- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
D-Phrag #65886 üzenetére
Sajnos a kollégáknak igaza van. Én nemrég adtam el az i9506 telefonom egy GSM boltban. Ezeket nézték:
- mennyire kopott
- szolgáltató függő-e -> kell-e nekik függetleníteni (plusz költség, ha nem a bolt tulaja végzi/nem ért hozzá)
- alapvető dolgok működnek-e: kamera, kijelző, hívás tesztnél mikrofon és hangszóró
- tartozékok megvannak-e: töltő, headsetEzek meg nem érdeklik:
- 05 vagy 06
- speciális kiadás-e
- ROM verzió
- rootolt-e
- szerelve volt-e
- egyéb tokok, kijelzőfóliákNekem egy jó állapotú tokban tartott 06 volt T függéssel. 30 ezrest kaptam érte.
Szerintem jobban jársz ha a közeledben lévő GSM boltokban érdeklődsz és ahol a legtöbbet adják ott eladod. Akkor nem kell várni arra, hogy valaki elvigye.
Vagy valamilyen adok-veszek csoportba belépsz Facebookon és oda fotóval felrakod. Leírásba elég beírni, hogy milyen állapotban van és, hogy független-e. Átlag ember nem ért hozzá, elég nekik tudni, hogy Samsung = menő, mindenkinek az van az ismeretségi körében.
Én az S4 előtti két telefonom FB-ről adtam el, és két napon belül elkeltek. Az is tény, hogy arra csapnak le ami kicsit áron alul van meghírdetve. 38k tényleg sok érte, reálisabb a 30.
-
Black_Raven
veterán
válasz
D-Phrag #65881 üzenetére
Szia.Én pontokba nem szedem, de először is a HA nulla, a Jófogáson kell hirdetni országoson vagyis háztól háziggal.Kép nélkül nem lehet eladni.Javitást felejtsd el.Csak a kifogástalan(?)működésről és a "megkimélt" állapotot kell hangsúlyozni+extrákat és tényleg drága.Viszont könnyű eladni mert official hozzá minden custom és kevesebbet eszik jobb üzemidő mint 06,
-
törölt tag
válasz
D-Phrag #65881 üzenetére
1- Nem nagyon vesznek már i9505-öt, inkább i9506-ot ami erősebb.
2- Ha valaki telót vesz megpróbál olyat venni amin nem lett utólag cserélve semmi, tehát gyári állapotút. Te arra hivatkozol hogy gari lejárata miatt lett cserélve. Na már most ha valami működik rendesen azt nem szokták a garancia lejárata miatt kicserélni már itt sántít valami a dologban. Ráadásul nem is nagyon próbálgattad a telót még az is lehet hogy a szervizes nem jól végezte dolgát.
3- Nem érdekli a vásárlókat hogy "black edition" az csak egy fekete hátlap.
4- Van 4 pozitív értékelésed hardveraprón. Ez sokszor kevés ha drágább cuccot akarsz eladni. Van miből válogatni a vevők keresnek több pozitívval rendelkező eladót.
5- Egy darab kép sincs arról mit akarsz eladni.
6- Drágán adod 38-at már nem ér. -
Zorro(hun)
tag
válasz
D-Phrag #62829 üzenetére
Szerintem sem cserélik. Ma volt szervizem :alaplap, USB csati csere és rá is kérdeztem. Azt mondta a srác, hogy meg van sérülve a keret (csak le van pattanva a króm csík), de ha emiatt cserélné vele fizettetné ki a Samsung (TMX). Ettől függetlenül, akinek kicserélték az szerencsés.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
D-Phrag #53570 üzenetére
Szerintem semmibe nem kerül ha elmeséled nekik is, hogy ugyan mi az a szám ami még fedi a szokásos felrakást-leszedést és ne nézzenek már hülyének. Tényleg nem kellene megrepedjen, én viszont csak azon csodákozom, hogy adtak garit erre a tokra.
Zolar - Ahogy olvasom a tokon van repedés.
-
D-Phrag
senior tag
válasz
D-Phrag #50223 üzenetére
Apropó. Ha root jog megvan 4.4.2-re és jön a nyalóka frissítési lehetőség, amivel élek is azonnal, akkor a root jog elszáll?
(#50225) amuba: +1. Osztom, szerintem is csak beetetés. Ha így fog kinézni az qrva nagy égés lesz Samunak, főleg nem egy ilyen világ eseményen nem akarná lebőgetni magát, mint ez a WMC..
-
-
válasz
D-Phrag #50048 üzenetére
Igen, ez pont olyan, mintha vennék egy autót, amibe tankolhatok, kereket cserélhetek rajta, lemoshatom kívül-belül, de a motorháztetőt nem nyithatom ki, mert akkor irgum-burgum.
Engem alapból irritál, ha a ( nem is olyan kevés ) pénzért vett telefonomon csak felhasználó lehetek, mert a gyártó szándékosan korlátozza a lehetőségeimet a SAJÁT készülékemen. -
Petyyyyy
addikt
válasz
D-Phrag #42433 üzenetére
...nagy a fajlagos igénybevétel.. - ezt hogy sikerült megállapítanod?
Nem törik a olyan könnyen hidd el, ezért van mögötte a gumi tok. Esésnél van minek átadnia az ütés erejét, így a tok csillapítja azt és nem a műanyag keret.
Persze el fog öregedni idővel, ez vitathatatlan. Hidratáld a keretet és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest