- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
ratam23 #35633 üzenetére
Szívesen.
Azért ajánlottam, mert véleményem szerint nincs hozzá jobb tok. Fogásra, anyaghasználatra (jobb, mint a telefoné, ez nem pereg szét)
a legjobb tok és ma már az ára is barátságos.
mgTerminator: meg fogom,de annyira azért nem fogok küzdeni érte. Ha lesz invite veszek egyet, ha nem, akkor várok amíg szélesebb körű lesz az értékesítés. A fórumán éktelen hisztéria van, amiben nem veszek részt.
zola: Ja, így van, ezek a dolgok mindig így működnek. ;-)
-
poisonborz
csendes tag
válasz
ratam23 #30440 üzenetére
Csak szólni akartam, köszi a javaslatot, azóta is ezt a romot használom, nagyon stabil, és minden benne van ami kell - ajánlom mindenkinek, aki egy letisztult, egyszerű és friss romot szeretne (talán annyi, hogy a testreszabásához használt Xposed nem ART-kompatibilis, de ez nem nagy, és időleges probléma)
-
falijja
őstag
válasz
ratam23 #29004 üzenetére
A gyári samus kamerával hasonlítottam és szvsz ezzel szebb képeket lehet lőni élesebb és színesebbek is a képek....bár lehet hogy másnak meg ez nem tetszene annyira....
Igazából ezzel a kamera appal párosítva mindenben jobb mint a sima samus rom kivéve hogy a színtelítettséget nem tudja állítani....de hátha azt is majd bele teszik... -
-
válasz
ratam23 #28062 üzenetére
szolgáltató, előírások, ügyintéző és egyéb tényezők függvénye is, így nehéz pontosat mondani - kivéve a hivatalosan leírtakat -, pláne úgy, hogy az egyik szolgáltató a 2 évnél idősebb sim kártyátkat díjmentesen cseréli, a másik kettő meg nem jegyez sehol 2 évet, más szempontokat vesz figyelembe, az viszont tapasztalat, hogy sokszor eltérnek szabályozástól az ügyfél számára kedvező irányba, akár az előfizető trükközése nélkül is.
-
Csillag01
aktív tag
válasz
ratam23 #27392 üzenetére
Aksi hibaval vittem be,nyiregyi samu szervizfelvevobe.
100% felvolt toltve es hirtelen 0% lemerult.
3 munkanap mulva szoltak h kesz a telo.uj aksit,teljes hatlapot,toltot,usb kabelt csereltek.
Szal kijelzon kivul mindent kicsereltek knox 1-el.lolTeljesen elegedett vaok a samu szervizzel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest