Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fermacht1994
aktív tag
A Germany DBT független rom?
-
fermacht1994
aktív tag
Hibátlanul működik. Egyszer nem fagyott le. Nem indult újra. Nincs benne szemét. És sokkal gyorsabb a teló! És a knoxot sem ugrasztja. Kár ezen lovagolni. ☺
-
fermacht1994
aktív tag
A Knox nem ugrik tőle és eddig teljesen hibátlanul működik. Nyúzom ezerrel. Persze ha kijön a magyar XEH akkor felteszem azt.
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
Don't Panic #50689 üzenetére
Szuper. Öröm és boldogság van.
Nekem a gyors nyomkodás után a kamera kép szebbnek tűnik. Gyorsabban fókuszál és nem annyira zajos a kép.
borsodika
iztosra mentem
-
fermacht1994
aktív tag
Feltettem a hivatalos Lollit. Előtte utána wipe data, cashe, Knox nem ugrott. Megy a 4g, gps, és a Wifi is.
Hasít. Ez a rom nem a Német független? I9505XXUHOA7 -
fermacht1994
aktív tag
Örülnék ha i9505-re is elkezdenék a frissítést.
[link] -
fermacht1994
aktív tag
?? [link]
-
fermacht1994
aktív tag
Ma reggel végre aktiválódott a 4g-m. 3000ft-ért nem is olyan rossz. 5gb-s csomag.
[link] -
fermacht1994
aktív tag
kis kedvcsináló!
[link] -
fermacht1994
aktív tag
válasz
fermacht1994 #49559 üzenetére
Amúgy megvettem Trémobilba a külső aksit. A kérdésem az lenne, hogy ha benne van egy feltöltött aksi. Jelen esetben a régi. Akkor használhatom hordozható töltőnek is ha veszek olyan kábelt aminek mind a két fele micro usb? Csak mert látom, hogy van output feszültség is (450mah).
-
fermacht1994
aktív tag
I9505-re még nincs. I9506-ra van. Én is várom már, de annyira nem izgat. Így is tudok telefonálni meg úgy is. ☺
-
fermacht1994
aktív tag
Hol érdemes új aksit venni i9505-be?
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
cascada #49365 üzenetére
2013. Augusztusában vettem a telefont. Szépen lassan gyűltek a hibák. Hangerő gomb beragadt. Home gomb sem volt az igazi. Fő hangszóró néha recsegett. És a kegyelemdöfést szerdán kapta meg a teló.
nem kapcsolt be. Semmire sem reagált. Így csak a hátlap maradt a régi, meg az aksi amit 1 hete vettem. ☺
-
fermacht1994
aktív tag
Tegnap cserélte ki az egész telóm a szervízfutár. 😄 Én már nagyon várom a Lolli-t! ☺
-
fermacht1994
aktív tag
Szuper. Természetesen garanciás.
-
fermacht1994
aktív tag
Ha a telefonom nem kapcsol be és biztosan tudom, hogy az alaplap ment benne tönkre, akkor azt is kicseréli a szervízfutár?
-
fermacht1994
aktív tag
Hali
Valaki használja az offical CM12 nightly-t? Most tervezem, hogy felrakom.
-
fermacht1994
aktív tag
Tudom, hogy nem ide illő, de van egy Fekete swiew tokom. Doboza minden megvan. 2 hetet használtam kb. Ha valakit érdekel dobjon egy üzit.
-
fermacht1994
aktív tag
ÁÁÁ nem hiszem el. Pár napja rootoltam a telót először gyári rommal. Elvileg nem ugrik a knox. Ezután feltettem a legújabb cyanogenmodot a gyári programmal. (teljesen automatikus) Automatikusan feltelepített egy cwm-et is. És most nézem, hogy ugrott a knox.
De már megvan rá a megoldás ha gond lenne a telóval.
Igaz nem túl humánus módszer, de nem lehet mit csinálni.
[link] -
-
fermacht1994
aktív tag
Mi a véleményetek a google edition-romról?
Most szeretném felrakni. Érdemes feltenni?. Most cyanogenmod van fent.
-
fermacht1994
aktív tag
Sziasztok. Unom már a gyári romot, most telepítem a cyanogen módot. Használja valaki?
-
fermacht1994
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a legújabb független magyar romot mivel tudom rootolni, hogy ne ugorjon a számláló. Egy takarító program csak roottal működik szuperül.
Üdveri
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
mgTerminator #38584 üzenetére
Köszönöm. De előtte nem kell rootolni a telot?
-
fermacht1994
aktív tag
Ùj kora óta folia van a telefonomon, de néztem, hogy sokat ront a képminőségen. Vigyázok rá nagyon. A fólia is karcmentes. Szerintetek használhatom folia nélkül is? Nem gyűjti nagyon a karcokat?
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
Dare2Live #35122 üzenetére
Gari nem érdekel. Ha elromlik megoldom a garanciát. Mindenki pénzből él.
Engem a teljesen szűz GE-rom érdekelne. Valaki tudna linkelni részletes leírást.
Értem.
Elég sok problémám van frissítés óta. Teljesen lefagy, befagynak appok. Pl chrome, facebook, nem ébreszt. stb. Aksit már cserélték.
-
fermacht1994
aktív tag
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
laszlolczka #33660 üzenetére
Örülnék, ha meglepnének minket valami új külsővel, és újdonságokkal.
Mert kezd tele lenni a fa**om, hogy ezzel az új frissítéssel fél nap alatt lemerül a telefon, illetve tele van buggal. Nagyon gondolkodtam, hogy lecserélem egy Almára, de túl kicsi a kijelzője...
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
laszlolczka #33655 üzenetére
Csak root-után lehet felrakni igaz?
-
fermacht1994
aktív tag
Amúgy ha a Samsung Cseréli a kijelző oldalán lévő hangszórót az nagy barmolással jár?
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
PainKiller13 #31817 üzenetére
Nemsokára felrakom a német 4.4.2-őt. Van valami amit tudnom kéne? 4.3 ról váltok.
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
Don't Panic #26071 üzenetére
Hehe, kb még 2 hónap és olyan púpos lesz h csak na
-
fermacht1994
aktív tag
Na ma reggel volt a szervized csóka. (kb 20-22 éves srác) Aksit cserélt ami tényleg szar volt. Múlt héten leejtettem és bezúztam a kijelző felső keretét, meg a kamera is brutál karcos lett. A kijelző "nem érzékel mindíg, és a kamera is néha csíkos képet ad"
Van egy makulátlan karcmentes telefonom. Fain volt a srác. Azt mondta odinnal is simán feltolhatom a cuccokat, csak figyeljek, hogy gyári legyen. Amúgy meg sem nézte a számlálót. Azonnal nekiállt, és 10 perc volt max.
-
fermacht1994
aktív tag
Holnap délelőtt jön a szervíz házhoz. elvileg cserélnek aksit kijelzőt, és ha rendes még a kamerát is mert kicsit karcos.
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
Gizmo94 #23293 üzenetére
Köszönöm
Felfújódott az aksim elég rendesen 1 hónapja szépen lassan azt vettem észre, hogy csökken az üzemidő. Ma reggel levetem a töltőről már 10 kor ki-be kapcsolt.
És azóta a kijelző nem mindenhol érzékel rendesen. Néha igen néha nem. Tegnap ráadásul le is ejtettem és kicsit lehorzsolódott a keret, szóval jó lenne, ha kicserélnék a keretet a kijelzőt, meg az aksit is. Mindjárt rendelem a futárt. Akkor az egész 3 rétegű keretet cserélik? Tehát nem csak azt ami a kijelzőhöz van közelebb? Mert neten néztem spaklival kapargatják a kijelzőt, meg gányolnak össze vissza. Nyugtassatok meg h ez nem lesz ilyen.
-
fermacht1994
aktív tag
Ha garanciában cserélik a kijelzőt akkor a körülötte lévő króm keretet is cserélik, vagy az marad a régi?
-
fermacht1994
aktív tag
Sziasztok. Ma megtörtént amitől féltem...
Kiesett zsebemből a telo és a lépcsőn csattant..
Bal felső sarokban a keret zúzódott. Nem vészes de idegesít.nem a középső keret hanem ami a kijelzőhöz van közelebb, ilyen puha műanyag. Biztosítás kifizeti?
-
fermacht1994
aktív tag
Sziasztok! Ma a telefonom teljesen megbolondult folyamatos újraindulás, skype el sem indult, odinnal lett felrakva a 4.3, minden számláló 0-ban áll.
Akkor elvileg a garival semmi gond nem lesz, ha esetleg újratelepítés után nem oldódna meg a dolog?
Most fogom újratelepíteni odinnal, majd meglátjuk. Eddig hibátlanul ment már vagy 2 hete. -
fermacht1994
aktív tag
Na elvileg feltelepítettem a 4.3-at. Hibátlanul megy. Annyit szeretnék kérdezni, miből győződhetek meg h most nem vesztettem el a garit, Illetve ez most az a magyar független amit otán megkaptam volna előbb vagy utóbb?
-
fermacht1994
aktív tag
Srácok van egy zsír új samsung 3d full hd led tv-m. A problémám az lenne, hogy megy rendesen a screen mirroring, csak az a baj, ha elindítok egy játékot kilép belőle. Mármint a képernyőtükrözésből. Van erre valami megoldás?
-
fermacht1994
aktív tag
Ha valakit érdekel baráti áron egy fekete 1 hónapos swiew tok az írjon pü-t.
Lehetőleg csak Pestiek.
-
fermacht1994
aktív tag
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
Szakiii #20337 üzenetére
Azt nem értem, hogy Advance-nél ha gyári romot raktam fel akkor mind1 volt, hogy magyar vagy német a counter nem változott. Ha tegyük fel most felrakom a német romot akkor ugrik a binary counter és ugrik a gari?
És ha felrakom sehogy sem lehet visszacsinálni, hogy nyom nélkül maradjon a dolog?Köszi: Feri
-
fermacht1994
aktív tag
Sajnos a CSC XEH
Rakta már fel valaki a német romot?Anno s advance-t nyúztam ott használtam orosz-t és németet is. Fú de gyűlöltem azt a retek telefont.
Amikor megvettem még GB volt rajta és hasított, majd amikor kijött a JB na ott meghalt a telefon. Nem volt kérdés mire váltok.
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
b.bela1 #20326 üzenetére
Próbálok belépni, de nem akarja az igazságot. Hang fel+home gomb+bekapcsoló gomb. Kiírja, hogy recovery boot felül apró kis kék betűvel majd ha felengedem a gombokat akkor újraindul rendesen. Ha tovább nyomom a gombokat akkor fekete képernyő. Kis segítséget kaphatnék?
Full gyári a rendszerem soha nem volt rootolva sem.
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
bulikavagyok #15407 üzenetére
S Advance beütése van
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
Something_ #15405 üzenetére
Ez ugye most csak vicc?
-
fermacht1994
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy készülékbiztosítást hol tudok kötni független készülékre? Mert tudom , hogy trémobilnál lehet, meg vodánál is de csak a náluk vásárolt készülékekre érvényes.
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
supertrezi #15378 üzenetére
Olvastam, korábbi hozzászólásokat , hogy könnyen karcolódik a "fém" keret.
-
fermacht1994
aktív tag
Nem tudom eldönteni, hogy a keret az fém, vagy műanyag
1 napos tokban van és 1 hajszálkarc máris jelentkezett de olyan mintha lenne rajta még1 fólia. Valaki elmondaná, hogy is van ez?
-
fermacht1994
aktív tag
Nektek is nagyon melegszik a telo felső része? 5 perc játék után ki akar gyulladni a telefon
ez azért durva :s
-
fermacht1994
aktív tag
Na végre megvan a telo
Hibátlan és 143ért vettem 2év gyári garival amit utána samuba meg is erősítettek, hogy minden oké vele
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
supertrezi #15032 üzenetére
Fővárosi vagyok, 10 percre lakom, én ilyen értékű dolgokat csak személyesen és alaposan megvizsgálva veszek meg
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
supertrezi #15030 üzenetére
Holnap én is itt veszem
Meggyőztek, csak nemtudom ha reggel megrendelem akkor délutánra már megvan? vagy van nekik raktáron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest