Hirdetés
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Klaus Duran #32523 üzenetére
Én a HTC-re gondoltam, még a Sensation is belassult a kevés ram miatt, aztán az első szoftverrel a One x sem volt tökéletes, mostmár arra is van 4.x.x android gyárilag, azzal már nagyon pöpec, családban van kettő is
Viszont volt egy Sony-m, ami szintén nem volt túl gyors, pedig tavalyi telefon, ion. Nekem ez az első droidom az m7 ami még sosem lassult úgy mint a korábbi készülékeim, ez előtt csak a lassulások miatt váltottam windows phone-ra, de még jó hogy kapott egy újabb esélyt a droid, nem bántam meg, sőt, legjobb készülékemet vettem meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest