Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
Független S4-re is érkeznek ilyen oprendszer frissítések? Pl most szendvics van, jönni fog arra kitkat? Még azt nem tudom, hogy ha jön és frissítem is kitkatra, akkor ugye minden eltűnik róla?
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Lézerparaszt #41582 üzenetére
Találtam itt a környéken egy elég jól felszerelt mobil adás-vétel-szervíz boltot ahol volt utángyártott 2990, és gyári aksi 7990-ért. Beruháztam a gyárira, eddig minden jól megy, viszont arra figyeltem fel, hogy a telefon töltés közben egyáltalán nem melegszik. Eddig megvétel óta tűz forró volt töltés közben. Nemtom ez mit jelent, de pár nap vagy egy hét múlva kiderül mit bír az aksi. Majd leírom a tapasztalataimat.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
sparks #41586 üzenetére
Van garanciám, és valószínű az is lesz a vége, de kell mindenképp az aksi, mert Finnországban vettem, és csak 2 hónap múlva megyek vissza. Na meg a garancia papírok is ott vannak. Akkor addig szerintem el fog menni egy akármilyen gagyival is, ott meg szó nélkül cserélik.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Most vettem sim-kártyát a telefonba, és akkor láttam meg, hogy az aksi felpúposodott, úgy néz ki mint egy párna. Már elkezdte nyomni szét a telefont is, a kijelzőnél középen már nem olvad bele a kijelző a fémes keretbe, hanem elválik tőle. Még jó hogy észrevettem, mert egyelőre semmi baja nincs a telefonnak. 1 éves használat után lett ilyen, igaz állandóan töltőn volt, mert a netem a telefonról van megosztva, és úgy pikk-pakk lemerült. Az lenne a kérdésem/kérésem, hogy tudnátok linkelni megbízható magyar (lehetőleg hivatalos) üzleteket ahol jó minőségű aksit lehet venni? Sürgős lenne, előre is köszi!
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, a telefonról van megosztva a net, és ki kéne nyitnom pár portot, és mivel ilyenkor (szerintem) a telefon routerként üzemel, így gondolom azon kell. Tehát a nagy kérdés, androidon (Galaxy S4 ofc) hol/hogy is kell ezt? Már ha lehet egyáltalán, mert nem nagyon találtam semmit a témában.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, tervezek az S4 -re 4G mobilnet előfizetést, és az lenne a kérdésem, hogy mekkora sávszélességet tud kezelni? Megbírkózik a 100mbittel? Előre is köszi!
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Az S4-ről van megosztva a net a laptop felé. A net 21 mbit/seces, de általában csak 70-80k -val töltök. Arra gondoltam hogy a telefonban le van szabályozva, mert mikor még az usb stickben volt a kártya amin a mobil net van, akkor 1m is jött mp-ként. Lehet rajta valahogy gyorsítani a telefonban?
-
Lézerparaszt
őstag
Kies air -t letöltöttem gépre és telefonra. Azt írja hogy most már tudok fájlokat cserélni wifin böngészőből. A böngészőből hogyan? Sry a sok amatőr kérdésért, de hát egyszer meg kell tanulni
-
Lézerparaszt
őstag
Megosztottam a netet az S4-en hotspottal, a laptop fel is ismeri a jelet, de mikor csatlakoznék kiírja hogy nincs internet, mert korlátozott a kapcsolat. Mit kell a telefonon még beállítani? Első androidos telefonom, még nem értek hozzá kellőképpen
A másik dolog: Wifin hogy kell fájlokat cserélni a laptoppal? Pl zenét, filmet stb. akarok küldeni laptopról telóra.
Előre is köszi! -
Lézerparaszt
őstag
Na igen, de de egy kis településen vagyok, ami nem az Isten háta mögött, hanem az Isten háta mögötti fán mászó mókus jobb lábán lévő kullancs mögött és annak is az árnyékában van. Itt úgy lehet venni sim kártyát a boltban mint a cukrot, viszont ha cseréltetni akarom mikróra akkor csak a 160 Km-re lévő városban tudom. Az meg nem hiszem hogy megér annyit
-
Lézerparaszt
őstag
Na most már én is beállhatok a büszke S4 tulajok körébe. Nagyon jó a telefon, minden várakozásom felülmúlta. A sim kártyával ugyan adódtak bajok, de semmi olyan nem volt amit egy olló és egy kis cellux nem oldott volna meg.
Na akkor hogy is van ez az internet megosztásos dolog? Mármint a telefonon lévőt wifin.
Szerk: első androidom, melyik a legjobb zene és videólejátszó? A másik hogy tele van szórva kép és hangtöredékekkel a telefon, nem lehet azokat valahogy elkülöníteni? Letörölni nem merem, nehogy valami program használja. -
Lézerparaszt
őstag
50 ohmos. A wave meg tudta hajtani viszont mély kiemelés + rock hangzás + magasabb hangerőnél már hullámzott a hangerő. De hát az egy wave, ez meg egy S4, csak fejlődött valamit a hangrendszer
Szerk: Ja ok most már látom az utóiratot. Tudom hogy nem erre találták ki, csak érdekelt milyen, mert ilyen dolgokról semmit nem árul el a gyártó.
-
Lézerparaszt
őstag
A hangminősége milyen a telefonnak? Képes komolyabb fejhallgatót meghajtani, esetleg audiofil minőséget elérni?
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #8545 üzenetére
Köszi. A terv az, hogy nem szeretnék 2 netet fizetni, ezért az usb modemből átrakom a simet a telefonba, és onnan osztom meg a netet hogy legyen a laptopon. A jelerősség nem tudom változik-e, de hát gondolom van egy kis különbség egy gagyi usb stick és egy csúcsmobil hardvere között.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, tervezem hogy beruházok erre a telóra. Most van egy Samsung Wave -em ami kb semmire nem jó azon kívül, hogy szép a kijelzője. Benne van a cikkben hogy országonként más hardver kerülhet bele, nem tud valaki egy oldalt hogy melyik országba milyet terveznek? Finnország érdekelne, mert most itt élek. A másik dolog, hogy 3g mobilinternet van, és meg lehet oldani a telefonnal hogy a telefon kapja a netet és wifin azt osztom meg a laptoppal? Hátha jobban kapja a jelet mint az usb stickkel. Egyéb felhasználói vélemény is érdekelne, főleg olyanoktól akik rendelkeznek ezzel a csodával
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest