Hirdetés
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
1) Feltűnt, hogy a gyors szöveg-ek között nincsen ott az, amit én írtam, ezért úgy döntettem, minden ott lévőt kitörlök. Tettem egy próbát, de nem jártam sikerrel -> küldi a szövegemet.
2) Ezt követően a gyári SMS küldőt alapra állítottam (Alkalmazások/Mind/Üzenetek/Gyorsítótár törlése, valamint Adatok törlése), meglepő módon, így is működött az általam korábban beállított válasz.
3) Megnéztem, mi üzemel (Alkalmazások/Üzemel) kilőttem a Beállításaim-at és az Emberek-et -> kudarc
4) Elkezdtem módszeresen letiltani a közelmúltban feltelepített apk-imat -> ez sem vezetett eredményre.
5) Letiltottam a Beállítások/Hozzáférhetőség-ben a rendszergazdai jogokat használó apk-imat (pl. E-robot)
6) Újraindítottam a telefont, hátha "beragadt" valami -> kudarc.
7) Áttértem a Hangouts-ra, (Beállítások/Vezetéknélküli és egyéb hálózatok/Alapértelmezett SMS alkalmazások) -> ez is szívás.Kifogytam az 5letekből...

Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest