Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
válasz
Juliuska
üzenetére
Sziasztok!
Az én m7-em kamerája is lilásodik, de eddig nem nagyon foglalkoztam vele, mert a telefont napi szinten használtam, nem akartam megválni tőle hosszabb időre. Viszont áprilisban lejár a 2 év gari, nem húznám tovább.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogy tudnám teljesen gyárira visszaállítani? Mert most s-off, supercid, meg custom rom van rajta. xda-n nekiugrottam az ezzel foglalkozó topicnak, de az én kevés angolomnak az már sok.
Na meg még az, hogyha látszanak ütéskopások a házon (egyszer esett betonra, sarkán kis benyomódás, meg karcok a hátlapon), de nem vészesek, simán mondhatni, hogy a két év használat eredménye, e miatt elutasíthatják a garanciális javítást? Van még egyébként készülékbiztosítás is rajta. Lehet jobban járnék, ha valahogy azt érvényesíteném, és esetleg 25-ből lenne egy új készülékem?
Kicsit tanácstalan vagyok, mert szeretem a kis drágámat, de a kamera szar, a külsejét megette az idő vasfoga, jó lenne ha kapna egy új házat, de szívesen bepróbálnék egy lumia 930-at is.
Jöhet válasz akár ide vagy priviben is. Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest