Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AniKoo87
csendes tag
Újrainditottam de úgy se csin semmit, nem nem telepítettem rá semmit, igen azt amit te linkeltél úgy ahogy mondtad!
Igen már probáltam azt is, hogy a számitőgép ikonra kattintottam de nem látja , úgy se hozza be.
Most megprobáltam egy másik laptopon is amin xp fut de az is azt írja ki, hogy EZT AZ ESZKÖZT NEM TÁMOGATJA A KIES 2.0. GYŐZŐDJÖN MEG ARRÓL, HOGY EZ AZ ESZKÖZ TÁMOGATOTT, MAJD PRÓBÁLKOZZON ÚJRA! -
AniKoo87
csendes tag
a kies biztosabb, és a végén a rákérdezésnél minden illesztést kipipálni/engedélyezni, és persze rendszergazda fiókban, és rendszergazda engedély megadásával (jobb klikk a telepítőre -> futtatás rendszergazdaként) telepíteni; link
az eredeti s4 usb kábel javasolt, sok más típussal nem jó a kapcsolat.
direkt usb aljzat javasolt a gépen, tehát nem usb hub/elosztó, illetve sokszor az előlapi kivezetés sem okés, ilyenkor a direkt alaplapi/hátlapi javasolt.
magát a telefont külön illesztés nélkül is felismeri a telefon, adatot már úgy is lehet rá másolni.
a pc alaplapi chipset, usb...stb illesztések telepítve?Mindent úgy csináltam ahogy ide leírtál de sajnos azt írja a kies, hogy ezt az eszközt nem támogatja a 2.0.
Ahogy rácsatoltam a telót a laptopra azonnal felismerte az eszközt és az illesztőpogikat telepítette és ki is írta, hogy készen áll a használatra de még sem látom a telót a sajátgépben pedig még memokártya is van benne amit csak akkor ismer fel a gép ha kiveszem a telefonból és memokártya olvasóval illesztem a gépre, ha a telóba van semmi! lehet, hogy a telefonnak van akkor baja? -
AniKoo87
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy Galaxy S4 amit nem tudok a PC csatlakoztatni, rákötöm a gépre pittyeg egyet majd nem történik semmi a saját gépben nem jelenik meg egy ikon sem! A tálcán viszont látom h észlelte az USB csatlakozást mert a biztonságos kiadás megjelenik, már töltöttem le Kies alkalmazást is és az sem ismeri fel a készüléket! Miért lehet ez? Mit csináljak, hogy a készülékemet felismerje a gépem?
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
Anikó
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest