- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Elvileg nincsenek szolgáltatói nyavalyák.
Legalább is a Magyarországi szolgáltatóknál biztos nem.
Tavaly az OneX T-sek, Vodások is megkapták ugyan akkor amikor az azonos CID számú függetlenek.
Még csak egy T-s vagy Vodás csengőhang sincs benne, se T-s appok. Egyedül a SIM, app, ami meg a SIM alapján települ. Mert ha független modellbe teszed bele is bekerül. -
Tomate
veterán
Köszi!
Hát nagyon király ez a telefon. Ma hozta a postás. Pont 2 hete fizettem érte paypalen. Illesztések faszák, gyönyörű a kijelző és a hangja is. Ráadásul független. Ennél többet nem is kívánhatok. Az árával meg szerencsém volt... (110e
) Beléptem a klubba!
Mondjuk a ONE X után a bal felül lévő gomb még picit fura...
-
galgyorgy83
csendes tag
Igen, tudom, hogy csak az éleket védi, de pont ez az ami nekem kéne. Nem mellesleg, azért szerintem az esetek 80%-ban biztos az oldalára esik először a telefon. Én mindenképpen olyan tokot szeretnék ahol érezhetem a fémet a kezemben, mármint a telefonét, nem pedig a toknak. Láttam egy darab gumírozottat ami körbe öleli, az ugyan védi a széleket, de ha leteszem a hátuljára akkor leér a telefon, nem jó. Sajnos ennél a fém keretesnél sem tudom, hogy vajon leér-e a telefon alja. De azt hiszem én is maradok egy szolidabb megoldásnál.
De ha Te tudsz egy olyan alternatívát amit én szeretnék szívesen megnézném. Nem találtam másik hasonlóan jó megoldást azok számára akik a fémet is érezni szeretnék.
-
kdennis
aktív tag
Elég hangosan ment, verte a mellem a 25 centis mélynyomó, sőt oda is tettem a hangszóró elé és nem torzított. Nulláig szintezi a jelet, de igazad van, majd csinálok koncert felvételt is. De sajnos a One, nem rögzített ennyire mélyeket, úgy vettem észre. Sőt most már szarabb mikrofonnal végképp nem fog, úgyhogy már nem is erőlködök hogy megvegyem!
Majd jövőre a Two.
-
galgyorgy83
csendes tag
Xaels, találtam neked megoldást a barna készülékre!
SlickWraps
Ti felragasztanátok rá?
-
NandorHUN
addikt
Xeals, a képeid közül kb. mindegyik nagyon jó. Ezzel a teloval tökéletes makroképeket lehet lőni, de csak a tisztánlátás végett. Azért néha lehetne feltenni 1-2 olyan képet is ami mondjuk 2m nél messzebről készült, mert az emberek nagyrésze a telot nem feltétlen makroképek készítésére használja, hanem mondjuk lefotozza az ismerőseit, vagy csinál csoportképet stb, hogy a tájképeket ne is mondjam.
zaibatsu A kamera javulás szerintem nem lesz, mert tudtommal csak belepakolnak 1-2 extra fotomodot, de képminőséget nem foltozzák, persze remélhetőleg javulni fog.
-
TheProb
veterán
Köszi a választ mindenkinek aki írt ezen témával kapcsolatban de így se látszanak. Próbáltam h a gyökérben lévő adott mappákba rakom be, próbáltam a ringtones-on belüli mappákba is (kis-nagy kezdőbetűvel is) és semmi, újraindítás is volt. Nem értem, pedig sima .mp3 fájlok...
Még vmi:
4. Újraindítás után visszaállt a gyári keyboard és nem tudom az istenért se beállítani a slideit-et, be van pipálva az adott beállítási fülbél, htc sense-en bellül nem lehet megadni és ha pl írnék se látok beviteli mód beállítási lehetőséget :/5. vmiért hiába adom ki weben a play-ből, hogy telepítse adott appot a telóra, nem kezdi el a letöltést, tegnap este még ment.
(#6323) F_Gergely: Én is pont erre döbbentem rá, idáig éveken keresztül 1 sony fülest használtam amit az egekig istenítettem, hogy milyen jól szól (atom basszussal), de be kell valljam ez a gyári füles kicst ugyan de megveri. Csak pislogtam, főleg, hogy az előzetes tesztekben kb. mindenki lehúzta mind hang, mind anyagminőségre.
-
N4ri87
senior tag
ha elolvastad volna
Megvolt. Attól még a véleményem nyilván nem fog változni. Főleg nem annak fényében, hogy én milyen képeket csinálok. Imádom ezt a telefont, és egy kicsit talán elfogult is vagyok, de ki kell mondanom: ez az ultrapixel kapufa.
(#6287) HUTCHDB
Mert az i5 szvsz egy pofára ejtés. Apró csiszolás a 4s-hez képest, de az árcédulán kívül semmi említésre méltó újítás. Teszem hozzá erről váltottam One-ra. -
keIdor
titán
Én is, azt hiszem 0,89€ volt mind.
MC4 biztos, én ilyen 5€-kat nem adok mobil játékokért, mert nálam is ilyen 5-10 percig tartanak. De ha várnom kell, meg este az ágyban elalvás előtt jól jöhetnek ezek.
Néztem még Real Racing 3-at (ez ingyenes), Asphalt 7-et, Vice City-t meg Shadow Gun: DeadZone multiplayert is, mindegyik látszólag fix 60fps. Elégedett vagyok. -
Balinov
titán
sajna nem
adott fenyviszonyok mellett minel kiseb az ISO (alacsonyabb erzekenyseg, kevesebb kepzaj) annal hosszabb zarido kell ugyanannyi fenymennyiseg szenzorhoz valo eljuttatasahoz (expo)
Sasold meg ezt, igaz, nem irja a fenyviszonyokat, de latod,hogy ISO100-nal 16min a shutter, ISO200-on ez mar felezodik.
itt van par uj kep, foleg a Flickeres set vege fele
off: Ficker miota free reggel is 1gb-ot ad csak nekem tetu lassu? nem ezert fizettem pro accountra...
Redplee: azt akkor tapasztalom, ha kezzel adom meg rabokve a kijelzore a fokuszpontot. Ha nem basztatom, jo. Sajna ez meg az F2.0 rekesz miatt van...annal eleg kicsit a DOF...imadnek egy olyan kamera appot, vagy updated a gyarihoz, ahol lehet a rekeszerteket allitani. Tajkepnel jol jonne egy F8-F11 legalabb..
-
Exelsior
őstag
Igen tényleg, igazad van. Akkor max jővőre, de ez igazán a google-n múlik meg a telefongyártókon.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
lehet, hogy en voltam bena, de a beallitasokkal is manipulaltam, de nem lett jobb, sot, talan rosszabb kepek lettek, mintha nem nyultam volna hozza.
egyedul a kamera " idegesit"....
agyalok, hogy mi legyen, rendeljek-e ujat, de felek, hogy meg mindig vannak hibas darabok a t-s modellek kozott.
raadasul nekem a femes szinu (aka. feher) tetszik es azokban tobb a hibas. -
HUTCHDB
nagyúr
ez nem is olyan rossz, viszont itt is sotetebb, vagyis nem napsuteses ido van, es kozeli a fenykepezendo villamos, igy a viszonylagos elonyei jonnek elo a kameranak ennel a kepnel is.
mindjart keresek kepet en is, aztan latod majd, hogy nalam eleg gyenguszok voltak a jo idoben, tavolabbra "nezo" kepek. -
InFRaReD
csendes tag
Igen, láttam nagyon szép képeket és ultrazajosakat is. Egyértelmű: nem arra van kitalálva, hogy utána kinyomtasd és kirakd a falra, de azért mégis
Én kifejezetten szeretem a minőséget és amatőr hobbifotósként bántja a szemem.
Viszont a kamerán nagyon sokat segít a stabilizátor, amiről - nem tudom miért - nem beszélnek annyit a promókban.
-
mumk1
addikt
Jön az már hamar. A custom romok már a 2.17.401.1 verziót tolják.
-
g0n21
senior tag
Nálam a DAC a digital-to-analog-converter, ami nyilván nem telefonoknál, hanem komplexebb megoldásoknál, az erősítő közvetlen közelében kap helyet, ezért bátorkodtam egy kalap alá venni.
Ha ennyi idejük van a mérnököknek, hogy ezt különbontsák, akkor hajráÉn személy szerint a oneX óta mondom, hogy a BA csak egy loudness EQ, más néven parasztvakítás.
Viszont ügyesen rásimították a kiemelt frekvenciákat a fülesekre.. -
g0n21
senior tag
Ha nem működik a beépített az erősítő, nem hajtja meg semmi a fülest...
Tehát a beépített erősítő (szvsz hangchip) az a mediaserver összes folyamatát hatja, a beats meg egy loudness.
(autohifi viszonylatban: ha a feejegységen kikapcsolom az erősítőt, akkor a mélyláda, és egy szett megsüketül, ha bekapcsolom a loudnesst, jön a beats) -
concrete
csendes tag
Háááát, most végig a fülem mellett, nem mozgattam direkt, nem kapcsolt szét. Lehet, hogy csak elszoktam ettől, és még rá kell állnom. Majd próbálgatom, köszi.
Viszont ennél a szervízmenünél mégis mit kellene tapasztalnom a light sensor test közben? Mert komolyan, semmi nem történik. (Ehhez képest érzékeli a fény erejét a telefon maga körül) -
dani3l
őstag
Azaz.
Desire alu kerete itt van elöttem, az nekem inkabb szürkes, eleg vilagos, de ennek a hd-nek jo a szine. El tudnek kepzelni egy ilyen sötetbarna telot, valami bronzos szegellyel meg müanyag csikokkal.
Bar lehet mar tul csicsas lenne.. Regebben volt valami telo, nokia talan, vagy SE, annak volt hasonlo szine, az bejött, nem tudom most, melyik volt.
-
Spark_777
tag
Nekem Sennheiser CX -300 II Precision-al van összehasonlítási lehetőségem,és úgy veszem észre hogy igen közel jár ahhoz.A mélyek szépek,teltek,de nem feltétlenül nyomja el a magasakat amikor arra szükség is van.Azt hozzá kell tenni hogy a CX 300 kimondottan sok mély leadására lett fejlesztve,szóval szerintem egyáltalán nem rossz egy gyári fülestől.
BomiBoogie: Rendben,és bocs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest