-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
HUTCHDB #33404 üzenetére
Ez egy projekt amin éppen dolgozom, nincs egyelőre különösebb célja, így most csak tesztelési célokból kell neki adatokat küldeni és fogadni telefonról vagy más egyéb eszközről.
Egy majd későbbi projektemhez akarom majd csatolni ezt az egységet amely egy (LED DOT MATRIX) reklámtábla lesz, erre androidos alkalmazáson keresztül lehetne majd szöveget vagy értelemszerűen a már feltöltött tartamát szerkeszteni vagy változtatni.USB-s stick-et vettem, de valamiért nem észleli, mert valami HID BOOT loadert is konfigurálni kell a BT chip-en ami nem egyértelmű, a gyártó meg ködösít...
Telefonna viszont már jól működik a dolog ezért gondoltam, hogy vásárolok egy M7-et... -
don_peter
senior tag
válasz
HUTCHDB #33396 üzenetére
A videókon egy még nem nagyon ismert és elterjedt Bluetooth chip felkonfigurálását és működését mutatom be, amelyet PIC-el vezérlek.
Az első videón csak a beállítási csomagok kiküldését és arra kapott válaszokat látni, de a második videón már egy telefonnal küldök ki adatot, Bluetooth-on keresztül és ezt fórdítva.És azért win, mert egyelőre a MAC nem alkalmas a megfelelő szoftverfejlesztésre, legalább is nekem nem...
-
don_peter
senior tag
válasz
enginev3.0 #33392 üzenetére
HUTCHDB: köszi.
enginev3.0: most vagyok benne egy olyan projektben amihez feltétlen szükséges a LowEnergy BT4.0 támogatottság és az Android 4.3 vagy az feletti verzió.
Sajnos mondhatni rá vagyok kényszerülve a cserére, ha meg már ez van, akkor vásároljak olyat ami tetszik is nem?
Bővebben: [link] -
don_peter
senior tag
Srácok őszinte leszek rest vagyok vissza olvasni ennyi oldalt és sürgető lenne a felhomályosítás.
A véleményetekre lennék kiváncsi, hogy mennyire jó ez az M7?
Nyugodt szívvel vásárolhatok egy ilyen telefont vagy inkább hagyjam ki?
2éve használok ONE X-et és ezzel is meg vagyok nagyon elégedve, de kellene most már egy frissítés.
Mire kell figyelnem vásárlásnál és mit nézzek meg feltétlen megvásárlás előtt.
Természetesen használt telefonról van szó.
Van e esetleg a típuson belül is árkülönbség, értem itt, hogy első kiadás és vagy második...stb.
Mit kell nézzek, milyen problémákat vethet fel egy otthon szoftveresen machinált telefon.. ilyesmi..
Előre is köszi a segítséget.Esetleg, ha valakit érdekel beszámítással vásárolnék egyet.. (T-mobilos érdekel One X beszámolással)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest