Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Az okos funkció kikapcsolása kiszürkíti a workspace részen levő beállításokat.
Nem tudom, hogy így tényleg ki is kapcsolja e azokat a dolgokat, de talán érdemes először ezen a részen kivenni a pipákat és csak utána kikapcsolni az okos funkciót. -
A kritikus gondolkodás valóban drága „luxuscikk”: nemcsak kényelmetlenséggel, hanem jelentős időbefektetéssel és következetes cselekvéssel jár.
-
-
Mintha valami digitális zsarolás lenne...
Vagy minden AI, vagy kőbalta. -
DraXoN
addikt
na igen... könnyen lehet felhasználják trénerezésre az adatokat így is (senki se tudja meg, ha kiderülne majd azt mondják "véletlen bug"), cserébe te nem kapod meg az előnyeit ezen funkcióknak.
de tényleg terelik az embert ezen funkciók felé...
más terméküknél a map esetén is ha nem akarod, hogy kövessen és kikapcsolod, akkor a keresési előzményeket (amit beírtál korábban címet, ne keljen esetleg újra beírni), eszközre küldés, "indulási emlékeztető" funkciókat is letiltja... közép út nincs. -
.LnB
titán
Még a helyesírás ellenőrzést is kikapcsolja ez a szutyok, ha kikapcsolom az okos funciókat.
"Cseppet sem erőlteti" végül is ezeket a funkciókat... Mondjuk, szerintem hiába kapcsoljuk ki, tuti, hogy így is tréningezik a leveleinkből is.
Nekem is kikapcsolta az email kategóriákat is. De legalább fixen ki fogja írni, hogy kapcsold vissza az okos funkciókat..
-
-
-
Oldman2
nagyúr
Sajnos az „Az okos funkciók bekapcsolása a Gmailben, a Chatben és a Meetben” bekapcsolása visszahozza azt a hülye csoportosítást, hogy megjelennek az Elsődleges/Promóciók/Közösségi fülek, amiket elsőként kapcsoltam ki.
Részemről marad minden úgy, ahogy javasoltad (eddig is így volt), kivéve a fentit, ami szintén kikapcsolva marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Építő/felújító topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo laptop adapter
- AKCIÓ!!! ASUS TUF Gaming F17 , RTX 4070 , i7 13620H , 16GB DDR5 , 1.2TB SSD , gamer laptop
- 27% - ÚJ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3040G32GX2-TZ5RK
- HP 15s eq1905nz 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"Cseppet sem erőlteti" végül is ezeket a funkciókat... Mondjuk, szerintem hiába kapcsoljuk ki, tuti, hogy így is tréningezik a leveleinkből is.