Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dreadloord #5131 üzenetére
én a fordítottjával is találkoztam, itt is van ilyen tag, ha akarja majd leírja, szóval kinek mi...
-
Dasfaf
tag
válasz
Dreadloord #5131 üzenetére
Egyre jobban kezd megfogni igazából a one, még a színnel kapcsolatban, a fekete ugye később kerül/került be hozzánk, lehetséges, hogy azok közül kevesebb a hibás darab, valamint azok még a nokia féle mikrofont tartalmazhatják?
-
sipy888
aktív tag
válasz
Dreadloord #4559 üzenetére
#Dreadloord: nagyon jól látod ,ez a szomorú igazság!
#jooker82: mint ahogy a konkurens telefonok sem hibátlanok , úgy sajnos ez sem az. Soha nem lesz olyan hogy egy telefon hibátlan lesz(pláne ekkora példányszámoknál), jelenleg nem is tudnak olyat gyártani és feltételezem nem is akarnak...
-
BenHans
addikt
válasz
Dreadloord #3713 üzenetére
Nem járt le a szerkesztés. Szándékosan írom külön.
Nem vettem sértésnek, pláne hogy egyetértek a kijelentéseddel "a magyar pénzügyi kultúra epikusan f*s", csak nem ebben a részletfizetéses vonatkozásában.
Az autó a legtöbb embernek munkaeszköz, és KELL mert ebből él a család. Viszont csak azért mert nem milliomos az ember, még vezethet jó autót ami nem 500 ezer a használt piacon, mert mondjuk ennél többet nem tudna félretenni...
Nem Luxemburgban élünk "sajnos", ahol minden európai ország közül toronymagasan a legmagasabb az átlagkereset és a minimálbér is. De itthon is szeretnének az emberek jó autót jó műszaki cikkeket, és a részlet sokaknak segít, hogy ne csak 1év spórolás után vehessen egy mosógépet mert mondjuk az előző végelgyengülésben kimúlt. (Mi is így vettünk új mosógépet, Electroworld 0%THM 12hó)Sokan nem tudnak egyben kicsengetni 150-200k-t, és ha nincs kamat a törlesztőben akkor miért ne vegyék úgy? A másik meg, hogy nagy kiadás lenne egyben kifizetni még annak is aki kitudná egy fizetésből... Mert ha pl hó végén kapsz egy defektet miből oldod meg? Vagy a gyerek kajáján kéne spórolni? Vagy a kutya nem kap enni?
Nem értem miért pont ez a fajta törlesztgetést kell támadni, amikor emberek máshol cseszik el, de igen komolyan a pénzügyi dolgaikat. Én pl egy tábla csokin is spórolok 300Ft-ot hogy 550-ért veszem a 300grammos milkát az Ázsia centerben, és mindent onnan válogatok össze ahol olcsóbb, és még azzal sem csinálok plusz költséget hogy benzin, mert vagy bringával megyek vagy csak akkor szerzem be amikor úgyis arra van dolgom és útba ejtem. Egyszer kiszámoltam hogy minimum 4ezret spórolok így havonta.Inkább az a probléma, hogy az emberek többségének nincs esze, nem tudnak gondolkodni. Fontossági sorrendet kell felállítani és minden költekezés előtt (akár csoki 500Ft akár műszaki cikk 50'000Ft) egy mini költségvetést megejteni. És az alapszintű gondolkodni tudás hiányát sajnos a pénzügyi tanácsadó sem tudja megoldani.
-
Xaels
félisten
válasz
Dreadloord #3582 üzenetére
Egyelőre nincs még magyar tartalom a Blinkfeed-ben, de az ígéretek szerint lesz. Az, hogy mi, 7lakat alatt őrzött titok(csak tudnám miért). Ez egy relatív zárt rendszer, ha a céged szerződik és megcsinálja a Blinkfeed-hez a tartalmat akkor lesz. Profilokat nem tudsz csinálni.
-
boksz
senior tag
válasz
Dreadloord #3582 üzenetére
A válasz egyszerű : nem lehet magyar cuccokat beállítani !
Illetve csak előre megadott hírportálok oldalait lehet kitenni. -
joey04
titán
válasz
Dreadloord #3418 üzenetére
ez nem fog
-
N4ri87
senior tag
válasz
Dreadloord #3433 üzenetére
Akkor szerinted a Samu csinál szebbet. Egyébként a felbontásból meg tudod állapítani, hogy melyik melyik.
Szerk.:
(#3436) -=Ghost=-
Na igen, a TW-től engem is kiver a víz.ForRedGlory
A fotóid után kicsit az az érzésem, hogy több tesztben a HTC képei egy kis utólagos feljavításon estek át.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Dreadloord #3433 üzenetére
Valszeg a 4:3as a HTC a 16:9es a samu
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Dreadloord #3413 üzenetére
sacc/kb 8hónap-1 év...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest