Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
palee69 #39457 üzenetére
Az a hír járja (itt vagy a Note3 fórumban olvastam), hogy a hivatalos Samsung szervizekben / boltokban segítenek és IMEI alapján megmondják, hogy a készüléket kinek gyártották (független Mo-i, független EU-s, szolgáltatós, stb). Ha tudod, akkor próbáld meg ezt az utat.
-
Luser2000
addikt
válasz
mate198712 #39404 üzenetére
Ezt olvasd el az S4/G3 váltásról:
http://m.mobilarena.hu/tema/re_lg_g3_mindent_a_szemnek/hsz_750-750.html -
Luser2000
addikt
válasz
norrberth #38635 üzenetére
Hivatalos neve:
Samsung Galaxy S4 Value Edition
Egyfelől az már alapból 4.4.2-es Androiddal jött ki (idén), míg az I9505 annak idején 4.2.2-vel.
Kijelző, processzor, aksi ua.
Csak 16GB-os verza van belőle.
Adatátviteli képességei kicsit elmaradnak az alapverziótól (4G-ben csak 50Mbps)
Szoftveres tartalmakban talán kicsit szerényebb és úgy tűnik, hogy a milliónyi érzékelőből is (pl. geomágneses) kevesebb lehet benne. -
Luser2000
addikt
Nexusra kijött az Android 4.4.4.
forrás:
http://www.xda-developers.com/android/ota-captured-android-4-4-4-ktu84p-ota-now-live-for-the-nexus-5/ -
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #38388 üzenetére
Egyébként meg itt a Mobilarénám iszonyat mennyiségű és teljesen érdektelen tartalmú hírt / cikket lehet olvasni, azonban olyat, amely a frissítések világáról (a fejlesztési és jóváhagyási, majd publikálási folyamatról) írna még nem olvastam.
Nyilván sok vele a meló, mert ahány gyártó annyi metódus. Ráadásul ez nem olyan, hogy megkérdezem a gyártó hazai marketingesét, hanem el kell menni az anyacégig, ott meg kell találni az illetékes és tőle kell információt szerezni. Lehet, hogy a MA kedvéért nem is beszélnének erről (esetleg valami nagyobb / olvasottabb nemzetközi portál ismert és elismert újságírójának talán).
-
Luser2000
addikt
válasz
sparks #38384 üzenetére
Volt, márciusban, de csak OTA frissítés, KIES nem.
Most ebben történt változás.A Telenor még márciusban kijött 4.4.2 KIES frissítéssel.
A Telekom csak májusban jött 4.4.2-re, de rögtön KIES verzióval.
Függetlenre is márciusban jött 4.4.2 KIES verzió.No, a Voda most kvázi utolsókén csatlakozott ehhez. Így nézd!
-
Luser2000
addikt
Samsung Galaxy S5 LTE-A official with WQHD (2560×1440) Super AMOLED display, 3GB of RAM ...
http://www.sammobile.com/2014/06/18/samsung-galaxy-s5-lte-a-official-with-wqhd-2560x1440-super-amoled-display-3gb-of-ram/
-
Luser2000
addikt
válasz
FrankMonzano #37216 üzenetére
Ugyan ilyen térerő problémák jöttek elő nálam is kb 1 hete.
Gyári 4.4.2 XEH
-
Luser2000
addikt
Köszi mycso és upbuvar!
Azt hiszem ott lehet a bibi, hogy a BE szoftverében a CSC állomány eltér a "simától" (a típusszám után egy Y különbözteti meg). Ez egy frissítés során "állítólag" elmászhat és felmegy helyette a sima CSC.
Valószínű én ezért nem találok az én készülékemen semmilyen Black Edition-re utaló nyomot.
Üdv.:
Balázs -
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #36653 üzenetére
Korábbi kérdésemre nem érkezett válasz, újra próbálom:
----
Sziasztok!
A Black Edition szoftvert (FW-t) miről lehet felismerni?
Esetleg a készülék kódja eltérő és nem GT-I9505?
Többen írták már itt, hogy a BE szoftverében vannak eltérő csengőhangok és hátterek.
Nekem BE van, de eddig semmi különbséget nem vettem észre.
Sőt, még eltérő ROM verzióra sem akadtam.
Szeretném ezt pontosan látni.
Köszi,
Balázs---
mSchumi87, Zolar, malisonX, stb. mozgolódott korábban a témában.
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
A Black Edition szoftvert (FW-t) miről lehet felismerni?
Esetleg a készülék kódja eltérő és nem GT-I9505?Többen írták már itt, hogy a BE szoftverében vannak eltérő csengőhangok és hátterek.
Nekem BE van, de eddig semmi különbséget nem vettem észre.
Sőt, még eltérő ROM verzióra sem akadtam.Szeretném ezt pontosan látni.
Köszi,
Balázs -
Luser2000
addikt
válasz
proly01 #35088 üzenetére
Szia!
(Nekem Gear 1 van).
"van e a gearben olyan fajlkezelo mint a telefonban tudok e olvasni rola pl .pdf et vagy .doc ot ."
NINCS"Akkor hogy a viber pl vagy whatsapp es a kulonbozo ertesiteseket megjeleniti e?"
EGYIKET SEM HASZNÁLOM, ÍGY NEM TUDOM (de vannak olyan külső app-ok, amelyek képesek az értesítéseket átküldeni a Gear-be, pl.: Shazam, SoundHound, Hangouts, Google+, Foursquare, Evernote, Dropbox, ...)"Van rajta billentyuzet web bongeszo?"
NINCS se billentyűzet (csak tárcsázó), se böngésző."Lattam hogy lehet rootolni is.Ebben az esetben egy teljes android rendszert tesz fel vagy csak lehetoseget kapok .apk fajlok feltelepitesere?"
ERRŐL SEMMIT NEM TUDOK (érdemes lenne az XDA-n olvasgatni vagy kérdezni). -
Luser2000
addikt
Mi a jelentősége, hogy 11-12 holdra csatlakozik, vagy 20-24 holdra?
Szerény ismereteim szerint 2 hold mar pozíciót ad, 3. holdtól van már magasságadat is. A consumer készülékek pontosságahoz 5-6 hold elegendő. Egy S4-es telefon, vagy akármilyen telefon és a rajtuk futó alkalmazások nem is tudnák kihasználni az ennél több holdról jövő adatot.Még jobb is talán, hogy nem veszi annyinak a jelét, mert így nem fogyaszt annyit.
SZERINTEM.
-
Luser2000
addikt
válasz
szabonagyur #33451 üzenetére
Tegnap írtam.
Persze egy témában járatlannak ezek a kódok lehet nem sokat mondanak.
Szóval amit én tegnap vettem az gyárilag 4.3-al jött és az frissíthető 4.4.2-re. -
Luser2000
addikt
válasz
szabonagyur #33441 üzenetére
miért nem veszel tök újat? miért éri meg bajlódni a függetlenítéssel, stb.
én tegnap vettem 123eFt-ért, 27%-os ÁFA tartalmú számlával (netto 97eFt), hivatalos, magyar, Samsung garis. -
Luser2000
addikt
Tudtok olyan boltot ajánlani Budapesten, ahol S-View tokot lehet kapni kedvező áron és van is raktáron (hogy meg tudjam élőben nézni a színeket)?
Köszi!
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Felteszem itt is a kérdést, hátha valaki már foglalkozott vele közületek.
Használ valaki olyan programot, ami a céges belépőkártyát (RFID) helyettesíti egy NFC képes mobillal?
(Valahogy a kártya azonosítóját kellene emulálni a telefonnal. Tudomásom szerint az általam használt kártya adatokat nem tartalmaz, csak egy egyedi azonosítót).Köszi,
Balázs
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Az S-Tervezőben hogyan lehet a szinkronizált naptárak színét megváltoztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest