Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
February 13th - Balance Updates
Doom 2099
4/2 -> 4/3
DoomBot 2099
4/2 -> 4/1Wiccan
4/7 -> 4/6Surtur
3/4 -> 3/5 - After you play a card with 10 or more Power, this gains +3 Power. (twice per game)Scorpion
2/2 -> 2/3Sunspot
1/0 -> 1/1Sera
5/4 -> 5/5Adam Warlock
2/0 - After each turn, draw a card if you're winning here. Otherwise, +1 Power.Elfogadom a sütiket.
-
ClydeBeka2
őstag
Egyetértek... Nagyon gyenge lett, semmi mastery nincs benne. Nekem is olyanok vannak elöl, amikre volt bundle és tudtam többször splitelni.
Ezektől az új borderektől sem vagyok elájulva, nem vitték túlzásba, remélem azért megpróbálnak még kezdeni valamit vele.[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Dr.NX
addikt
Hát ez a Character Mastery is elég meh lett.
Azt hittem, ahhoz lesznek kötve a szintek, hogy hányat nyertél a kártyával, érj el vele 100 powert, ilyesmi.
Ez így inkább wallet mastery.
Olyan lapok vannak tök magasan, amikkel alig játszottam, Ghost Rider, Mister Sinister...Elfogadom a sütiket.
-
NyalokAA
aktív tag
Kijött ez a character mastery vagy mi. Nem mélyedtem még úgy igazán bele ez most miért is jó nekünk, de tényleg egyenként kell az összes kártyához kivenni a rewardokat?? Mert akkor 1 hét alatt se végzek vele
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
Még mindig Regis a kedvenc tartalomgyártóm, nagyon szórakoztató a csávó, és a thumbnailjei is a legütősebbek.
Csinált egy meme decket, aminél a game start fél perc, van benne Arishem, Thanos, Agatha, High Evo, Quicksilver, Sam Wilson, Uatu, stb.
https://www.youtube.com/watch?v=G1VV_W2nOKQ
És még mákja is volt vele, nyert vele egy csomót.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
Március 4-én series drop, az eddigi legnagyobbat ígérik. Részletek a héten jönnek.
Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
Most már a botoknak is van alliance-e. (Ezt így ragozzuk?
)
Nem nagyon mertem snapelni, de most redditen megerősítést nyert.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
Megint van Collector's Chest, innen azok is tudják nyomogatni, akiknek az appban nem jön fel.
https://www.marvelsnap.com/CableChest
Egy faja Cable variáns a főnyeremény.
Február 4-ig van idő.Elfogadom a sütiket.
-
ClydeBeka2
őstag
OTA
Dagger 2/0 +3 -> 2/2 +2
Arana 1/1 +2 -> 1/2 +1
Spectrum 6/6 -,> 6/7
Namora 5/6 -> 5/7
Leader 6/3 -> 6/4
Sandman 5/7->5/8
Ms. Marvel 4/4 -> 4/5
Luna Snow 3/5-> 3/6Elég meh, talán Luna ami érhet valamit, és a move kicsit gyengébb lesz, de nem egy nagy eresztés.
-
NyalokAA
aktív tag
megjött a "nagy lóvé"
természetesen sports rockslide meg inkpulp hazmat. Miért is esne bármi jó
-
Dr.NX
addikt
The exploit works by playing Symbiote Spider Man, Absorbing Man (doesn’t even need to hit an on reveal) in a lane. Then play the on reveal you want to copy, activate the Symbiote Spider Man to merge with absorbing man copy the on reveal 30x times. You can or Grandmaster Odin to cause it to trigger another 30x times.
Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
Vigyázzatok, van egy Symbiote Spider-Man bug, ahol véletlenül többször aktiválódik:
https://www.reddit.com/r/MarvelSnap/comments/1i9yejp/symbiote_spiderman_bug_exploit/
Devek tudnak róla.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
Biztos láttátok, ez lesz a non-USA kompenzációs csomag:
2 Spotlight Key
3000 Collector’s Tokens
1500 Credits
1 Mystery Variant
1 Premium Mystery Variant
1 Cosmic Gold Border (Super Rare)
1 Cosmic Red Border (Super Rare)
155 x3 Random Boosters
Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
-
Dr.NX
addikt
Másnak sincs heti pörgetés a Nuverse oldalon?
Elfogadom a sütiket.
-
lm83
őstag
Másnak is ruszki a steamen a hírek?
-
winery
aktív tag
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Chuzzlee803 #4792 üzenetére
Tudtak róla az 100% . Aki meg nagyon akar játszani megoldja vpn-nel , de se a helyzet se a kommunikáció nem túl jó perpillanat.
-
Dr.NX
addikt
-
Chuzzlee803
aktív tag
Úgy néz ki, az Államokban a TikTok betiltása (egyelőre) vitte magával a Snapet is, mivel a ByteDance a Nuverse leányvállalata. Csak itt nem szólt róla senki előre.
Nem tudom, hogy mi a rosszabb: ha tényleg fogalmuk sem volt, hogy ez lesz, vagy ha tudták/gyanították, csak "nem akartak pánikot kelteni". -
BigBlue69
őstag
High Voltage cuccokat megadta mégegyszer a frissítés után a leveleknél.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Dr.NX
addikt
Ebben a szezonban ezzel a Double up deckkel értem be, egyszerű és nagyszerű, kevesen ismerik, ezért jó meglepi, botok ellen is kiváló:
# (0) Wasp
# (1) Kitty Pryde
# (1) Rocket Raccoon
# (1) Hydra Bob
# (1) Titania
# (2) Shadow King
# (2) Black Swan
# (3) Hit-Monkey
# (3) Hope Summers
# (3) Surtur
# (4) Moon Girl
# (6) She-Hulk
#
V3NwNCxLdHRQcmRBLFJja3RSY2NuRCxIZHJCYjgsVHRuNyxTaGR3S25nQSxCbGNrU3duOSxIdE1uazksSHBTbW1yc0IsU3J0cjYsTW5Hcmw4LFNoSGxrNw==
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and paste it from the deck editing menu in Snap.Korábban osztottam meg hasonlót, kikerült Sunspot, mert rendre tönkretette a priomat.
Az ideális menet
T1 Kitty Pride
T2 Black Swan
T3 Hope Summers vagy Surtur
T4 Moon Girl Summersre
T5 semmi, esetleg Kitty Summersre
T6 minden, ami csak lefér boardra.Mobius M. Mobius hard counter She-Hulk ellen, clog, lockdown szintén retreat.
Shadow King az egyetlen tech, de néha van belőle kettő is, az nagyon jó növögető kártyák ellen, pl. Angela-Thena, Venom, move, ilyesmik ellen.
Érdemes kisebb kártyát, pl. Waspot lerakni először, mert pl. meglepi Negasonic meg tud szivatni.
Ha Aliothot sejtünk, érdemes oda rakni sima statet, pl. She-Hulkot vagy Titaniat.
Happy snapping!Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4786 üzenetére
Nekem tetszik a SHIELD archetípus, eddig jónak tűnik Iron Patriottal.
Viszont buktam 1000 tokent, meg kellett volna várnom a patch update-et, persze az első nyitásom duplikátum volt.
Elfogadom a sütiket.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Köszi, hogy szóltál, majdnem lecsúsztam róla!
Mindenképp érdekes, a szokásos 0.71-0.8 token-arany "árfolyamhoz" képest, ez 1.71.
Szeretném azt gondolni, hogy ez a januárra ígért "javított" card acquisition tervek része, esetleg tesztelik a közösség reakcióját, de mégiscsak az SD-ről beszélünk, bug lehet leginkább.
Más: Victoria vélemények? Végre önálló dolog lehet egy S.H.I.E.L.D deck, nem csak púp Loki/Arishem hátán? Túl ambíciózus vagyok? -
Dr.NX
addikt
Nem tudom hogy bug-e, de a token shopban 700 goldért van 1200 token + boosters.
Általában 500 token van ennyiért.Elfogadom a sütiket.
-
ClydeBeka2
őstag
Én erről a ládás dologról lemaradtam sajnos, hálisten igy az ünnepek között Lashert 300 Gold újrapörgetéssel sikerült kiszedni:
Rocket és Grootról mit gondoltok? Van 14 ládám, de 1 kártyáért nem biztos, hogy 4-et ellőnék. Mondjuk az elkövetkezendő hónapban ugyanez lesz a dilemmám minden héten, mert olyan jó spotlightokat rakott össze a SD.
Nem láttam róla olyan nagy dolgokat, hogy instabuy lenne, ezért is vacilláltam eddig.LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
winery
aktív tag
12. Nyitásra , addig 150 credit a többi booster .
-
Dr.NX
addikt
Vagy ha mégsem jelenik meg ott, mint pl. nekem egyes eszközeimen, akkor itt biztosan:
https://www.marvelsnap.com/collectorchest
Szorgalmasan gyűjtöm a 30 boostereket, de már csak 2 chest kell a párducig.
Elfogadom a sütiket.
-
winery
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek!
Az ötlet nem rossz , de a megvalósítás megint meeh, de lehet csak engem nem szeret a játék
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4771 üzenetére
Az Arishem nerf izgi!
Ugyebár most már nem lesz semelyik kártyából kettő, kicsit csökkentik a meglepifaktort.Elfogadom a sütiket.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Mai OTA:
Arishem: Shuffle 12 new cards into your deck. On turn 3, get +1 Max Energy
Typhoid Mary 4/10 -1 > 4/10-2
Alioth 6/10 > 6/9
Enchantress 4/5 > 4/6
Black Widow 3/4 > 3/3
Frigga 3/3 > 3/4
Shuri 4/1 > 4/3
Lockjaw 4/4 > 4/5
Stormbreaker 0/1 > 0/3
Cerebro 3/0 > 2/0
Elsa 3/3 > 3/4 -
Dr.NX
addikt
Ja, ezek is jók!
Nem meglepő módon a season pass card ismét OP-re sikeredett.
A Symbiote Spiderman-Panther-Zola-Nimrod-Galactus is brutális, pláne ha nem tudod counterelni.Ezzel is játszottam, jópofa, ha kiadja.
# (0) Wasp
# (1) Sunspot
# (1) Hydra Bob
# (2) Pixie
# (2) Armor
# (3) Mobius M. Mobius
# (3) Hope Summers
# (3) Luna Snow
# (4) Moon Girl
# (6) Red Hulk
# (6) She-Hulk
# (6) The Infinaut
#
V3NwNCxTbnNwdDcsSGRyQmI4LFB4NSxBcm1yNSxNYnNNTWJzRCxIcFNtbXJzQixMblNudzgsTW5Hcmw4LFJkSGxrNyxTaEhsazcsSW5mbnQ4
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and paste it from the deck editing menu in Snap.Elfogadom a sütiket.
-
ClydeBeka2
őstag
Emlékszem arra a meccsre, GG! Már végső elkeseredésemben kipróbáltam azt a decket is, de nem volt túl sikeres
Hálistennek tegnap rám mosolygott Fortuna és 4 allin meccsel behúztam Eitri királyt én is.
Grat mindenkinek! Próbálok ma énis donatelni, szerintem a 80k-s asztal (Holiday Baked Ham ) a legjobb, mert ott indulnak be a dolgok, de a 400-assal se lövünk nagyon mellé.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Hajrá srácok, én Tyrion megszerzése után nem játszottam többet. Tényleg nem egy őrületes lap, egy fél Jane a Thor-BRB vonalon, vagy egy extra kavics Thanosban, de ezeknek elmegy.
Tetszett volna az elképzelés, hogy megszerzem mindet, és a 9+3 jutalom arany kerettel valami kedvenc decket nagyon kidekorálok, de inkább ragaszkodom a megmaradt hajszálaimhoz.
Ha urambocsá' ezt a 22M-et el akarnám adományozni, melyik asztalnál érdemes most? -
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #4763 üzenetére
Tegnap játszottunk egymás ellen, megvertél a Prof X-Goblinokkal!
Én Thanos Wiccant játszottam, és a Hobgoblinodat rossz sávon próbáltam Aliothozni.
GG!
Amúgy felszenvedtem magam 15M-ig, közben két donátorba is belefutottam, akiknek nem győztem nyomogatni az ökölpacsit meg a Thumbs upot.
Azért úgy játszottam, hogy nehogy megszivasson, ha esetleg vicces lenne és a végén dobna egy Galactust a Death Domainre.Elfogadom a sütiket.
-
ClydeBeka2
őstag
Most kicsit megnyugtattatok srácok, köszi .
Hát hajrá mindenkinek, hátha még az utolsó napokban befutnak a Bub-adományozók is, abban látom az esélyemet, de nem fogok megszakadni, mert tényleg nem egy top lap a nyeremény.
-
BigBlue69
őstag
Én is csak ugy haladok, hogy párom accountjárol adományozom magamnak a pontokat, ami hol sikerül hol nem...
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
M3oH
addikt
-
winery
aktív tag
Csatlakozok én is rakás kaki, ami másnak simán működik az nálam tuti nem , idő se nagyon de tegnap előtt annyira szívatva voltam , hogy azon gondolkodtam, hogy Vadász néven játszok tovább. Én 10 M -nál járok, de így nézett ki reggeli nulla win:
Amikor Sera control paklival voltam , rossz leosztas és nem kedvező helyszínek Arishem majd ugyanez még kétszer , váltottam discard paklira(sokan ezzel mentek) első ellenfél negatív. Hopp már alig van bubs oké akkor thanos control allin és legalább nem kell szenvedni ma, ha veszitek . Pár pont híján kikaptam. Szóval jó nagyon a dinner köszönjük SD , szerencsére van még idő . -
Dr.NX
addikt
válasz
ClydeBeka2 #4756 üzenetére
Abszolút átérzem, én is küzdök mint disznó a jégen.
Most csak a 80k asztalnál játszom, ha valami gyanús, egyből retreat.
Negative Tribunallal játszom főleg, Gorral kiegészítve. Talán ez működik a legjobban, de persze glass cannon, szóval Arishem, Thanos, mill instant retreat.
Persze ha kijön a T3 Negative, akkor meg az ellen lép le.
A legjobbak a mirror matchek, ahol egy meglepi Super Skrullal el tudom hozni a wint.
Sajnos nincsenek botok, csak tryhardok, így jobb esetben el tudok hozni 150K-t, így egy óra(!) játékkal tudok mászni 1M-et. Most tartok 11M-nél.
Ráadásul Eitri egy nudli kártya, tök fölösleges ezért grindolni, de most már megcsinálom.De valahogy én is úgy érzem, hogy nem tudok jóízűen játszani, megszoktam, hogy néha van rossz streak, de most gyakran csak az van.
És nincsenek botok, ladderen legalább azokat le lehet farmolni, bár látom itt most te is extrém szerencsétlenül mentél.Elfogadom a sütiket.
-
ClydeBeka2
őstag
Könyörgöm valaki segitsen ki, ilyet még nem láttam... Az elmúlt 3 napban körülbelül 30 gamet buktam és 3-at nyertem. Azt is botok ellen. Próbáltam több különböző decket, Agent Venom, Discard, Arishem és semmivel sem tudok nyerni. Ilyen még sosem volt és nem értem mi történik...
Rankeden is beragadtam 93-on, Dinerben pedig 3 napja 1.01 million dekkolok... A napom mélypontja ez volt:
Azt hittem botok nem vernek el ilyen csúnyán...
-
ClydeBeka2
őstag
Én is 400 ezerig egész jól haladtam, de most elkezdett szivatni a játék. 3x is buktam minden bubot.
Amúgy a deck alapú matchmakinget visszajelezték már? A fórum hatására mondom kipróbálom, hogy tényleg olyan jó-e az Arishem, mint itt mondják. Nem viccelek, 5-ből 4x Arishem counter, ebből 3x lejött az ellenfelemnek Cassandra + Dark Hawk + Mystic combo...(sajnos megmutatni nem tudom, mivel match history is csak álom egyelőre ebben a játékban
)
Előtte kb. 20 meccsből ha 2x láttam ezeket a kártyákat sokat mondok. Előtte discardot játszottam, legtöbbször mirror v. Arishem jött. Érdekes ...
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4752 üzenetére
Fú, én rettentően szenvedek, tartok vagy 3M-nél.
Oké, van még idő, de azért na.
Ráadásul annyira nem is olyan hűha kártya Eitri, mint nyáron volt Cassandra Nova.
Ami külön bosszant, hogy hiába viszek a 400K asztalnál all-int, nem 1,5M-et kapok, hanem amennyije volt az ellenfélnek! Ami simán csak 450K-500K.
Viszont ha bukok, akkor órákra helló van.Elfogadom a sütiket.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Wow, ez tényleg kritikán aluli. Tényleg csak a playrate szerinti utolsó néhány lap, és egy pár staple, amik a koruk ellenére még valamiért mindig olyan magasan vannak.
Azóta Discordon már jött egy kiegészítés, hogy "ez most csak a kicsi drop", és "2025. első negyedévében lesz egy nagyobb", és hogy örüljünk, mert ez gyorsabb lesz a szokásos drop gyakorisághoz képest.
Dinerrel gyorsan végeztem, Arishem még mindig marha problémás, tulajdonképp mindig az elérhető legnagyobb asztalnál 1-2 all-int elhoztam, és meg is lett Eitri (más kérdés, hogy az "all-in elhozása" kivétel nélkül a random kapott Enchantress, Valkyrie, 2. Blob stb. miatt valósulhatott meg).
Nem nagyon illik semmilyen deckbe, amit szeretek, de legalább van. -
Dr.NX
addikt
Huh, de gyenge lett a Series drop... :/
Series 5 to 4
Phastos
Grand Master
Pixie
Beta Ray Bill
X-23
Supergiant
Sasquatch
Valentina
Iron LadSeries 4 to 3
Snowguard
Kitty Pryde
Jean GreyDeadpool Diner is egy merő grindolás, mindenhol megy rá a panaszkodás...
Elfogadom a sütiket.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Tegnap elvittem kb. 15K-ig Arishemmel, azóta meg úgy érzem, hogy kétfajta meccsben veszek részt:
1. Én vagyok az Arishem, ellenfél pasziánsz kombó pakli (TLT, discard, toxic surfer etc.). Én nem találok semmit a paklimban, ő mindent.
2. Én vagyok, aki pasziánszozik, és ellenem Arishem. Ha találok is darabokat a winconhoz, az ő kezében biztos ott a válasz, rosszabb esetekben saját és generált is.A high voltage mód jobban tetszett, ez a diner nekem túlságosan zéróösszegű. Ha lesz idő és kedv, megpróbálom elérni az új kártyát, de biztosan nem fogok izzadni érte.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
Jól leült a topik.
Mivel nyomjátok a Dinert?
Rengeteg az Arishem meg Thanishem, én egy leporoltam egy Anti-Arishem decket, Darkhawk, Mystique, Cassandra, Cosmo a lényeg, meg mellé bármi más, főleg tech.
Most tartok 30k-nál, de van két hét, meglátjuk.
De Agent Venom is erős, meg discard is nagyon megy, főleg Fenrissel.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
Elég bevállalós a mai OTA:
Szerintem sosem nerfeltek még aktív season pass kártyát.
Surtur: 3/5 --> 3/4
De Agent Venom is hamar kapott:
2/5, set deck 4
Skaar 6/10
Silver Sable 1/0
Shadow King 2/2
Black Widow 3/4, Activate
Destroyer 6/16
Valentina - 2 Cost, -2 Power
Winter Soldier 2/7
Jessica Jones 4/5 +5
Heimdall 6/10
Crystal 3/4
Thanos At the start of the game, draw Thanos and shuffle the six Infinity Stones into your deck.
Deck thinner lett, mint Agatha.Elfogadom a sütiket.
-
Chuzzlee803
aktív tag
A spotlightok érdekesek (bár tudom, hogy a season promó videóig semmi nem végleges). Fentem a fogamat Gwenpoolra (most a Black Swan-es hand dump variációkra nagyon rákaptam), erre Kate hamarabb megjelenik.
Itt van rá eltéve a token, megvárom a series drop bejelentést, aztán megveszem.
Miek meglepett, szinte biztos S3 jelöltnek gondoltam. Szinte bánom, hogy nem vettem meg a 45 ezer forintos bundle-jét.
-
Dr.NX
addikt
Datamine a mai patchből, jön jó sok érdekes kártya:
https://marvelsnapzone.com/november-12-2024-datamine/Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
Hoztam egy saját cookot, bizonyára nem a legoptimálisabb, én ezzel értem be ma.
Surtur Arishem. Gondolom nem kell magyarázni.
Surtur nagyon megy most, de amíg a klasszik Surtur 4/10-ekkel bohóckodik, addig te Red Hulkot meg Blobot dobálsz le.
Shang Chi, Alioth, Legion hozza a kockákat, mint mindig.Mondjuk most sok Arishemet láttam, ennek megfelelően kezdenek megjelenni a Cassandra/Darkhawk Anti-Arishemek is.
# (1) Quinjet
# (2) Cable
# (2) Shadow King
# (3) Cassandra Nova
# (3) Copycat
# (3) Surtur
# (4) Shang-Chi
# (5) Legion
# (6) Blob
# (6) Alioth
# (6) Red Hulk
# (7) Arishem
#
UW5qdDcsQ2JsNSxTaGR3S25nQSxDc3NuZHJOdkQsQ3BjdDcsU3J0cjYsU2huZ0NoOCxMZ242LEJsYjQsQWx0aDYsUmRIbGs3LEFyc2htNw==
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and paste it from the deck editing menu in Snap.Elfogadom a sütiket.
-
-
winery
aktív tag
Ma nyertem őket ezzel a paklival, igazából veretlen vagyok vele amióta kipróbáltam .
-
ClydeBeka2
őstag
Na mit szóltok az új kártyához? Van valami jó deck amibe be lehet rakni?
Én csak azért vettem ki, mert kellett Ghost Spider is, 3 kulcsból meg is lett. De egyelőre nem látom, hogy top kártya lenne.
-
-
Dr.NX
addikt
válasz
Tyler Durden #4736 üzenetére
Ez tűnik valósnak, mivel Misery biztosan 4/8 lesz.
Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Tyler Durden #4736 üzenetére
Többi Guardian miért nem kap +5 powert?
Rocket Racoon volt az egyetlen használható eddig is.
Corvus OP lesz, egyszerre dobja Apocot és Scornt is...Elfogadom a sütiket.
-
Meglássuk valid lesz e:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dr.NX
addikt
Ha valaki tervezi megvenni a nuverse shopból a 3 dolcsis Iron Man variánst 1500 credittel (vagy bármi mást), légyszi használja a kódomat, hogy megkapjam az Ironheart variánst!
999B7DBJ
Köszi!Elfogadom a sütiket.
-
ClydeBeka2
őstag
Nekem nagyon tetszik ez az új mód! Rövid is, nem vesztesz semmit. Annyi baj van vele, hogy van pár OP deck, amiket ha kijátszol, utána meg fog fáradni a téma, de ha mondjuk mindig másik kártya lenne banolva, az úgy egész jó lenne (Alioth
).
-
Jacktor
aktív tag
Black border mind felett
www.wotinfo.hu
-
Azt hiszem mindkettő jól sikerült
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Egész jókat mentem rajta, nekem bejövős. Ritka kivétel de saját főzéssel megyek, Ultron dekket alakítottam át saját szájízre:
Ebony Maw nem nagy hátrány, 3 kör van + Ultron meg Doom miatt lehet oda is pakolni. Guardian jól tud jönni pár ellenfél kulcslap ellen, Skar olcsósodik ha már csak egy 10-es lap is kintvan. Összességében elég jól ment eddig ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
Hogy tetszik a High Voltage?
Szerintem egész jó móka és ahogy elnézem, viszonylag könnyen meglehet mindenkinek Agony.
Tetszik, hogy nincs bünti ha vesztesz, kiváló casual fun.Elfogadom a sütiket.
-
-
ClydeBeka2
őstag
Igen, láttam utána, hogy ezt is bejelentették. Gondolom a hozzászólások 80%-a a series dropról volt és reagálniuk kellett, mert még idénre beigértek egyet.
Kiváncsi leszek, mert szinte mindent már Series 5-be hoznak ki, ami vicc, mert akkor minek vannak különböző bracketek... Na majd meglátjuk.LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Dr.NX
addikt
Ne felejtsétek el behúzni a kompenzációként adott Magnetot és Rainbow Cosmic bordert.
Azért írom, mert ezek a cuccok valamiért nálam sem jelennek meg, ki-be kell jelentkeznem, hogy megkapjam.
Azt hiszem másnál is szokott lenni ilyen.És decemberben series drop.
Elfogadom a sütiket.
-
ClydeBeka2
őstag
Nem vagyok nagy splitelő, mivel kevés meccset játszok, de most rá akartam menni, hogy kimaxolom mindegyik kártyát, igy elég sok infinityn parkol. Lehet most párat török, hátha jönnek ilyenek:
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
Pont én is be akartam rakni, kiváncsi leszek erre az új módra, jónak hangzik, én még mindig a laddert / gyors matcheket preferálom, igy ez kedvez nekem
Collector Vault és Premium pass meh, nem érint, ez már-már a bálnák játszótere.
Nem voltak nagy bejelentések ezen a roadmapon, semmi series drop, vagy kártyaszerzés, ami számitana is...
Egyedül a Character Masteryt várom, újra elő is veszem majd a jó öreg Dino-t, egyik kedvenc karakterem, főleg, hogy hálisten sikerült megszereznem a legutóbbi ligában a skint is
-
Dr.NX
addikt
High Voltage
3 turns max.
No Snaps.
Start with 2 cards at beginning of game, draw 2 cards each turn.
Energy is randomized but shared energy max.
Each turn gain 2-5 energy. Energy compounds. I.E. start with 2 on turn 1, on turn 2 you gain 3, you now have 5 energy for turn 2. Turn 3 and you get 5, you have 10 energy for the final turn.20 volts per win.
Missions will also be available to help progress up the rewards track. Looks like each mission is 250 or 500 volts based on normal or hard. It looks like one normal and 2 hard per rotation, we'll see how that works day of since this part is pure conjecture.
Missions are the monetization path and looks like 3 missions is max with what I'm guessing is an 8 hour refresh. 200 gold to refill. Can't tell based on the image behind Guest, it shows 5h59m until refill. Again, I am going to assume it's 8. We'll see on the 18th.
Rewards:
Agony avatar 1500 volts
Credits #1 (250) 3000 volts
Red Neon Border 4500 volts
Credits #2 (unknown maybe same as #1) 6000 volts
Agony 8000 volts
Iron Man Variant 11000 volts.Agony - 1/2 After you play a card here, merge this with it.
Banned cards:
Magik
Galactus
Black WidowBanned locations:
Attilan
Avengers Compound
Death's Domain
Dream Dimension
Grand Central
Hala
Kyln
Limbo
Los Diablos Base
Mindscape
Miniaturized Lab
Mirror Dimension
New York
Ruins
Sanctum Sanctorum
Stark Tower
Starlight Citadel
Strange Academy
The Big House
TVA
Vault
Westview
Asgard
The Bifrost
Oscorp Tower
Klyntar
Eternity Range
Collapsed Mine
Pet Mansion
Valley of the Hand
Mount Vesuvius
Thunderbolts Tower
Eternals' Ark
World ForgeElfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
Ja és lesz új háttérkép meccs alatt.
Ma jön a patch, Misery felmegy 4/8-ra, ha valaki be akarná még húzni.
Szerintem elég középszerű kártya amúgy.A mai patch-csel viszont elvileg emelkedik az ink/gold split rate, mivel eddig el volt romolva (lecsökkent) és most kompenzálják, kb. decemberig.
Szóval érdemes lesz most rámenni a jó splitekre.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
Tegnap kikerült egy developer roadmap.
Kicsit több infó a High Voltage módról, jön Collector Vault (money grab), hamarosan lesz megint Deadpool's Diner.
És jön a Character Mastery kicsit később, retrospektív is számítanak az achievmentek, ahogy látom lesznek jó kis card finishek meg hasonló kozmetikák.
Lesz Super Premium season pass és még egy játékmód fejlesztés alatt.Elfogadom a sütiket.
-
-
Dr.NX
addikt
válasz
Tyler Durden #4717 üzenetére
Misery elég felejthető, de Namora meg alulértékelt favorit, a klasszik Wong/Odin vonalakkal nagyon kompetetív.
Elfogadom a sütiket.
-
Én most emiatt gondolkozom, hogy nyissak e a héten. 2 kártya nincs meg Namora és ugye Misery. Namora most Zabu deckbe menne, szerinted/szerintetek megéri nyitni?
-
Dr.NX
addikt
OTA update 10.10:
Zabu
[Old] 2/3 - On Reveal: Until the end of next turn, your 4-Cost cards cost 1 less.
[New] 1/2 - On Reveal: Give each 4-Cost card in your deck -1 Cost.Hellcow
[Old] 4/6 - Activate: Discard 2 cards from your hand.
[New] 4/7 - Activate: Discard a card from your hand.Widow's Kiss (White Widow)
[Old] 0/0 - Ongoing: This has -3 Power. Disable this ability if your side of this location is full.
[New] 0/-4 - Destroy this when your side of this location is full.Viper
[Old] 3/5 - On Reveal: One of your other cards here with the lowest Power switches sides.
[Change] 3/5 -> 3/4Kingpin, Scream, and Fisk Tower
[Change] No longer affects unrevealed cards.Scream
[Old] 2/2 - When an enemy card moves, steal 2 Power from it. (once per turn)
[Change] 2/2 -> 2/3Grand Master
[Old] 2/2 - On Reveal: Move one of your other On Reveal cards here to the middle location. Its ability happens again.
[Change] 2/2 -> 2/3Emperor Hulkling
[Old] 6/11 - At the start of the game, copy the text of a random 6-Cost card.
[Change] 6/11 -> 6/12Okoye
[Old] 2/2 - On Reveal: Give every card in your deck +1 Power.[Change] 2/2 -> 2/3Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
-
winery
aktív tag
válasz
Tyler Durden #4711 üzenetére
Gratulálok
-
-
Dr.NX
addikt
-
-
Dr.NX
addikt
Aki Apple cuccról jelentkezik be, kap egy Wolverine cardbacket.
De ezt elvileg később mindenki más is megkapja, ahogy a Deadpool cardbacket is.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
Tegnap eszembe jutott egy ötlet, a Viperrel átdobom Destroyert.
Nos,SimpsonékBynx megcsinálta.
Bast/Agent Venom, Magik, Viper, Destroyer, Odin és mellé a 0 dropok.
(Kár, hogy pont Bynxet nem bírom.)
Ne ezzel mássz rankeden, ez csak egy mém deck.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Tyler Durden #4705 üzenetére
Agent Venom bounce?
Én a létező legunalmasabb hassle-free deckkel megyek, Hellcow-Hela casino.
Talán már találkoztatok vele.
Sima mászás, szeretem a T6 power swinget a botok ellen, mert T5-ön rásnappelnek, ha nyerésre állnak.
Bár jobban szeretem, ha tudom kontrollálni, hogy mennyi power hova megy, úgy érzem egész jó vagyok agyas deckekkel is (move, bounce), de ez tényleg agytevékenység-mentes deck.Elfogadom a sütiket.
-
Venommal minimális játékkal felrepültem 90+. Szerintem túl erős, vmit majd reszelni kell rajta + utolsó körben ha Black Swan aktiválva lett, akkor bődület mit lehet művelni. Nyitáson is nagyon gondolkozom, mert Scream tetszik, viszont másik két lap megvan, így nagyon risky lenne most 19re lapot húzni..
-
Dr.NX
addikt
Nagyon jók az új kártyák, Agent Venom is, és Scream is, utóbbi csinált egy újabb toxikus archetípust, de kombó deckek meg destroy ellen valami fenomenális.
Scream első nyitásra meglett, végre valami kis szerencse.
Toxin is állat lesz a bounce-ban, mint ahogy Scorn is a discardban.Mától van Twitch drop, ne felejtsétek el behúzni!
[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
pachito
őstag
válasz
Chuzzlee803 #4701 üzenetére
Maga a játék meg a kártyák bejönnek de ez az interface már megint pont az a típus, amitől feláll a hátamon a szőr..nagyon színes, nagyon zajos, nagyon cifra, nagyon..keleti.
Ettől függetlenül lehet hogy adok neki egy esélyt ha már nagyon elegem lesz a Snap-ből. -
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4701 üzenetére
Regisnél láttam, régebben nyomtam a Pokémon Go-t, de szerintem nem kezdek új gyűjtögetős játékba.
Elfogadom a sütiket.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Most egy kicsit úgy érzem magam, mint amikor 2 éve a HS topikban kérdezősködtem/kérdezősködtünk, hogy "Brode új játékát próbáltátok már?".
Pokemon Pocketet próbálta valaki?
Soft launcholt Új-Zélandon, de meg lehet oldani a hozzáférést máshonnan is.
Engem egyelőre látott gameplay alapján nem fogott meg, le sem töltöttem.