- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
F_Gergely #5826 üzenetére
Gorillaglass ide vagy oda, egyszer-ketszer leteszed kijelzövel lefele az asztalra vagy valahova es olyan szep karcokat fog benne hagyni egy porszem, hogy öröm lesz nezni.. De akar meg zsebben is.. Ez is csak egy üveg, nem zafir, akarhogy fenyezik..
A tok meg olyan dolog, hogy ok, hogy femböl van, de eleg csak egyszer rosszul leejteni veletlenül (nem muszaj, hogy a sajat hibadbol, ugyebar..), aztan cseszheted is.. Epp ma neztem töresteszet a telefonrol es azert bizony ez is eltörik, hiaba a fem burkolat.
En nagyon vigyazok a telefonjaimra, de 2-3-szor mar ezt is sikerült leejtenem az elmult 2,5 evben es bizony volt olyan, hogy örültem, hogy rajta volt a szilikon tok..
Szoval azert szerintem nemi egeszseges paranoia nem art.Mas kerdes, hogy en is utalok tokot rakni a telefonra, mert ugy mar nem olyan, föleg ha eleve jo minösegü anyagokbol van (mast meg nem veszek..), de inkabb elviselem a tokot, minthogy egyszer veletlenül valami törtenjen, aztan szervizeltessem 50k-ert a 3 honapos telefont mert összetörött az üveg..
porkiy: nem
Nem ertem egyebkent a HTC-t, ha tenyleg ugy csinaltak meg, hogy a felirat is egy gomb, akkor mi a francert nem engedelyeztek alapbol.. Remelem legalabb a frissitessel azert eszbe kapnak majd ezzel kapcsolatban is.
-
Xaels
félisten
válasz
F_Gergely #5826 üzenetére
Jelenleg naponta legalább 4-5 ember akarja a kezébe venni ez csak amolyan óvintézkedés. Valamint a munkahelyemen elég sűrűn van fémforgács illetve kristályos homok. Ebben nem féltem letenni a telefont cserébe mivel víztiszta a látványt sem rontja nagyon. A Gorilla Glass meg nem jelenti, hogy karcálló. Ha lecseng az újdonság varázsa és már nem akarja mindenki megnézni akkor leveszem róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Futás, futópályák
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest