- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Köszi a választ mindenkinek aki írt ezen témával kapcsolatban de így se látszanak. Próbáltam h a gyökérben lévő adott mappákba rakom be, próbáltam a ringtones-on belüli mappákba is (kis-nagy kezdőbetűvel is) és semmi, újraindítás is volt. Nem értem, pedig sima .mp3 fájlok...
Még vmi:
4. Újraindítás után visszaállt a gyári keyboard és nem tudom az istenért se beállítani a slideit-et, be van pipálva az adott beállítási fülbél, htc sense-en bellül nem lehet megadni és ha pl írnék se látok beviteli mód beállítási lehetőséget :/5. vmiért hiába adom ki weben a play-ből, hogy telepítse adott appot a telóra, nem kezdi el a letöltést, tegnap este még ment.
(#6323) F_Gergely: Én is pont erre döbbentem rá, idáig éveken keresztül 1 sony fülest használtam amit az egekig istenítettem, hogy milyen jól szól (atom basszussal), de be kell valljam ez a gyári füles kicst ugyan de megveri. Csak pislogtam, főleg, hogy az előzetes tesztekben kb. mindenki lehúzta mind hang, mind anyagminőségre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Reklámblokkolók topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Metal topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest