- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Remus389
veterán
az is lehet a boltosok nem bírták ki és nyomkodták
nem biztos megéri a fáradtságot
jó tudom nem jó érzés, de ha belegondolsz, ha szépen megpucoljak, észre sem veszed
te döntesz, szivozol vagy sem
amúgy ha karcmentes a telefon, tökéletes állapotú, hagyjd a francba használd
inkább ez mint hogy pixelbibis
-
Xaels
félisten
Akkor kérlek szépen biztos, hogy "használt" telefont kaptál. A 24hónap szoftveres garit a hajadra kenheted és csak olyanra kapsz 12hónapot amit használtként adnak tovább.
"A Korlátozott garancia az eredeti vásárlás dátumától számítva a mobil eszközök esetében huszonnégy (24), a tartozékok (kivéve azokat az adathordozókat, amelyeken szoftver található: CDROM, memóriakártya) esetében pedig tizenkét(12) hónapig tart (függetlenül attól, hogy azok értékesítésére mobil eszközhöz mellékelve vagy külön kerül sor)."" - Forrás
-
Xaels
félisten
Nem tudok objektív maradni. Nekem mindenképpen jobb a HTC ha ez a válasz megfelel.
(#2533) hurrikan: na igen, ez meg a másik fele. Hajamra kenhetem, ha csak sokára lesznek elérhetőek. Nyomatni kéne őket, minél többet minél hamarabb. Persze mi nem vagyunk nagy piac, meg magam részéről el volnék a külföldi forrásokkal is, de azért némi hazai anyagnak tudnék örülni.
-
mumk1
addikt
A fényképező lehetne jobb, de amit tud és én amire használom, arra bőven jó így is. Másokkal ellentétben, én nem vigyázok a cuccaimra, nincs rajta fólia, tokot is vagy rárakom, vagy elfelejtem.
Tegnap kerti tavat ástam, kapta a port rendesen, ma olyan mocskos kézzel használtam, hogy szerintem többeket elvitt volna a szívfarkas ha meglátja.
VISZONT, egy rohadt karc nincs rajta, se az alun, se a kijelzőn, úgy hogy erről ennyit.
-
Dreamie
őstag
Ezt Neked kell eldönteni, de ha végigolvasod a topikot, akinek van az elégedett vele. Szóval szerintem rosszul nem jársz. Érdemes estleg várni még picit, hátha jönnek még ki problémák amikről nem tudunk. Meg elég nehéz beszerezni is egyelőre. Normális garival pár hét múlva már tuti lesz.
Más, samsung galaxy s4 borzasztóan erős marketingben, az összes szolgáltató tolja a reklámot, és hogy előrendelhető... Htc one meg még sehol sem... elég gáz, sajnos
-
-=Ghost=-
őstag
Ezek nagy részével úgy-ahogy együtt lehet élni, de azért egy 200K-s csúcstelefontól már elvárná az ember a hibátlan összeszerelést.
A 2:51-es viszont tényleg nagyon ronda.
Azért gondolom ez inkább a kivétel mint a szabály.
Már biztos más is szólt volna ha ilyen lenne, ForRedGlory pl tuti. -
hurrikan
addikt
Nekem főleg azért csalódás, mert amit az OneX-en lévő GG1 kibírt az a csodával volt egyenlő.
De úgy tűnik mégsem olyan nagy szám ez a GorillaGlass, amilyen szinten sokan istenítik. Legalább is a GG2-es biztosan nem....Vajon egy teljes Invisible Shield borítás megtapad a telefonon?
Mármint a fém részeken- Az üvegen nyilván igen. -
hurrikan
addikt
Ez sajna nem mikor karc....
meg azért egy karcálló üvegről van szó. Ha az ujjamtól megkarcolódik.... akkor az egész egy nagy blama.
Itt a GG2-nek vannak gyártási minőségi gondjai egyértelműen. Mivel az összes GG2-es telefonnál vannak hasonló panaszok.
És többen írták, hogy előtte a GG1-es telefonjukkal nem volt hasonló gond. Na mindegy, majd veszek fóliát az One-ra. Biztosítást meg úgyis kötöttem volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged