Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- LG V30 - vezércsel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szricsi_0917
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Be van jelölve igen, mert amúgy kikapcsolt állapotban nem is hozza fel a névjegyzékben a facebook lehetőséget. Másik kérdés közben ami még eszembe jutott, Ha felcsatlakozok a netre akkor egyből elérhető állapotban jelenek meg a facebookon, de ha rámegyek a facebbok app-ra és kijelentkezek, akkor a fiók szinkronizálás is eltűnik, tehát a névjegyzék beállításánál hogy milyen forrásokból jelenítse meg a névjegyzéket nincs benne a facebbok.
Ez előtt nekem egy Windows-os telefonom volt ott csak szinkronizáltam a facebbokos fiókot és be is másolta a névjegyzékbe és ha bekapcsoltam a netet nem is voltam soha elérhető a facebbokon csak akkor ha rámentem az appra és bejelentkeztem, Ilyen fajta lehetőség nincs az androidnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest