- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
-
sanyek2
senior tag
válasz
mfranky #40724 üzenetére
Húú, köszi! Az remek, mert mindkettő kies fent van. (én telóm is S4-es)
Már csak azt nem tudom, hogy melyik ROM kell nekem/neki....
Ezek a betűjelzések számomra kaotikusak, mivel nem foglalkoztam még vele. Az enyémen meg tudnám nézni, de ez sajna kártyafüggő.
Nincs valami lista erről, hogy melyek a független ROM-ok régiók szerint? -
zseko
veterán
válasz
mfranky #35190 üzenetére
Én is használom a dropbox-ot, ha telefonról törlöd akkor még nem törlődik, a dropboxban még eléred telefonról és a gépeden is megmarad. De ha gépen törlöd akkor törli teljesen, mert azt a mappát folyamatosan szinkronizálja. Persze telefonon se törölj a dropbox programjával, mert akkor megint buktad a képet. De sima képnézegetőből lehet, én úgy szoktam. Múltkor néztem át, rengeteg szemét volt már fent amit fényképeztem, alig győztem szortírozni
És a képernyőmentéseket is felmásolja.
(#35198) Gizmo94: Munkatárs most vett Note3-at 124e-ért, MM-ben még 220e-ért vásárolt független, 3 tokkal amiből az egyik a gyári, egy 32GB-os kártyával, ja és a telefon is 32GB-os. Durva egy mérete van
És az alap TW smooth-abb rajta mint enyémen a Nova Launcher. Igaz még nem volt belakva programokkal, teljesen alap gyári volt. A bőr utánzatú hátlapja igen tetszik, érzésre is majdnem olyan mintha tényleg bőrt fognék és nem ilyen gagyi műanyagot mint ami a miénken van.
-
törölt tag
-
emre33
addikt
válasz
mfranky #16806 üzenetére
Hivatalos térképen is látszik ám..
http://www.telenor.hu/i/coverage-map-lte-201308/coverage-map-lte-201308.png
-
Vagany
őstag
válasz
mfranky #13260 üzenetére
Ha a megjelenés utáni első hetekben vetted, május legeleje, mint pl én is akkor függetlent kaptál, XEH kóddal és a frissítéseket is ennek megfelelően kapod. Recovery módban meg tudod nézni a jelenlegi CSC-det.
szerk: És igen, eddig megegyeztek a frissítések (MDF, MDN, MEA) kb időben is egyszerre jöttek. Ez az utolsó viszont eltérő, de a független MGA újabb, mint a Telenoros MF8, bár sok különbség nincs köztük.
-
kengyel
nagyúr
válasz
mfranky #13258 üzenetére
Ez érdekes, mert tényleg a legfrissebb a BMF8
Amit meg neked leszedett az a független XEH rom. Nem lehet hogy független a telefonod ? Volt már ilyen nem egy
Próbálj beletenni másik sim kártyát, ha van rá lehetőséged.
Itt is az BMF8 a legfrissebb .
-
tisvol
aktív tag
válasz
mfranky #11102 üzenetére
Idézek a Telenor weboldaláról:
A 4G/LTE hálózat kizárólag Hipernet Medium, Hipernet Heavy és Hipernet Pro tarifacsomagokkal, 4G/LTE kompatibilis eszközzel, USIM-kártyával, földrajzilag korlátozott területen vehető igénybe.
Plusz, nem mindegy hol akarod használni, mert nem túl acélos a lefedettség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest