Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Ha tetszett a 2 akkor várj ki, már lebegtetnek egy remaster/remake-et az 1.-höz. (1-2 éven belül)
Ha alapozni akarnál, akkor mehet a 2. kapásból, én se toltam az egyet de kerek egész a sztori. Visszaemlékezésekkel álmokban szép folytonossá teszik a múltbeli dolgokat menetközben a 2. részben.
-
Neurotoxin
őstag
Elsősorban téged kérdezlek, de a többiek is válaszolhatnak: Érdemes belevágni a KCD 1.részébe? Nagyon sok negatívumot olvasok még mindig, állítólag tele van buggol a mai napig és rengeteg alkalommal akad be a mentés, gyakoriak a töltőképernyő loop-ok. Most learázás van rá az Xbox store-ban, belevágnék. Előre is köszönöm a meglátásaitokat!
-
melega
őstag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Igazad van.
Azt most játszom.
Amúgy nekem anno a witcher játékok, és a lovak, lovaglás csináltak kedvet a lovagi víváshoz , de mivel nincs időm Szegedre arra elmenni maradt a szegedi szablyavívás. Közeli városból járok át.Visszatérve a témához nálam a karakter felfejlesztése a KCD 2 ben íjászathoz, minden lovasíjászat megnyeréséhez volt 10 óra, a nehéz terhek cipeléséhez 10 óra, a lovam felhúzása Pebble volt 10 óra az összes lóverseny megnyeréséhez, a tudomány, olvasás volt 10 óra, a lopakodáshoz, lopáshoz zárak feltöréséhez volt 10 óra, és vívás megtanulásához volt 10 óra.
Nagyon magas szintű karakterem lett mire eljutottam másodjára Tóth Istvánhoz. Becsülettel leölni 2-3 ütés volt.
Csupán 60 óra volt jól felhúzni hozzá a karaktert+fő, és mellékküldetések.Ami nehezen ment a kockajáték, a vajdát alig tudtam megverni benne.
A lovagi játékokat 5 ször nyertem meg, vívás, lovasíjászat,m lóversenyek, összetett mellékküldetések minden percét élveztemKuttenbergi fürdőházat felhúztam teljesen az óvárosban, és minden szajhát megpattintottam.
Még a kovácsházat is felhúztam 0 ról maximumra, és abban a dlcben is sora nyertem a vívó, bunyó, és íjászversenyeket, minden fegyvert meg tudtam csinálni amit rendeltek.
A kolostor dlc is iszonyat jó lett. Le a kalappal a fejlesztők előtt. Néha a witcher 3 at is felülmúlták.Ilyenek miatt tetszett a Ghost of Yotei is, meg abba volt ninjaképzés is 70 óra alatt lett platina.
Úgy, hogy volt türelmem a játékokhoz.
Csupán a KCD 2 ben van 380,6 órám.
A Ghost of Yoteiben 77 órám annyi volt a platina.
A Silent hill f ben 22 órám, de a 2 remake sokkal jobb lett szerintem.
Legjobb horror szerintem a Cronos The New Dawn idén. Van benne 30 órám, ami jó nehéz volt.
Nálam ez a top 3.
A Clair Obscurt most nyomom legjobbrendezés a KCD 2 után,, de szerintem anno a Dragon Age Origin's, és a Witcher sokkal többek voltak.
Bár az is tetszik. -
xandrush0831
aktív tag
Ez még ilyen érdeklődési kör nélkül is best. Engem legutóbb gyerekkoromban érdekelt a középkorosdi, de ez a cucc nagyon beszívott. Nagyon komplex az egész, úgy érzed mindenre van ráhatásod. Megfelelő reshade használatával meg kb teljesen photoreal.
Nálam is GOTY, de szerintem az Expedition 33 legyőzi az Awards-on. Az sikeresebb volt. -
Micsurin
nagyúr
Konkrétan annyi mellék tartalom került bele, hogy 60 óra beleszaladt az esküvőig. Aztán kb 80 órával értem át Kuttembergbe…. Lesz vagy 160-170 óra a fullozás, és a durva az, hogy észre sem veszed annyira jók a küldetések. Utóljára a Witcher 3 volt ennyire színesen összerakott! Minden porcikájàn érezni, hogy a fejlesztők szerették a munkát rajta!

-
Micsurin
nagyúr
KCD2 for president!
-
Citrone39
csendes tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
"Art direction" van ott, ami nem pont a grafikát jelenti, hanem a művészeti irányzatot. Abban pedig a Clair Obscure jeles, mindegy hogy 4K-ban homályos-e vagy sem.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, beszélek magyarul és félresikerült agyműtétem sem volt, hogy azt gondoljam hogy minden kategóriát 5-6 játék nyert.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
xandrush0831
üzenetére
Ezek még csak jelölések...
-
xandrush0831
aktív tag
Clair Obscur meg legjobb látvány? A retek UE miatt még 4K-ban is tiszta homály. KCD2 ezerszer különbül néz ki.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Troy Baker azért az alakításért tavaly megnyerte, hogy kezet rázott vele Harrison Ford. Az arca alapján az többet ért egy szobrocskánál.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, az Indie kategória eléggé az, bár nem ismertem mindent, a YouTube-on megnézegettem a review-kat
Tegyük hozzá, az Expedición 33 utóbbi kategóriában is jogosan kapta a 3 jelölést! Ettől függetlenül utóbbinál Troy Baker-re szavaztam, nagyon jól hozta a fiatal Indiana Jones-t
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Nézegettük a kategóriákat, idén az Indie tűnik "halálcsoport"-nak. Na, ott minden jó és mnid megérdemli.
Mondjuk az is kemény, hogy legjobb alakításért 6 jelölésből 3-at elhozott a COE33.
-
Neurotoxin
őstag
Szinte biztos vagyok benne, hogy az Expedición ton-tvá lesz az év játéka, annak ellenére, hogy nem zsánerem és nem is játszottam vele, de ők érdemlik meg ebből a felhozatalból a legjobban a díjat. Ha a DS2 kapja, biztosan kikapcsolom a streamet (nem kapott akkora médiavisszhangot, de végigfogom játszani, ha egyszer megérkezik Xbox-ra is), bár barátokkal tervezzük nézni az eventet és némi alkohollal sokkal befogadhatóbb a műsor.
@Immolatiel: Az előző évhez képest, ahol egy kontroller techdemó második része lett kb minden értelmezhető kategóriában indítva és jó párat meg is nyert
, az idei jelölt listát, végre kb korrektnek gondolom. Bár a Dark Ages-t azért betehették volna még a 'Legjobb betétdal és zene' kategóriába, azok a riffek nagyon ütnek a főcím/menü alatt, továbbá sajnálom, hogy kimaradt az 'Az év játéka' szavazásból az Indy: The Great Circle (tudjuk miért, mert eredetileg ez egy Xbox cím....
)Idén kevesebb a rage-bait, bár a 'Legjobb közösségi támogatás' kategória egyértelműen az.
-
vitaro
senior tag
válasz
Immolatiel
üzenetére
Gyér?
Az idei év elég erős lett szerintem. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Immolatiel
üzenetére
Ez van, mikor mindenki egész évra GTA6-ot vár.
-
Immolatiel
kezdő
Ez ám a gyér felhozatal.
-
Yodafon
őstag
Durva hogy a ctrl-c, ctrl-v Death Stranding 2 ev jateka lesz. Plusz ha belegondolok milyen vege volt a sztorinak egyszeruen nem tudom elhinni
-
melega
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem
-
myckey
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
igy szokta...
-
melega
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Azért vettem.
Vigyázat spoiler veszély, amúgy minden nagyobb címet kijátszottam idén munka és otthoni feladatok mellett.
Mivel nincs spoiler gomb, ide írom, hogy spoiler:
Nálam idén év játéka a Kingdom Come Delivarence 2.338,6 órám van benne, ebben 2 végigjátszás és a videókon a legjobb befejezés, és a sztori kiegészítők vége.
Videók:
Alapjáték best ending
Apám álma dlc fullra fejlesztett házzal és műhellyel
A kolostor dlc nyomozásom végeA legjobb exkluzív cím számora a Ghost of Yotei. Ps 5 öt vettem exkluzív címek miatt.
Platina lett 77 óra alatt mint anno a Ghost of Tsushima.
Imádom a feudális japánt, elsősorban a hadtörténelem, és a szamurájai érdekelnek.
Itt a platina, és a játék vége.Legjobb horror a Cronos The New Dawn.
(Kedvenc retro játékaimról pedig amiket steamen vettem raktam föl teljes végigjátszást:
PoP Warrior Within, jó nehéz volt:
első bossfight
Maszk elvesztése
Utolsó bossfightThe Two Thrones, könnyebb és komolyabb:
1. bossfight
2. bossfight
óriás
3. bossfight a fogathajtó szívatott
Játék vége megszenvedtem veleMég a Forgetten Sandsot is végigvittem.)
Ninja Gaiden 4 végjáték nem a legjobb, a 2 remake sokkal jobb lett.
Silent hill 2 f legjobb rendezés a Ghost of Yotei után szerintem
Spoiler vége -
TESCO-Zsömle
titán
Kemény, hogy legjobb alakításra a jelöltek fele Clair Obscur-ból van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- RAM topik
- Vicces képek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Path of Exile 2
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, az idei jelölt listát, végre kb korrektnek gondolom. Bár a Dark Ages-t azért betehették volna még a 'Legjobb betétdal és zene' kategóriába, azok a riffek nagyon ütnek a főcím/menü alatt, továbbá sajnálom, hogy kimaradt az 'Az év játéka' szavazásból az Indy: The Great Circle (tudjuk miért, mert eredetileg ez egy Xbox cím....
)
Az idei év elég erős lett szerintem.