Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Nincs megállás akkuméretben
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Sajnos a hülye menüsáv itt is kísért. Szerencsére mondjuk kevesebb alkalmazásban jön elő mint régen, de az FB-ben még mindig ott van és az Opera Classic-ban is.
Néhány appban ügy vettem észre bugol is. Ilyen a Neutron Player és az FB app is. Az előbbiből néha eltűnik random viszont az érzékelés annyival el is csúszik ami baromira zavaró. Az utóbbinál a már írt betűelcsúszást okozza szerintem fektetett módban a billentyűzet jobb oldalán, de ebben nem vagyok teljesen biztos, hogy emiatt van.
Vicces, mert eredetileg benne volt az első "beta" szoftverekben az opció az eltüntetésére, de a végleges verzióban nincs benne. Remélhetőleg a kövi frissítés megoldja, mert engem is kicsit zavar bár nem sokat látom(igaz addig az új Opera megy a Classic helyett).
(#5724) misi111: nem hiszem, hogy ebben a méretkategóriában bármi kényelmes lesz. Se S4, se One, se Xperia Z... Neked meg kéne várni hátha a One Mini meghozza amit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest