Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg
üzenetére
A szenzor tényleg érzékenyebb lett. De én megvagyok vele.
Viszont a nálam a hívásokkal nincs gond.
Volt elég sokáig, majd észrevettem hogy mi a gond, a töltőnyílás meleltti kis mikrofont gyakran befogtam hívás közben. Ugyanis pont ott van az ujjam telefonáláskor. Azóta ehhez alkalmazkodtam, azóta 1x sem volt "halózás"
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest