- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreadloord
senior tag
válasz
galgyorgy83 #6522 üzenetére
Lehet ciki,de nekem komolyan tetszenek, már csak a tapintásukra lennék kíváncsi
-
Dreadloord
senior tag
Nekem 2 ismerősöm is bedőlt az S4 kampánynak, most meg igyekeznek bukó nélkül becserélni ONE-ra, de itt a fórumon is olvasni hasonlót.
Szóval sztem vegyél ONE-t, ha nem tetszik, bőven találsz olyat, aki az S4-ét be fogja cserélni rá, fordítva neccesebbBár ez sztem jelzi is, hogy melyik a nyerő
-
Dreadloord
senior tag
Természetes emberi reakció, hogy akinek nincs rá pénze, nyilván nem azt fogja mondani, hogy húú de jó teló, de sajna nem vehetem meg, hanem, hogy ilyen fost nem vesz
Aki meg másik 200K-s telót vesz, nehogymáá ne a legjobb telefonnal rendelkezzen, hol van ahoz képest ez a valami...
Aki sikeres, és van is pénze, bemegy a boltba, megveszi, és használja. Akinek meg meg ezek nincsenek rendben, megveszi részletre, valahogy kiköhögi az árát, de 3 napon belül mind a 600 facebook ismerőse tudni fogja, h ő csúcs telóval jár
-
Dreadloord
senior tag
OFF: Senkit nem akarok megsérteni, de a magyar pénzügyi kultúra epikusan f*s...
Ott indul a történet, hogy mindenkinek kellene, hogy legyen 3-6 havi fizetésnyi tartaléka, illetve egy normális megtakija a főbb céljaihoz igazítva(autók,lakás, később majd nyugdíj, stb).És ha ezek után marad keret, lehet venni prémium telefont. Az aktuális csúcstechnika a jómódúaknak van pozícionálva, hiába folyik csapból is i5,SGS4 meg HTC ONE, meg a szöveg, hogy ez jár nekünk, ez nem így van. Akinek annyi KP-je nincs, hogy kifizesse egy összegben a telefont, az első körben egy független pénzügyi tanácsadót keressen, és ne vodafone boltot, hogy megvehesse részletre azonnal 2 kilóért....
ON: A one-ra is várható olyan alkalmazás, ami képes összefűzni a képeket 1-é? Az SGS4-ből ez az 1 ami nagyon tetszik, és használnám is
Meg talán még a gif készítő.
-
Dreadloord
senior tag
válasz
ThorsHUN #3581 üzenetére
Ökológiai lábnyomnak hívják a módszert, közgázra járok, környezet gazdaságtanból minket is felmértek, van alapja, de nagyon sok benne a soft rész, amit lehetetlen pontosan mérni, szóval a módszer inkább gondolatébresztőnek alkalmas, mint konkrét számításnak
Más: Nagyon szemezek a telóval, I5 nekem túl kicsi, SGS4 nagyon nem üzleties megjelenésű, szóval a One tűnik a befutónak. A hírfolyama(blink) mennyire szabható hazánkban testre? Pl. be tudom állítni, hogy idex, hvg, vagy akár a saját cégünk honlapjának is a friss cikkeit bedobálja? illetve profilokat leeht hozzá csinálni? Pl. hogy egyik profil gazdasági hírek, másik meg mondjuk PC-s játék hírek, és tudok egyszerűen váltogatni, h melyikből dobjon be cikkeket. Néztem angol vidiket a blinkről, de ez számomra nem derült ki.
-
Dreadloord
senior tag
válasz
ForRedGlory #3432 üzenetére
Az első párosból az első kép szebb, a másodikból a második, már csak azt kéne tudni, melyik kép melyikkel készült
-
Dreadloord
senior tag
Reálisan mikorra várható, hogy az ára leesik 120K környékére(boltokban)?
Nemsokára tudok lépni végre flottába, havi 10800-ért teljesen korlátlan lesz minden belföldön, sms is, és 2 giga net, gyakorlatilag, mint a red, viszont teló kedvezményt már nem adnak, szóval valami boltból kell majd vennem, eddig mindig szolgáltatónál vett telóim voltak, de mostmár nagyon nem éri meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest