Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Android Autót minden mobilra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Bár mondjuk mivel Electro hármas lap, onnan már nagyjából mindegy a körönkénti egy lap.
Nem tudom, talán így:
Armor - Nebula cserén gondolkodom. Nem tudom mekkora baj az, ha nincs 1-es lapom. Igazából Nebula se oszt/szoroz ebben a pakliban. Armor meg Destroy pack ellen jöhetne jól, de valószínűleg ő is felesleges ide. Azon az egy helyen még gondolkodom majd. -
.LnB
titán
Ja most pont játszottam egyet vele, miután megírtam a kommentet, és most működött. Meg ezeket a kommenteket, nem is úgy kell venni, hogy full elkeseredett vagyok és feladom. Bár a move pakli...
Az a baj, hogy 5 energy a Man-Spider. És Agony nélkül, meg Luna Snow nélkül, nálam későn kerül le. Mert Agony ha mergeli Peni-t akkor jön a + energy. Luna meg ugye evidensen azt ad. Most azt változtattam a deck-en, hogy betettem Magik-ot, nyerve vele egy kört, húzni az időt ha már + energy-t nem tudok. Próbálgatom még azért. -
.LnB
titán
Tegnap megcsináltam ezt a merge paklit. Sajnos túl sok tokenembe is került, mert Symbiote Spider-Man-t nem akarta beadni. Majd sikerült, de hiába. Egyszerűen nem tudom használni ezt a paklit. Én közel sem tudtam a Man-Spider-t úgy felbuffolni, ahogy mások. De legalább a move paklival se tudok eredményesen játszani. Viszont ez a move pakli, ez az ellenfeleimnél sem működik igazán. Direkt figyeltem, hogy ha az jött ellenem, ritkán adja ki másoknak is.
Addig játszottam a merge, és a move paklikkal, míg visszaestem pár szintet. Aztán a Wong-gal kénytelen voltam visszakapaszkodni. Mert igen, az kiszámítható, de azzal sokkal hamarabb nyerek. -
.LnB
titán
Szerintetek?

RegisKillbin videóját néztem. Ez az ő paklija: [link] Sajnos nincs Agony-m. Én úgy gondolom, hogy az a legnagyobb hiányzó. Man-Spider merge-re mennék vele. Vagy mit cserélnétek? Echo-t még nem játszottam. Gondolom jól értem, hogy mivel ez nem Ongoing lap, ezért csak akkor ér valamit ha adott körben tesz Ongoingot az ellenfél oda, ahova én Echo-t teszem!?Peni Parker, Symbiote Spider-Man, nincs meg még. Gondoltam megpróbálom őket kiszedni a Spider Society Pac-ból.
-
.LnB
titán
#4990Dr.NX
Most húztam be. Köszi!-Egyébként ezt a High Evolutionary paklit tökre kipróbálnám. Az ütős még egyébként? Vagy nerfeltek rajta? Például ezeket meg is tudnám csinálni: [link] vagy [link]
-Amit viszont beadhatna Daily Cards-nak most, az a The Living Tribunal. Azt megvenném 3000 token-ért.
-Nézem a paklikat, hogy miket tudnék kipróbálni, aztán itt röhögök magamon, hogy én Hazmat-ot próbálgattam múltkor. Luke Cage nélkül!
Luke meg a napokban volt pont Daily Cards-ok között, és nem vettem meg... Ahh... én hülye. Pedig ezt kipróbálnám: [link] . Sebastian Shaw-on kívül megvan minden hozzá. -
.LnB
titán
Nem igazán követem.
Facebook-ot utálom, Discord nekem még újdonság. Reddit az oké, de én ott nem láttam ilyen jellegű posztot. Bár nem nézem minden nap. A baj meg az, hogy melóba tűzfal tilt sok gamer tartalmat, így nem sok Snap témájú oldalt érek el. Nekem kapacitásom nincs számolgatni.
De ez nem érthető. Mert ha haladni akarok előre, akkor ezt is meg kell tanulnom. Már csak azért is, hogy tudjam mire számítsak az ellentől ha ilyen paklit játszik.Megmondom őszintén, a Hercules lapot még nem is tudom, hogy hogyan működik. Mármint értem, hogy mi van a leírásban. De még nem is nagyon láttam a mechanikát működés közben, ergó nem tudom, hogy hogyan kellene kihasználni. Egyszerűen többet kellene játszanom, és megtanulnom a paklit. Ahogy írtad, ezzel számolgatni kell, előre tervezni nagyon. Míg egy Wong paklit csak lepakolok, aztán teszi a dolgát. És ebben a pakliban az is "újdonság" kicsit nekem, hogy nem feltétlenül kell rögtön kipakolni a kis energy-s lapokat először, sokkal jobban kell ügyelni arra, hogy melyik laptól melyik mozog, és melyik buffolódik.
Human Torch-ot láttam már, hogy mire képes. Persze szenvedő félként. Igazából ebben a pakliban (mármint az enyémben) az ő folyamatos mozgatása a lényeg (ha jól gondolom.)
Ha már tapasztalatot említettem. Ti már sok mindent megtapasztaltatok, de nekem tegnap volt egy tök jó felismerésem. Nyomtuk a meccset, és az egyik location Limbo volt. Ez a Wong paklinak általában jót is tesz. Úgy is voltam vele, hogy nyerek majd, a hetedik körben. De az ellen a hatodik körben jött egy Scarlet Witch-csel, és ilyen 1-1- pontokkal behúzta a meccset. Tök ügyes volt, egyáltalán nem számítottam rá. Főleg azért mert Scarlet Witch-csel nagyon ritkán is találkozok. Szóval ült a meglepetés rendesen.
Most ez a main paklim: [kép] Szerintem elég sztenderd pakli, gondolom nincs benne meglepetés nektek. Tök szeretem benne azt, hogy ha nem is igazán jönnek a lapok a meccs elején. Azért van benne egy "menekülő" potenciál, ami már sokszor kihúzott győztesként a meccsből. Amikor lemegy Wong, és Black Panther, és rájuk nyomom Zola-t. Először féltem, hogy ha Zola Wong-ot destroy-olja először, akkor BP-t már nem viszi át máshova. De szerencsére nem. Mondjuk logikus is, mert a lap letételekor aktiválódik a dupla reveal. Csak tapasztalnom kellett, hogy biztos így van e.
-
Dr.NX
addikt
Nem követed a hivatalos dolgokat?
Ott a Discord, van Facebook csoport, Reddit, stb. értesülthetsz mindenről első kézből.Szerintem is jó ez a move deck kezdésnek, talán a legnehezebb archetípus a bounce mellett, de ezzel lehet jól fejlődni.
De persze lehet, hogy valakinek nincs kedve/ideje/kapacitása ezerrel számolgatni, teljesen érthető.
Én most Human Torch / Tribunallal játszom második hónapja, pontokban verhetetlen ha jól jön ki és viszonylag kevés hard countere van. A hátránya, hogy nehéz vele 8 cube-okat behúzni, mert ha nincs az ellenfélnél counter, akkor csak nézi, ahogy HT 200 power és minden lap a kezemben van, nyilván retreatel. -
.LnB
titán
Senki sem mondhatja, hogy nem próbáltam meg ezt a Move mechanikát, de nekem ez nem megy. Ott kezdődik, hogy ezt a decket tudom összehozni a kártyáimból: [kép] Elnézve a meta-t, ez nem túl acélos. Még a következő mozgásra alkalmas lapjaim vannak: Vision, Martyr, Nightcrawler, Multiple Man, Spider-Man, Viv Vision. Volt napi feladatom, hogy mozogjak a lapokkal, azt megcsináltam, aztán visszaváltottam a main paklimra.
Bedobta ma viccesen Silk-et a megvehető lapokba a Store-ban. Most már nem veszem meg, a Season Pass-ban úgy is benne lesz. Most először a drágábbik Season Pass-t vettem meg (természetesen a böngészős store-ból). Hát nem gondolom úgy, hogy annyira megérte.
Nem tudom, hogy a Store-os ajánlatok mennyire egyeznek a játékosoknál, de tegnap a Token shopban volt ez a Kendrick Lim féle Carnage lap: [link] Iszonyat betegen néz ki animált verzióban. Még jó, hogy valami 5000 Tokenbe került, mert így eszemben sem volt megvenni. Sokat írok egyébként variáns lapokról, de egyébként nem veszek sűrűn. Sokat inkább csak nézegetek. Rendesen megkönnyebbülés, amikor frissül a variáns store, és nem tetszik közülük semmi. A Bronze Age lapokat össze tervezem gyűjteni. Azt ha beadja, akkor arra rá fogom szánni a pénzt szerintem.
Ebben a hónapban mi lesz az event? Ti már tudjátok?

-
Dr.NX
addikt
Kiadták a csütörtöki OTA update-et:
A move hónapra a move kártyák keményen fel lesznek buffolva.
Debrii: 3/3 > 3/7 but creates rocks only on your side.
Misery: 4/9 > 4/8
Cosmic Ghost Rider: 5/7 > 5/6
Vision: 5/8 > 5/9
The First Ghost Rider: 2/6 > 2/7
M'Baku: 1/2 > 1/3
Fan Fei: 4/7 > 4/4 – Activate: Your other cards here get +1 Power. Move them to the right.
Hydra Stomper: 3/2 > 3/3 -
.LnB
titán
Ez de vagány!
-
.LnB
titán
Nincs valami olyan segédlet? Oldal? Vagy valami, ahonnan meg tudnám nézni a store-ban lévő lapokat, hogy mennyire ajánlott a megvétele? Mennyire illik deckekbe?
Mert azért én még nem látom át a teljes szinergiàt. Vagy csak az van, hogy untapped-en rákeresek a kártyára, hogy milyen deckekbe való?Jane Grey-t megvettem ma, de azt hittem csak az ellenfélnek kell.az adott helyre tennie az első lapot.
A novemberi update témája tetszik. Meg a lapok sem lesznek rosszak.
-
Dr.NX
addikt
Ez a Hulk tech deck a legerősebb most az Arenában.
Főleg az ongoing Mr. Fantastic deckeket lehet vele taknyosra szopatni.
Jennifer Kale-t gyakran el is felejtem aktiválni, Bob is csak a prio miatt érdekes, hogy Cosmo ne tudjon blokkolni.
CGR, LDS, Rogue, Shadow King és Red Guardian abszolút MVP-k.
Kb. 90%-os winrate-em lehet vele.
Ezen kívül a Thor deck erős még, meg talán a Move.
Magneto eddig 0 jött szembe.
-
Dr.NX
addikt
Kódok:
FREES3PACK
Twitch2025 -
Dr.NX
addikt
Season reset-kor mindenki visszaesik Infinite-ből 75-re.
Twitch dropról nincs hír.
Viszont ma este kezdődik a Grand Arena limited mód, az múltkor jó volt, sok ingyen cuccal.
https://discord.com/channels/978545345715908668/978547221630967849 -
.LnB
titán
Az elmúlt héten, rengeteget játszottam a játékkal.Nyomom Infinite szinten, és végig azon gondolkodtam, hogy jövök ide sírni, hogy mennyire hiányoznak lapok a paklijaimból erre a szintre. Aztán rájöttem, hogy valószínűleg mindenkinek ugyan ez a nyűgje, mert ez a játék lényege.
De ettől még 1062-es CL-lel nagyon nehéz. Kinevetnek az ellenfelek. Na meg nem tudom mennyire általános, de első kör előtt jön mindig a Snap. Arra gondoltam, hogy látják milyen kis szintű vagyok, és már tudják, hogy nyertek. Egy Armin Zola, Venom, Wong, stb stb nagyon kellenének már.
Vettem jó pár lapot mostanság a store-ban. Death, Ultron, Super Skrull, Hazmat, (talán) Rouge (is, nem emlékszem).Egyébként nem tudom, hogy ezt az Infinite szintet megtartom e??, vagy következőnek megint fel kell ide küzdenem magam, de annyira nem fogom erőltetni szerintem. Az első napokban, amikor felkerültem, a napi Mission-ök között volt, hogy csak nyerjek "X" meccset, hát eskü megszenvedtem vele.

És már Variant-okat is vettem.. Knull, Iron Man, Nova, például. Ezekkel a retro képregényborítós lapokkal meg tudnak venni.. Meglátom, felszisszenek, és
ok, take my money
.
Twitch drop azóta sincs. Tudtok róla valamit?
-
.LnB
titán
Megvan csessze megvan! Megvan végre!!
Ezt meg csak úgy, érdekes meccs volt:
-
Dr.NX
addikt
User reports indicate issues at Amazon Web Services (AWS) in the US-East-1 region. These problems are impacting multiple services that depend on AWS infrastructure. We’re monitoring the situation: check your local Downdetector site for the latest updates.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Szerencsétlen időzítés, pont ma reggel cseréltem romot a telefonon, és azt hittem, azzal sült el valami rosszul, hogy az istennek se talál meccset...
Pampogtam is magamban, hogy bezzeg a shop az 10/10, pöccre indul.
-
.LnB
titán
Előbb beragadt a játék a meccs végén. Nem adta be a reward-ot hiába vártam. Ezért bezártam a játékot, és újraindítottam. A rewardot megkaptam, de most jó ideje nem talál ellenfelet ha meccset indítok? Ilyenkor mi van?
-
.LnB
titán
Jajj az mekkora, amikor van olyan location az utolsó körben handet cserélünk, de én az ötödikben Modok-kal zárok?!
-
Use code FREES3PACK in the webshop for a free S3 pack, complete players get 650 tokens.
-
.LnB
titán
Na megvolt az első Galactus "torkosom". Ahogy néztem, amint az utolsó körben, szépen pukkannak szét a már megnyert location-ökön a lapjaim...
Középső location-nel nem foglalkoztam, mert a két szélsőt vittem. Ő meg 13/3 arányban elhozta azt egy buffolt Galactus lappal, és csókolom. Most láttam először, hogy mire képes. Hát ez egy beteg dolog. -
.LnB
titán
Jó, időközben ki is maxoltam az event-et. Ezért rinyáltam ennyit...

Kiváltottam az 550 creditet, mert az a legnagyobb kincs. A három lapot, a Spectrum varriánst. (azt hiszem mást nem) Még bent hagytam 1000 charm-ot átgondolom mire költsem. De nagyon nincs semmi, csak a credit. Hülyeségekre nem költök, mint az emote, vagy avatar. -
Dr.NX
addikt
Na, tök jó!
Én csak egy fél paklit javasoltam, ezek szerint ügyesen kipótoltad.
A játékosokat MMR Match Making Rating szerint sorsolja. Tehát aszerint, hogy hányat vertél meg mennyire.
Ez amúgy titkos minden szempontból, maga a szám sem ismert meg hogy mi alapján számolják pontosan. -
M3oH
addikt
Pedig figyel a sorsolásra, viszonylag szintén kezdők azok is, hiába 3x a Cl. Kezdetek óta aktívan játszók simán 20k+ CL felett vannak, én is 25k környékén vagyok napi 1-2 óra játékkal. Alliban pedig van pár 35k+ CL is.
Sajna, évekkel később kezdtél, hacsak nem költész súlyos pénzeket hátrányba leszel mindig ezekhez képest. De kitartással, okos taktikával és a játék ki ismerésével pár hónap és még fogod állni a helyed. Számodra most a minél több lap begyűjtese a cél, ne a variánsokra menj bármennyire is csábító
Úgy egyre többféle deckre lesz lehetőséged, le tudod követni a metat. -
.LnB
titán
Jól van ragelni még sose rageltem itt, szóval most ez jön.
Egészen undorító, hogy ebben az eventben folyamatosan olyan ellenfeleket kapok, akiknek 3x magasabb a CL-jük. És nem viccelel, direkt megnéztem jó párat.. Így rohadtul nem fair szerintem. Persze azért hősiesen állom a sarat.
-
.LnB
titán
A Twitch drop-os összekapcsolás elvileg javítva van, most néztem. Már lehet linkelni a Twitch account-ot.
De nekem a Twitch-es Dropok és Jutalmak között még mindig írja, hogy "Fiókkapcsolás szükséges", és kiddob a linkre, ha rámegyek, de már ugye össze van kapcsolva. Szóval most nem tudom mi van, lehet nemsokára megkapom így is. Majd jelzem, ha igen. -
.LnB
titán
Ebben a Sanctum-os event-ben gondoltam húzok egyet a három lap közül. X-23 ahogy láttam, ajánlott sok deck-be, reméltem sikerül kihúzni. És elsőre meglett.
Érdekes, hogy most scroll-ok kellenek a meccsek lejátszásához. A korábbi High Voltage-et lehetett nyomni orrvérzésig. Ez csak nekem újdonság gondolom, ez a második eventem csak.
Játszottam pár Sanctum meccset, másodjára meg is értettem. De hát nagyon nem a szintemnek megfelelő ellenfelek ellen játszom mostanában.

Egyébként itt a Sanctum meccseken megéri Retreat-elni? Azt még nem néztem, hogy van e bármi hatása ha vesztünk. És azt se értem még, hogy a "Snap"-nek mi értelme az alatt? -
Dr.NX
addikt
Nem fog belassulni CL 994-ig, sőt utána sem nagyon:
https://marvelsnapzone.com/cache-drop-rates-and-contents/
Collector’s Caches are organized into groups of four, consisting of two Card Caches, one Token Cache, and one Credits Cache.CL 1000 fölött:
Collector’s Reserves are formed into groups of 9 reserves and 1 reward of 3,000 Collector’s Tokens.
- Four Card Reserves: Each contains a Series 3 card. If you have already collected all Series 3 cards, the contents will be replaced with 100 Collector’s Tokens, a Golden Ticket for Conquest mode, a random Avatar, or a random Title, each with an equal probability of 25%.
- One Token Reserve: Always contains 100 Collector’s Tokens.
- Three Credits Reserves: Each has a 50% chance of containing 200 Credits and a 50% chance of containing 150 Credits.
- One Cosmetic Reserve: Always contains one random Variant. -
.LnB
titán
Na igen, Venom, Knull, Death.. Azok kellenének.
Most X23 van 3k Token-ért a store-ban. Kicsit drágállom. Szerintetek meg kellene vennem? 4k tokenem van..
Eddig jöttek a lapok, de ahogy nézem, most be fog lassulni a dolog. Valószínűleg mostantól sokkal nagyobb jelentősége lesz a strore-os daily kártyáknak.
Viszont Shang-Chi-vel tudok meccseket nyerni. Sok Apocalypse Discard paklit meg lehet fogni vele.
De a legszebb dolog ebben a játékban. Amikor a Ka-Zar pakli ellen leteszed Killmonger-t. Annál nincs jobb. Várni kell vele, ötödik, vagy hatodik körig, úgy fáj igazán.
Bár elég kevesen játsszák már azt a paklit. -
-
.LnB
titán
Köszi! Untapped segített.
Tegnap pánik szerűen írtam be ide ezt a kérdést, mert el voltam veszve rendesen. CL551-nél vagyok most. Tegnap valami megváltozott, olyan ellenfeleket kaptam, hogy csak pislogtam. Jöttek a Modok, Knull.. paklik stb. Olyan számok, és kombók pörögtek, hogy tehetetlen voltam a kis Odin deck-emmel.
Ezek a Discard deckek szaporodtak meg nagyon azt vettem észre.
Teljesen érezhető, hogy most dobott fel a játék, egy polccal feljebb, tök észrevehető az ellenfeleken. Nem azt mondom, hogy eddig csak botok ellen játszottam, mert nem. De most már beindult a buli.Vettem is tegnap egy lapot. Deadpool-t (1000-ért). És segített is a Destroy deck-emen. Gondolom nem véletlen, de az Untapped nem is dobja ki ezt a decket ajánlásnak, amit használok: [kép] Nyilván látom, hogy egy komolyabb Destroy deck már nem így néz ki, de azzal gazdálkodok, amim van. És annyira nem rossz amúgy ez így.
Az Untapped egyébként egyértelműen Ongoing deck-eket ajánl. nekem, a lapjaim alapján Spectrum és társai. Szoktam is próbálgatni.
Tegnap már majdnem felcseszett a játék. Erőltettem, már PC elé is odaültem (ezt csak azért írom, mert iPad-en, 2 mobilon, és PC-n is játszottam már.) vele játszani még este is. De nem a játékon kell felcsesznem magam, nem arra kell haragudnom, mert néha olyan dolgokat benézek, hogy szánalmas.
Tegnap kaptam végre egy Alex Ross varriánst. (Nekem ez még nagy szó na.) És nem is annyira rossz, mert Kapisat.
Amúgy erről az untapped-ről mindig erre asszociálok: [link]
Ha szoktatok craftsöröket kóstolgatni.. -
Dr.NX
addikt
Pl. magában a játékban a decknél a plusz jel.
Amúgy meg untapped és snap.fan -
.LnB
titán
Van olyan honlap, ahovl megadom a kártyákat és ajánl belőleük deckeket? Kezdek kicsit szívni most, olyan ellenfeleket ad be.
-
.LnB
titán
Azért is írtam, hogy milyen ügyesen felmértem ezt én is, és nem vettem meg.
Na akkor egy újabb dolog, aminek utána kellett néznem. Jó, hogy van ilyen is. Egy kártyát már én is felhúztam maxra, mert kíváncsi voltam, hogy mi történik. De igazából most értettem meg, hogy mi történt. Így van ilyenem, foil ennyire futotta.
-
Dr.NX
addikt
Az az "inked" finish és 4 split után van 10% esélyed megkapni, hasonlóan a gold finish-hez.
Jók a variánsok, de a te szinteden kb. felejtsd el, sokkal több értéke van az új lapoknak.
Hacsak nem akarsz csiliárd pénzt költeni, mert a játékban még mindig a credit card a legerősebb kártya.
-
.LnB
titán
Bedobott egy elég tetszetős Wolverine variant-ot a store-ba nekem: [link] Nem a legjobb Wolverine variant, de elgondolkodtam rajta. Majd megnéztem, hogy amúgy az az 1200gold az kb mennyi pénz? Most már egyáltalán nem gondolkodom rajta.
Nem mondom, hogy sose adnék ki ennyi pénz egy jó variant-ra, mert előfordulhatnak "balesetek". De azért amennyi lap/variant van, az elég húzós összeg. Főleg úgy, hogy gondolom a meta folyamatosan változik, és lehet hogy sokáig nem is lesz használva az adott lap. Hacsak nem annyira alap lap.
-
.LnB
titán
Ezt a shop-os boost-ot nem is néztem eddig. Köszi a tippet.
Múltkor, amikor volt ez a High Voltage event, akkor én direkt csináltam olyan deck-eket, amibe beletettem minden lapot, ami még nem volt frame break-re fejlesztve, és úgy "húztam fel" őket. Mivel nem volt tétje az event-nek ha veszítesz, ez tök jó volt rá. -
Dr.NX
addikt
Itt 450 CL-t írnak, ez 25 lap a S2-ben.:
https://marvelsnapzone.com/marvel-snap-pool-2-card-tier-list/
Ha mindegyik lapod zöld keretes, akkor természetesen lehet a kedvenceket fejlesztgetni, ott mindegy melyiket meddig.
Amihez nincs elég booster, azok körül 3 mindig bekerül abba a Bonus Boosters mezőbe a Shopban, ahol booster nélkül, csak credittel tudod fejleszteni.
Érdemes ezzel is játszani. -
.LnB
titán
Egyébként most azt nézem, hogy az S2-es lapokat CL 486-ig írják. De nekem CL 438-on megvan mindegyik már. Feltéve, ha ez az S2-es lista helyes: [link]
Ilyenkor mi van? Gondolom jönnek akkor az S3-as lapok már. De ez mitől lehet? -
.LnB
titán
Hát nincs. És én már az elején sem értettem ezt a tanácsot, mert ha nem fejlesztettem, akkor nem kaptam új lapot. Ezért természetesen fejlesztettem bőven zöld fölé is. De nem olyan sokat, mert így is összegyűlt a 10K credit.
#4930winery
"lesz event pass 800goldért" 2430 Goldom van most. A pénz nem számít: [link]
-> [link] -
Ha megvan mind akkor lehet tovább azt amelyik tetszik vagy amivel sokat játszol . Igazából én ezt soha nem is figyeltem vagy csak nagyon későn húztam a frame break-ig .
Amire most figyelni kell , hogy lesz kettő event amikhez lesz event pass 800goldért , valószínűleg majd megéri kiváltani .
-
-
.LnB
titán
Hétvégén ért a meglepetés, hogy 10k credit-nél nem lehet többet gyűjteni. Így el is költöttem egy cirka 3k-t upgrade-ekre.

Kellene valami új deck-et próbálgatni, mert kezdem unni az Odin-osat. Jó, meg tudok vele nyerni (szerintem) sokat. De már sokat használtam.
Kipróbálok valami Spectrum-osat, meg a Destroy pack-om is szokott meglepetéseket okozni Nimrod-dal.CL 438-on vagyok, és hétvégén elértem az Omega szintet. Tudom, mindenki Galactic meg Infinite szinten nyomja, hát úton vagyok én is oda.

Ha valakinek esetleg lesz info-ja a Twitch drop-os, account linkelés probléma megoldásáról, légyszi írja be ide. Hátha elfelejtem, vagy elkerül az infó, hogy már javították. Köszi.
-
.LnB
titán
Tök jó ez a Twitch-es drop.. Csatlakoztatnám a két accot, hogy megkapjam a jutalmat, a Snap-et tudom is, de a Twitch-esre meg hibát dob...
-
.LnB
titán
Ezt szerintetek nem kellene megvennem? [kép]
Még egyetlen lapot se vettem. Van 4750 tokenem most. Vagy tartogassam még? -
Lesz megint Twitch Drops
-
.LnB
titán
Micsoda meccset játszottam!

Első Location: Black Vortex - The next card you play here becomes a random 6-Cost card.
Második Location: The Raft - First to fill this breaks out a 6-Cost card. It costs 0.
A harmadikat nem is tudom. Lényegtelen.Leteszem Location 1-re a kis egyes kártyámat. Lecserélődik Ultron-ra. Az meg a másik két Location-t fullra kitölti a kettes Ultron Drone-okkal.
Nézem, wtf?
Szépen nézünk ki az első körben..
De ugye, rögtön beadja a második Location fill-re a 0 értékű hatos lapot. The Living Tribunal-t - Split your total Power evenly among all locations.
Na mondom jól van, így még tudok gazdálkodni valamivel. Ellenfelem pakolgatja a lapokat Location 2-3-ra. Én meg vártam a nagy Power-es lapokra a paklimból.
Szóval ellen pakolgat, nem is úgy áll, hogy én fogok nyerni. Erre leteszi az első lapját Location 1-re.. Kipattan egy Destroyer - Destroy your cards at other locations.
(Nem Destroy paklit játszott szerencsére.)
Hát én annyira röhögtem, majdnem kifolyt a könnyem!! Szegény..
Végül azért egy Location-t elvitt, de nyertem.Nem fogok én meccsbeszámolókat írni, de ez azért extra volt!

-
.LnB
titán
Most nézem, hogy Series 2-ből csak 26db kártya van. Aztán "szét vannak húzva" ~250 CL szintre..
-
.LnB
titán
Tudtam én róla mindig. Eléggé napra kész vagyok a játékokból. Csak egyszerűen telefonon nem játszottam sose. (Most is inkább iPad-en nyomom). De valahogy úgy jött, hogy PC-n kipróbáltam a Marvel Rivals-t, elkezdtem képregényeket venni, olvasni. Egyre jobban megismerkedtem a Marvel univerzummal. És most amikor vettem az új telefont, gondoltam megnézek valami játékot rajta. És Marvel-eset kerestem. (na nem mintha a régi telefonomon ne futna a játék. Arra is fel van téve, néha azon is nyomom, hogy ne merüljön a "main" teló) De nem terveztem vele hosszú távra.
(Korábban nagyon utáltam a MCU-t, ugye a Marvel filmeket. Ezért a Marvel felé nyitás is már nagy szó volt nálam. )
Na meg PC-n most nyomtam végig a Marvel’s Spider-Man 2-t is. A korábbi részekkel játszottam PS-en. De egy ideje visszatértem a konzolokról PC-re, és bepótoltam a Spider-Man 2-t. Fú de jó volt az is..!
Szal' ez a Marvel láz kapott el mostanság. Tegnap előtt is ezt olvastam: [link] Jó kis retro.
-
.LnB
titán
Megszámlálhatatlanul sok jó van! De kiemelnék párat, érdekességük miatt:
Zoltan Boros Variant: Ő magyar. Mondjuk nem a képregényekben tevékenykedik leginkább: [link]
Russell Dauterman Variant: Ebből csak egy lap van. Az se annyira nagy szám. De a pali rajzolta a Thor: The Goddess of Thunder jó pár füzetét. És abban annyira szép, vibráló képek vannak, nekem nagyon tetszik. Ő egy ideje nem rajzol már képregényeket, az MCU filmeknél látványtervező asszem.Na de ha én választhatnék bármit a Variant-ok közül, mondjatok maradinak, de nekem ezek kellenének: [link] + [link]
-
Dr.NX
addikt
-
.LnB
titán
Úristen! Vannak Alex Ross Variant-ok!! Sírok.. Pont nemrég olvastam ki a Kingdom Come-ot és a Marvels-t.. És nem mondom, hogy kedvencem képregényben a festett stílus, de a faszi egy óriási ikon!
-
Carvus
senior tag
Csapatotokba van még esetleg hely? Mostani eléggé inaktív, úgyhogy mindenképpen váltanék, ha esetleg van hely szívesen csatlakoznék.
RefinedRook#58459
-
.LnB
titán
Láttam, hogy ilyen zombis cucc lesz, de ez nem tűnik nagy cuccnak..
Pedig a Marvel Zombies-t is tegnap kezdtem el nézni.
-
Dr.NX
addikt
Igen, be lehet várni mind a hatot. Nyilván ha mind a hat aktív, akkor nem kapsz már hozzá újakat, kvázi bukod azokat a rewardokat.
Persze a 8 óránkénti ingyen 25 token miatt meg úgyis belépsz.
Október végén lesz óraátállítás, akkor értelemszerűen hajnal 4 óra, dél és este 8 óra lesznek a resetek. -
.LnB
titán
Na ez most nagyon kezdő kérdés lesz:
Az új napi küldetések, mindig az adott időpontban jönnek. Én a legelején nem is figyeltem a működésükre, azóta meg mindig megcsinálom őket, ha megjelennek. Nehogy bukjak bármi reward-ot.
13:00 után, 21:00 után. Reggel meg amikor felkelek/ráérek. Ezért sose gyűlt össze több nekem még.
Viszont ez is lenne a kérdésem, hogy ha este mondjuk nem csinálom meg őket, akkor reggel ott lesz mind a négy küldetés? Vagy az esti kettő lecserélődik (ha meghagyom őket és nem csinálom meg)?
A Mission menüpont alatt azt látom, hogy 0/6. Szóval gondolom akkor az egész napit be lehet várni, és egyszerre megcsinálni. Szóval össze lehet várni a Mission feladatokat? -
itldj
aktív tag
[link]
Kb. egyenes kieséses bajnokság mód, több bracketben, ahova vagy "veszel jegyet" vagy az eggyel kisebb tierből nyersz. Annyi csavarral, hogy mindenki 10 "HP"-ról indul, és ha vesztesz figy, akinek előbb elfogy kiesett. Snappelt meccsen dupla vagy semmi.
Ha volt reward ami érdekelt azt szedtem ki, de nagyon nem mélyedtem bele, mert őrült timesink. -
.LnB
titán
A Conquest játékmód az mi? Még sosem próbáltam, és nem túl informatív a játék ingame ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Luke meg a napokban volt pont Daily Cards-ok között, és nem vettem meg... Ahh... én hülye. Pedig ezt kipróbálnám:
Középső location-nel nem foglalkoztam, mert a két szélsőt vittem. Ő meg 13/3 arányban elhozta azt egy buffolt Galactus lappal, és csókolom. Most láttam először, hogy mire képes. Hát ez egy beteg dolog.
Úgy egyre többféle deckre lesz lehetőséged, le tudod követni a metat.

Nézem, wtf?