom, egyelőre elég, gyors a telefonban a modem.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Lézerparaszt #8543 üzenetére
Én is Wave-ről váltottam. Ég és föld. S4 nekem nagyon bejön. Lehet wifit osztani a telóval. Nekem jól működik, igaz csúcsidőben a net sem száguld, de még így is sokkal gyorsabb netezni a telón, mint a Wave-en volt. I9505 van a finneknél is szerintem.
-
válasz
Lézerparaszt #8543 üzenetére
szia,
i9500 és i9505 van, eltér a két hardver; link
a finneknél nem tudom, hogy mi a helyzet, magyarországon például hivatalosan csak az i9505 adott.
típuson belül nincs hardveres eltérés sehol, maximum annyi lehet, hogy az i9500 alapban nem lte képes, de bizonyos régiókban kivitelezhető(vé kívánják tenni a dolgot), az i9505 alapban tudja az lte hálót.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Fotó állvány eladó
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest