- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
1) Feltűnt, hogy a gyors szöveg-ek között nincsen ott az, amit én írtam, ezért úgy döntettem, minden ott lévőt kitörlök. Tettem egy próbát, de nem jártam sikerrel -> küldi a szövegemet.
2) Ezt követően a gyári SMS küldőt alapra állítottam (Alkalmazások/Mind/Üzenetek/Gyorsítótár törlése, valamint Adatok törlése), meglepő módon, így is működött az általam korábban beállított válasz.
3) Megnéztem, mi üzemel (Alkalmazások/Üzemel) kilőttem a Beállításaim-at és az Emberek-et -> kudarc
4) Elkezdtem módszeresen letiltani a közelmúltban feltelepített apk-imat -> ez sem vezetett eredményre.
5) Letiltottam a Beállítások/Hozzáférhetőség-ben a rendszergazdai jogokat használó apk-imat (pl. E-robot)
6) Újraindítottam a telefont, hátha "beragadt" valami -> kudarc.
7) Áttértem a Hangouts-ra, (Beállítások/Vezetéknélküli és egyéb hálózatok/Alapértelmezett SMS alkalmazások) -> ez is szívás.Kifogytam az 5letekből...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest