- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dasfaf
tag
CSakhogy sehol nincs kitéve one itt Békés megyében legalábbis nem találkoztam velük. Direkt azzal kezdtem, hogy ez a két típus érdekelne, egyből mondta is, hogy One nincs náluk és nem is tudják mikor lesz.
Kicsit elkapkodtam az egészet, de végül is nem bánom mert nincs problémám az S4-gyel, csak a kíváncsiság hajt, hogy milyen a one, mert azért videóból nem tudom leszűrni, hogy most huzamosabb ideig szerethető-e a felülete, jó-e a fogása, elegendő-e a kamera, stbstb.
-
Dasfaf
tag
itt is megkérdem , hátha gyorsan kapok választ:
Ha a vásárlást T potnban intéztem és nem neten keresztül akkor 3 napom van rá, hogy eldöntsem marad-e a telefon? Ha úgy döntök, hogy nem ez esetben kell-e fizetnem valamit , vagy egyéb, vagy csak simán visszamondják az előfizetésem?
De ezt úgy írom, hogy már megvettem a készüléket (egy Galaxy S4 -et, és ki akarom próbálni a one-t is mielőtt föntök csak azt ugye máshogy nem tudom itt békés megyében sehol sincs) a kihelyezett boltban, és úgy emlékszem ugyan azok a feltételek csak itt 3 napom van rá, tegnap vettem a telefont szóval sürgős lenne
-
Dasfaf
tag
válasz
Dreadloord #5131 üzenetére
Egyre jobban kezd megfogni igazából a one, még a színnel kapcsolatban, a fekete ugye később kerül/került be hozzánk, lehetséges, hogy azok közül kevesebb a hibás darab, valamint azok még a nokia féle mikrofont tartalmazhatják?
-
Dasfaf
tag
Mióta elindultak olvasom mindkét topicot, de egyszerűen nem tudok dönteni, hogy S4 legyen , vagy One ..
Ha One-t választanék az biztos, hogy feketében kéne, remélem nem kényesebb mint az ezüst.
-
Dasfaf
tag
A fekete és az ezüst közül egyébként melyiket érdemesebb megvenni, mármint tudom, hogy egy része ennek a döntésnek szubjektív, de ugye ott van, hogy az a fekete kopik-e, mennyire gyűjti az ujjlenyomatokat, karcokat, stb?
-
Dasfaf
tag
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest