- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz
Juliuska #33948 üzenetére
Szóval:
Végül rájöttem, hogy most érek rá feltenni, igy még kora délután letöltöttem, ami kb. 7 percembe került, a telepités és utána az optimalizálás, valamint a factory reset kb. egy óra alatt megvolt.
Reset előtt a hTc-fiókba lementetettem az adatokat, majd később mindent visszaállitott, szóval a telefonom pont olyan, mint a frissités és a gyári visszaállitás előtt, csak a szoftververzió és néhány animáció a különbség.
A sebességgel eddig sem volt semmi bajom, igaz én energiatakarékos módban használom (a négy pipából csak az adatkapcsolat alvó módja nem aktiv, arra folyamatosan szükségem van), de érezhető az előrelépés, mégha minimálisan is. Nem placebo, tudom, mennyivel reszponzivabb lett a telefon.
Ami még pozitivum: Memória-kezelés. Mint emlitettem, ugyanazokat az appokat visszarakta magától, és mig korábban 800-900 Mb között volt a szabad RAM használat közben, most 1,1, és jóval többmindent bir a multitask.
A multitask képernyő először idegesitett, mert csak 1-2 másodperc után jelent meg az alkalmazások jobb felső sarkában a bezárásra szánt "X", de aztán rájöttem, hogy user error, és működik oldalra csúsztatással is a bezárás.
Hivások, naptár, sms-ek, minden működik egyelőre hiba nélkül, reméljük igy is marad.
Összességében abszolút elégedett vagyok, pedig mikor a Google bemutatta ősszel ezt a verziót a Nexusokon, nem tetszett kinézetileg.
Szerencsére a hTc újfent bizonyitotta (számomra), hogy a legjobb Androidos gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest