Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Juliuska

    senior tag

    JóóÓóól nyomjátok GYEREKEK :C Figyeljetek az időzítésre, mert nem sokára jön az a rész, hogy ki milyen NAGY :D

    Picit lágyabb vizeken folytatva:
    BenHans: szintén zenész :((( sajnos, én is hasonló minőségi romlás "áldozata" volnék akkor, ha nem a Beats-et használnám. A 4.3-nál ilyen gondom nem volt, így egyértelműen az update számlájára írható a sercegés. Bár a 4.4.2 (+5.5)-t nem volt ugyan lehetőségem bővebben tesztelgetni, de mivel az itt fórumozó kedves Kollégák nem számoltak be ilyen hibajelenségről, szinte biztosra veszem, hogy a sense 6.0-nak köszönhetjük a már közép hangerőn is sercegő hangminőséget bármilyen formátumú (Beats nélküli) zenei anyagnál... Ezt nem volna haszontalan orvosolniuk.

    Badboys: most egy meglepő dolgot mondok -> nálam az a funkció (ami miatt leginkább el kívánod cserélni a telódat) szépen működik egészen egyszerűen azért, mert én (Veled ellentétben) NEM nyomtam egy Fact.Resetet az update előtt. Ha Téged ennyire zavar ez a probléma, kérj egy bin filét a htcdev.com-ról és rootold a telódat.

    Viszont ez a kikapcs utáni villogás nem normális jelenség. Mindenképpen meglépném azt, az egyetlen lehetőséget, ami ilyen esetekben járható: nyomj egy újabb alaphelyzetet a telódnak...

    szerk:
    HUTCHDB : mi pedig, akik másban vagyunk ugyanilyen megszállottak, nemünk is jól jönne egy ilyen paraméterekkel rendelkező teló :)

    [ Szerkesztve ]

    Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...

Új hozzászólás Aktív témák