- Poco F7
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Skilly #25365 üzenetére
Hát az nem törvény, hogy nem szabad addig meríteni...
De akármilyen aksiról is van szó, egyik sem szereti a teljes lemerítést, az azért rongálja.
Értem én, hogy nem nullára meríted, de az 5 % már közel van hozzá. Meg ugye ez a kijelzés sem pontos, főleg ha már használódott az aksi.
Én tizen... - húsz százalék környékén már teszem fel töltőre, az a legalja, ameddig szoktam meríteni.Sebright:
Szoktad újraindítgatni a telefont? Ha nem vagy up time gyűjtő, akkor naponta egyszer minimum indítsd újra.
Ezt több helyen is olvastam, hogy ennyi azért már kell az okostelefonoknak.
Én van amikor napi 2szer is újraindítom, általában teljes feltöltés után szoktam, vagy a környékén.Nekem 8 hónapja van meg a telefon, elég sok szarságot feltelepítettem rá én is,
de ilyen problémám még nem volt, mint amiről Ti írtok.
Beragad 1-2 alkalmazás és ez lesz a vége.Na ez nem szakvélemény, csak egyéni, de nekem így eddig gondom nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest