- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
Nuada herceg #30065 üzenetére
Anno nekem sem jött sms, bementem, felkészülve, hogy asztalt borítok, ám ott volt már a telóm, adták is oda...
-
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #30068 üzenetére
Nincs olyan, hogy kiküldték de "nem kapta meg" az ügyfél az smst... Én is már jártam így be a boltba ahová anno másik telómat leadtam T-szervízbe, de amíg nem jött sms addig nem volt kész a mobil.
-
Skilly
aktív tag
válasz
Nuada herceg #30065 üzenetére
Szia!
Miert nem probalod felhivni azt az uzletet ahol leattad a telot?
-
robit74
tag
válasz
Nuada herceg #29991 üzenetére
Én a helyedben átvételkor ellenőrizném egyből a "sárga foltot" és ha megvan azonnal visszaküldeném a szerviznek. Az enyém 4-szer járt a cseheknél a T-mobilon keresztül, de végül a teljes készüléket kicserélték.
-
Szpisti
addikt
válasz
Hálózat eldobálás lehet sim kártya hiba miatt is, érdemes megnézni másik simmel is majd, ha fenn áll még...
-
TechData
tag
válasz
Javítás után minden készülék átesik egy Wiltek (Hálozat,3G stb teszt) és Final teszten. Ha a Final teszten bármilyen hibát találnak ,abban a pillanatban visszafordítják a készüléket a szerviztechnikusok felé. Szóval lehetetlen,hogy a készülékedet sárgás kijelzővel és hálózati hibával kapd vissza.
-
Redplee
senior tag
válasz
Nincs mit! Tök jó, hogy ezen az oldalon nyomon lehet követni
És a hibáknál beírták, hogy beazonosítva?
Én ugye csak lilulás miatt küldtem, és oda is volt szépen írva, és alatta levő sorban jelezték, hogy a hibát beazonosították, kamera csere. -
robit74
tag
válasz
Nuada herceg #29985 üzenetére
Ha a T-nél adtad le , akkor kb. 8-10 nap alatt megvan (a javítás 1 nap a többi a T logisztikai Waberer's). Nekem többször volt május óta a cseheknél és mindig ennyi volt az átfutási idő.
-
Redplee
senior tag
válasz
Nuada herceg #29985 üzenetére
Nem, független, a speedshopnál adtam le. A szerviz csehországban van. A legtöbb idő a szállítással ment. Van online követhető munkalap imei szám alapján náluk, ha a t is oda küldi, akkor tudod követni.
http://services.vspdata.cz/new/hu/case-info/
itt. írd be az imei számod, hátha.nekem 2 és fél hét volt mire eljuttatták a szervizbe. 22 én jutott el oda, 25 én jött el olyan státusszal, hogy kész. aztán tegnap kaptam kézhez...
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #29863 üzenetére
Igazából ez mindig is így volt. A gyártók egyedi megoldásai előbb utóbb megihletik a Google embereit is. A Holoban is volt 1-2 Sense áthajlás.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #29863 üzenetére
Sosem lesz vége, felvásárolom a készleteiket
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Nuada herceg #29829 üzenetére
Szia!
A helyedben én inkább a telefonos ügyfélszolgálatot választottam volna
Ingyenes szám, és ha felveszi István, (aki a HTC Magyarország Tech Support egymagában) akkor az IMEI-t bediktálva segít, hogy merre jár(hat) a telefonod.
Nekem, amikor 3 hónapig "szervizben volt"
mindig nagyon készségesen segített, pedig már tuti tele lehetett a töke velem, amikor hetente hívogattam!
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Nuada herceg #29826 üzenetére
2 módszert is alkalmaztam e célból: az egyik a HTC support, István pontosan meg tudja mondani IMEI alapján, hogy épp hol tart a javítási folyamat. A másik, ha van Telemax-os munkalapod, akkor az IMEI és a munkalap számával a Telemax oldaláról lekérhető.
-
Jolet
őstag
válasz
Nuada herceg #29734 üzenetére
10 nap
-
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #29719 üzenetére
Full HD pedig, de nekem is feltűnt, hogy eléggé homályos valamiért.
Azért zoomoltam, mert azt még nem próbáltam videózás közben. Érdekelt, hogy mennyire ront a minőségen.
Amúgy nem értem, nálam nem tud valamiért normális videót felvenni sosem. Az esti videók akadoznak, nappal meg homályos... Pedig automatában hagyom mindig.
Néha jól sikerülnek, néha szörnyű.
-
Red Bull fan
aktív tag
válasz
Nuada herceg #29647 üzenetére
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #29646 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből, bocsánat:
Kértem csere telefont természetesen.
Rögtön mondták, hogy hát hasonló telefonra ne számítsak, mint ami volt...
Mondtam hogy nem is kell, csak azért valami mégis, hogy hívni tudjanak.Kaptam 1 galaxy youngot talán! Vagy mi ez. Jó is teló, nem is értem miért vettem meg a one-t.
Úgy érzem ehhez a telefonhoz én már nem vagyok elég fiatal.
De hosszú lesz ez a 2 hét. -
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #29576 üzenetére
Én is be akarom adni, valami hülyeséget ki kéne találni, hogy cseréljék a hátlapot
Kamera lilulás mellett -
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #29451 üzenetére
Munkatársam vette, durva hogy 30percet nyomkodta, és 91%on volt az akksi, autó fenyeron
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #29451 üzenetére
Nem kevés az, Find 7 ugyan azzal a soccal ugyan ilyen kijelzőn megy mégsem laggol.
Egyszerűen az LG bem képes optimalizálni az UI -jukat.. -
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #29443 üzenetére
Remegett a kezed, de lehet, hogy a képstabilizátort próbálgattad, múltkor én is így mozgattam, hogy mennyit bír kiegyensúlyozni
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #29440 üzenetére
Te rossz alkoholista
-
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #29193 üzenetére
Nem kotozkodok, de ez úgy kb. alap, hogy szombaton nincs szervíz. Erre gondolhattal volna.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #29132 üzenetére
A samusok hardverre gerjednek, hogy az erősebb blabla, mi meg tudjuk, hogy jól optimalizálva milyen egy rendszer. Viszont csak specifikáció alapján 80% azt hozza ki "győztesnek". És ilyen erővel a többi gyártóra is rá lehet fogni ugyanezt, eladják az adott piaci részbe az aktuálisan legjobb ár/érték arányú hardvert, HTC-meg pont ezen vesz kicsit lejjebb és megfizetik a fejlesztőket. Ezért is lehet mondani, hogy felsőkategóriában az android almája
Külső? Az úgymond plusz már, csak sokan az előzőeken nem látnak túl... -
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #29107 üzenetére
El bírnád viselni, hogy akadozik, meg lagol 130 ezerért? Én tuti hülyét kapnék... 130 ezres galaxy mini, lol. Főleg egy M7 után... Nyomkodtam ismerősöm G2-jét, az is lagolt, meg-megakadt... szörnyű. One után minden telefon sz*r. XD
-
-FreaK-
veterán
válasz
Nuada herceg #29107 üzenetére
Nem a QHD miatt akadozik, hanem a UI optimalizálatlansága miatt. Ráadásul nem csak akadozik, laggol is.
Erre az S805 sem lenne megoldás sajnos. Hiába van jó áron, nekem M8 kell -
stilo18
addikt
válasz
Nuada herceg #29011 üzenetére
Örülök,hogy neked nem tűnt el.
A Beats felirat nálam is patika, az audio része kopott le.
Ha zsebben van akkor egy bőr tokban van, egyébként nekem sincs tokban.2014 április a gyártás.
-
Flyme
senior tag
válasz
Nuada herceg #29011 üzenetére
Akkor ezzel arra is megkaptam a valaszt, hogy erdemes e tokban hordani,de orulok, hogy nem, egyebkent is ugy mi ertelme lenne a fem haznak.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #28935 üzenetére
HOX-nál örült az ember, ha csak annyi sárga folt volt
(#28937) The Nuke: simán a kijelző ragaztás és a hő miatt van. Felmelegedik és ott látni a ragacsot. Van, hogy eltűnik, de sokszor nem. Apple-nél is voltak anno ilyen gondok, nem HTC nyavaja.
-
dani3l
őstag
válasz
Nuada herceg #28853 üzenetére
Persze ez is, mint minden, relativ, de ezen az aron ez a telefon szerintem kifejezetten olcso.
Remelem kicsit beindul a HTC szekere. -
stilo18
addikt
válasz
Nuada herceg #28849 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy a TW régen jobban tetszett,mint most...
Hihetetlen milyen ronda lett... -
Nightfall75
tag
válasz
Nuada herceg #28762 üzenetére
Új Google ficsőr (főleg csóró országok userei számára): Location Roulette!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #28762 üzenetére
Ingyen nyaralás, kell ennél több?!
Kapcsold be a GPS-t várd meg amíg beáll a helyzeted aztán kapcsold ki majd próbáld a hálóról lekérni a helyzeted.
-
dani3l
őstag
válasz
Nuada herceg #28756 üzenetére
Lehet csak rossz buszra szalltal... Nezz ki az ablakon. Latsz homokdüneket?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Indíts már egy mapsot ,hogy az is meghülyült-e.
Lehet csak összekeveredett valami a mobiladatról való lekérdezésnél. -
Steve1207
veterán
válasz
Engem érdekelne ilyen random átállás, legalább világot látnék kicsit
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #28621 üzenetére
Nincs negatív.
Úgy kaptam vissza ahogy eladtam. Kamerával ment le, de sok mindent cseréltek. Hangerő gombok, kijelző, hangszórók. Lehet, higy szerelésnél ezek megsérültek. De nincs hiba a javításban.
-
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #28476 üzenetére
A Sony topicban a fanok azt mondták, hogy ez így teljesen jó, mert a telefon nem arra való, hogy videózzunk (csak tudnám, akkor miért vesz fel 1080p-t). Vegyek videókamerát. Szóval az SP anno volt 80 ezer és még vegyek 100ezerért kamerát. Ennyi.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nuada herceg #28429 üzenetére
Gyári garancia az 2 év és a T gyári garanciát ad.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #27743 üzenetére
Na ja, jobb volt az időjárásos lockscreen [link]
-
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #27660 üzenetére
Végül is volt időnk letölteni, jogos!
(#27659) stilo18: Úgy legyen!
-
Badboys
őstag
válasz
Nuada herceg #27660 üzenetére
Ez így igaz
.
Mint már írtam szerintem akinek nincs, annak már csak a 4.4.3 al jön és csiszolják még.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #27518 üzenetére
Legvégén sikerült lekapnom a dolgot, és megállt 2 illetve 45%-nál egy kis időre
Annyi m8 verzió jön, hogy azt hiszem egyet venni fogok, lehet az Ace-t, bár én a fém telefonra esküszöm, de ha nem tudok ellenállni hát na
-
JaniWalker
csendes tag
válasz
Nuada herceg #27465 üzenetére
Nekem már több mint egy éves é sehol sincs rajta kopás. Különösebben pedig nem vigyáztam rá hogy pl: Úristen ide le ne tegyem vagy nemtudom. Pedig az enyém fekete ami állítólag jobban kopik.
-
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg #27453 üzenetére
-
SeatLeon08
tag
válasz
Nuada herceg #27437 üzenetére
Mondjuk nem értem, hogy a Verizon / Sprint és a hasonló szolgáltatófüggő telefonok, hogyan kaphatták meg már a frissítést?
Az enyém gyárilag független és még sincs itt a Sense6. Máskor az elsők között szokott jönni a cucc, most meg már itt van május vége. Ma, vagy holnap jönnie kellene legkésőbb, mert szombaton tuti nem dolgoznak.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #27224 üzenetére
Már nekem is az agyamra megy. Mi a ***át csinálnak?
-
dani3l
őstag
válasz
Nuada herceg #27151 üzenetére
Itt a frissites (legfölsö), nem tudom, jo-e neked, wwe-hez van elvileg.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Nuada herceg #27138 üzenetére
Kár, hogy nem olvastam a fórumot hamarabb, megmondhattam volna. Tegnap kaptam vissza a szervizből, nem frissít azóta sem.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #27134 üzenetére
Én meg is vártam többször, míg sikertelen, és magam is többször megszakítottam. Nincs hozzá köze.
-
dani3l
őstag
válasz
Nuada herceg #27136 üzenetére
Gyari recoveryvel nem megy adb-böl a wipe cache? Csak eszembejutott, fogalmam sincs, müködik-e..
-
dns86
tag
válasz
Nuada herceg #27134 üzenetére
Nincs kedvem resetelni. Olyan jól belaktam...
Abszolút egyetértek veled. Furcsa hogy szerintük csak tegnap óta érhető el, mikor pár szerencsés szerdán felrakhatta. Amúgy twitteren más, külfõlde emberek is panaszkodtak hogy 2%-nál megállt. Olvastam olyat akinek megszakadt. Újra akarta kezdeni rögtön, de utána már nagyon friss volt a telefon. Azt is próbáltam már (htcusa írta), hogy töröltem a frissítő adatait az alkalmazáskezelőben,de nem segiített. -
ndavey
tag
válasz
Nuada herceg #27108 üzenetére
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #26959 üzenetére
Gondolom amint a szerver terheltsége engedi visszakerül.
De hogy ez mikor lesz kitudja. Lehet hogy még ma, lehet hogy 1-2nap múlva. -
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #26650 üzenetére
Facebookon azt írtak hogy egyelőre csak amerikában, többire később jön (májusban)
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #26530 üzenetére
Bármelyik nap jöhet.
De valószínűleg jövőhéten.
Sose egyszerre jön ki mindenhol.
A HTC-nél újabban bevett szokás hogy mindig máshol kezdik a frissítést.
4.4.2 Európában startolt
4.3 USA-ban
4.2.2 Taiwanon
aztán jött a többi régió sorban. -
CptAdamica
veterán
válasz
Nuada herceg #26530 üzenetére
Folyamatosan nyomják kifele, tehát Amerikába már nagyjából sok szolgáltatónál megjelent, szerintem rövidesen jön Európa is. Egy-két hét lehet.
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #26442 üzenetére
A szenzor tényleg érzékenyebb lett. De én megvagyok vele.
Viszont a nálam a hívásokkal nincs gond.
Volt elég sokáig, majd észrevettem hogy mi a gond, a töltőnyílás meleltti kis mikrofont gyakran befogtam hívás közben. Ugyanis pont ott van az ujjam telefonáláskor. Azóta ehhez alkalmazkodtam, azóta 1x sem volt "halózás" -
MerLinh
senior tag
válasz
Nuada herceg #26442 üzenetére
nem vagy béna a legujabban ultra érzékeny lett a proxy sensor, remélem javítják az újban
-
pg1966
senior tag
válasz
Nuada herceg #26285 üzenetére
Én ma kaptam vissza, kamera lilulás miatt adtam le 11 napja. Igaz, hogy a SIM-nél letört valószínűleg egy érintkező, ahogy a mikroSIM átalakítóval berakott kártyát kiszedtem, éreztem is, hogy akad, (de mit tudtam csinálni, ki kellett szedni), azért vittem be igazából. Lényeg, hogy ingyen javították, cserélték a kamera modulon kívül az akkut, a kijelzőt, a hangszóró rácsokat (a sarkai úgyis picit sérültek voltak, amióta leesett kőre), a fülhallgató csatlakozót, meg még egy rakás dolgot. Kívülről csak a hátlap maradt az eredeti, az meg úgyis tökéletes volt, felirat sem kopott le, szóval most mintha új lenne.
Ezúton is dicsérném a szervízt, tökéletes munkát végeztek, sehol semmi rés, elállás, karcolás,... -
saintex72
aktív tag
válasz
Az enyém ettől még messze volt. Tényleg szépen megcsinálták amúgy külsőleg, volt egy kis magasság különbség alul a kijelző és a hangszóró rács között, most hibátlan, csak recseg, ropog a hangszóró. :-(
Ennek ellenére azt mondom essél túl mihamarabb rajta, mert igy mindig ott fog motoszkálni a fejedben ahányszor fényképezni fogsz. -
NandorHUN
addikt
válasz
Szerintem speciel M7-et is meg lehetett volna csinálni ilyen jó audióval beats nélkül is, csak ugye akkor nem lett volna ott a "márka", még lehet olcsóbb is lett volna. Meg lehet nézni az M8-at, Beats nem csinált benne semmit mégis jobban szól mint a One.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #26256 üzenetére
Nekem sincs bajom a Beats-el, tetszik a design juk is, de az 100%, hogy nem vennék Beats fej/fülhallgatót. Hihetetlenül túl van árazva és annyi pénzből lehet sokkal jobbat, minőségibb márkás cuccot venni olcsóbban. Az ilyen termékek vásárlóit tényleg nem értem meg. / De ha nem lenne ennyi hülye ember Apple se fogyna ilyen jól. Idén ősszel is már várom a lesátrazó Apple fanokat akik nem tudna várni 2 hetet. Nekem is van ismerősöm, aki még Németországba is kiment, hogy 4 nappal hamarabb kapja meg az új iPhone-ját. -.-
-
hurrikan
addikt
válasz
tudom kicsit magunkellen beszélek... de véleményem szerint semmit sem ér a Beats.... sem szoftveresen, a termékeik meg aztán főleg nem.
4-5ezer forintos HTC-s vagy Sonys füles sokkal jobban szól mint egy 14-15ezer forintos Beats.... és akor nevesebb gyártókról még nem is beszéltem... (Sennheiser, AKG, JVC) amik bár szintén drágák, de legalább prémiumok. A Beats pont olyan mint az Apple, összevalók. Mindkettőnek csak a neve nagy. -
Steve1207
veterán
válasz
Plusz egy ok, hogy az új telefonjukat még drágábban adják? Vagy a szokásos túlárazásnál rá lehet fogni, hogy kapsz beats fülest? Max erre gondolhatok, hogy többet vártak, valami plusz kell, hogy jobban vigyék.
(#26258) FeRRaR1:
Felesleges nyitni, így is elvan vele az ember. Mire letelik a gari úgyis váltunk, akkor meg többet ér (bár ez lehet megmarad, szeretem)!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #26207 üzenetére
Ezt lâtnotok kell!
-
pjen
félisten
válasz
Nuada herceg #25969 üzenetére
-
dave182
senior tag
válasz
Nuada herceg #25969 üzenetére
Ez sense 6 nál már nem működik...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #25717 üzenetére
Nyilván ez az egész húsvét, családi szokás kérdése.
Nálunk több generáció is ünnepel, szüleim, gyerekeim, mi, sógór, unokatestvér, stb.
És itt nem vallási értelemben értem az ünneplést, hanem azt, hogy ilyenkor a nagyobb rokonság is összegyűlik, beszélgetünk, sztorizgatunk, emlékezünk, stb. amire a rohanó hétköznapokban nincs idő. -
enginev3.0
félisten
válasz
Most keltem, fürdök Eszek és pihenek
-
Avicularia
veterán
válasz
Errefelé nincs locsolkodás, viszont mindig nyitva vannak a boltok, húsvét karácsony nem számít, szóval 11kor nyit a bolt ahova megyek tápot venni egy htpc-be. De délután grillezünk, mikor asszony hazajött a munkából, be kellene rúgni húsvét tiszteletére
-
pjen
félisten
válasz
Nuada herceg #25709 üzenetére
A víztől meg rozsdás leszel.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Nuada herceg #25694 üzenetére
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #25646 üzenetére
Az az igazság, hogy néha nekem is vörösnek tűnik a zöld és fordítva, ha erős szögből és nem szemből nézem. Pont szemből kukk meg. Ám az piros, nem narancs, bár tény, hogy nekem is kissé narancsvörösnek tűnik.
-
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #25629 üzenetére
Nekem meg 99% nál is piros, 100-on lesz zöld.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #25629 üzenetére
Csak 100%-nál vált zöldre, de mi sárga?
-
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg #25622 üzenetére
Ezek lilák, nem vitás! Szerviz!
Cseréljék ki a kamerát! -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #25613 üzenetére
Mennyi idő alatt jutott idáig a dolog? Nálam elejétől fogva kaka, de még mindig ugyanaz a helyzet. Most két hónapos. Nappal és átlagos fényben nyoma sincs a lilulásnak, csak sötétben. Gyenge fényben akkor jelentkezik, ha várok egy kicsit a melegedésre. Ha kamera indítás után pár másodpercen belül lövök egy képet, akkor többnyire vaksötétben is jó.
-
válasz
Nuada herceg #25435 üzenetére
Most végre elindult telefon.
Az tény,hogy az aksija haldoklik.
Most elkezdte tölteni a gyári töltő.
De 0%-ról indult a töltés,pedig vmi 25% körül volt.És nagyon lassan tölti.
Mindjárt megnézem másik töltővel is. -
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #25425 üzenetére
ez tényleg gonosz volt
-
saintex72
aktív tag
válasz
Nuada herceg #25393 üzenetére
Az mint a vödör. :-)
Azért se! :-D
A csömör sem volt rossz, lehet szóvicc volt. Nekem tetszett. -
Szpisti
addikt
válasz
Nuada herceg #25368 üzenetére
És persze a "Gyors rendszerindítás"-t kapcsold ki (a Beállítások/Ki-Be menüben)...
Ununquatrium: Már írtam erről egyszer: [link]
-
Skilly
aktív tag
válasz
Nuada herceg #25368 üzenetére
Koszonom a tippet!
Amugy en is ilyen 20-30% korul szoktam feltenni tolteni, tegnap is igy tettem 20%-on volt, csak kozbe ment a video chat, es 5%-nal mar inkabb letettem.
Amugy en se surun inditom ujra a telefont... :S de akkor erre is oda fogok figyelni, napi 1-szer minimum.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #25363 üzenetére
Ez érdekes, mivel nálam akkor is normál sebességgel tölti, ha futtatok valamit. Bármit. Hamar felszalad. Persze hálózati töltővel, bár gépről is ügyesen tölt.
"Értem én, hogy nem nullára meríted, de az 5 % már közel van hozzá."
Nem értek egyet. Ha egy akkut a mobil szerint 5 százalékra merítesz és kikapcsol, hogy maradjon tartalék, az nem öt százalék, hanem több. A akkumulátor teljes kapacitását nem tudod kihasználni, gondolom valamiféle elektronika gátolja, így az említett 5 százalék még bőven 7 százalékos valódi töltöttség felett van. Szerintem.
-
Skilly
aktív tag
válasz
Nuada herceg #25363 üzenetére
Szerintem is a skype ragadt be, azota szepen tolt miota kilottem a progit.
Miert nem szabad lemeriteni 5%-ra?! es akkor meddig merithetem le?
Up!!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #25284 üzenetére
Még fejtettem, tárgytalan.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #25238 üzenetére
Aplikészön
Hát kicsit selypít, na
-
válasz
Nuada herceg #25216 üzenetére
Hallgass meg egy jobbat, és rájössz, hogy mekkora hibát követtél el a zene ellen, hogy eddig ezen hallgattad
Legyen 1,5e
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Nuada herceg #25209 üzenetére
Hát ez télleg kurva off
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Nuada herceg #25186 üzenetére
Az a vicc hogy használtam
Ok, nem videónézés vagy játék de amúgy igen, használtam. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #25115 üzenetére
gsm boltban vette, ahol eleve nyitva volt a bootloader.
a boltossal többször beszélt (ráadásul haverja) aki azt mondta, hogy nem mer belevágni a javításba. (magyarul nem küldi sehová, hanem ő javítaná meg, ami egyébként jól megy neki, mert más telefonokat nagyon jól, szépen javít, a kijelzőcserétől az iphone-on át mindent. ez viszont nem egyszerű dolog...)
szóval ilyen faramuci a helyzet, de nem akar vitázni a boltos haverjával.....én ebbe nem szólók bele...
szóval adott egy hangszóró hibás one, amit saját költségen kellene megjavítani, a lehető legjobb árban. -
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #25106 üzenetére
Ha most is veszteséges, akkor jó lesz az már a harmadik veszteséges negyedévre is.
szerk.
Elnéztem a negyedik negyedév nem volt veszteséges, mert eladták a beats-et -
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #25104 üzenetére
Ja 62 misi..
Na de majd a Q2 meg Q3 !Egyébként a 810 és a 808-es Snapi elég keménynek ígérkezik, szerintem megvárom az M9-et remélem egy 810-es kerül bele majd.
-
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #25104 üzenetére
veszteséges, vagy 62 millióval kevesebb a profit mint az egy évvel azelőtti negyedévben?
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #25091 üzenetére
Igaz. Kb 3 óra telefon, folyamatos What app, viber. Email. Ez bizony bizony sok
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Nuada herceg #25064 üzenetére
En talan elsok kozott csereltettem kamerat, mikor meg mindenki szoftverre tippelt! Szoval Szeptember-oktober ota nem tert vissza!
-
boksz
senior tag
válasz
Nuada herceg #25058 üzenetére
Ez szerviz lesz !
-
Koris
aktív tag
válasz
Ez már dúrva!Ennyire nem lilulhat...valami el van állítgatva...nyomj egy "alaphelyzetbe állítást" a fényképezőben.
-
Levente17
tag
válasz
Ha minden igaz jövőhét hétfőn jön vissza a szervizből, ezért csak akkor tudok majd segíteni neked ebben a témában..
-
Loboda
senior tag
válasz
Januárba volt szervizbe az enyém, azóta nem jött vissza a lilulás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Netfone
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest