Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Redplee
üzenetére
Nah köszönöm, sikerült beazonosítani.
Már 7. 30-án elvégezték a javítást.
Minden zöld volt. Ami viszont nem igazán tetszik.
Hogy ott voltak a leadott hibák feljegyezve, amiket mondtam.A javításnál pedig csak a kamera lilulás volt elvégezve.
Pedig még volt a hálózat eldobálás, ami annyira nem érdekel.
De a másik nagy hiba, a kijelző sárgulás. Bal oldalon középen 1 kis sárga folt, főleg fehér háttérnél látszik,
és ha melegszik a telefon akkor csúnyán megnő és szembetűnő.Szóval az elvégzett javításoknál nem volt ott a kijelzőcsere.
Na de majd akkor kiderül, ha átveszem.
Köszi még egyszer lehet fel is hívom a T-Mobilt, hogy ott van e már a teló.
(#29987) robit74:
Köszi, bízom benne, hogy nekem is ennyi idő lesz. Másfél hete már van hogy leadtam, szóval remélem lassan érkezik már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15C 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest