Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
A duplakoppos ébresztést mindenkinek le kéne tiltania. Egy csomó zavart okoz. Én is ahol külön lehet beállítani a duplakoppos ébresztést és kijelző kikapcsolást, ott az utóbbit mindig beállítom, az elsőt soha, ahol pedig nincs szétszedve, ott kikapcsolom az egészet.
A cikkhez: engem ez nem hozott lázba. Az i16 kameragombja nem csak lenyomható, hanem érintésérzékeny. Gondolom hasonló gombokkal oldanák meg. Ez jó amúgy, de a HTC féle csak érkényen felületekre nem vágyom. Amúgy is utálom az érintőgombokat.
A FaceID majd feloldja a telefont, minden mást meg meg tudunk oldani a kijelzőn. Semmilyen gomb nem kell. -
A Xiaomi persze már ezt is lemásolta jó előre
Viccet félretéve pl. Egy kamera gombbal, vagy játékhoz extra triggerekkel kiegészített tok nem lenne hülyeség. Így a réteg igényeket is ki lehetne szolgálni úgy, hogy általánosságban nem foglalna helyet a telefonban. + Személyre szabhatja a júzer melyik gombokra van szüksége, ha egyáltalán.
Az alap power és hangerő gombokat nem venném le a telefonokról, de azon felül is rengeteg lehetőség van benne.
Nice!
-
clon
senior tag
Ez egy tok lesz/lehet majd így nem kell keresgélni csak lepattintani a telefonról és megvannak a fizikai gombok.
A gond inkább azzal lehet ha zsebben nyáron elkezdi "nyomkodni" a gombokat a nadrág. Nekem a samu duplakoppos képernyő felélesztés meg az alulról/oldalról behúzhat indítóikonok elindítottak ezt-azt (le kellett tiltani a duplakoppos képernyő felélesztést). -
hdavid1
aktív tag
Keresgélik majd a gombokat az emberek. Hol van? Nem találom. Idősebbek, hozzánemértők majd főleg.
-
Jadro
veterán
válasz
ultrasound
üzenetére
Ha csak a vállon viselhető zokniból indulunk ki, jah...
-
ultrasound
tag
Biztosan "jóárazottak" lesznek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A17 mobiltelefon
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest