Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Nagyon szépen köszönöm!
Nincs telemaxos munkalapom, a T-Mobilnál adtam le a telefont, csak 1 jegyzőkönyvet kaptam.De most olvastam el.. Van 1 olyan kérdés rajta, hogy tapasztalta e a szervizes kollega a fogyasztó által jelzett hibát? És ott az van beikszelve, hogy nem...
Pedig látta a kijelzőn a sárga foltot is, meg mutattam a lila képeket is.... Fasza.
Na szóval rákerestem a HTC supportra a neten, egyből elvitt valami magyar csetes oldalra. Mondom fasza, akkor beszélgessünk. Erre Johannát kapcsolták, persze hogy angolul.
Kicsit lámpalázas lettem, de hát éltem már kicsit Angliában, meg előtte is angolból vizsgáztam, szóval éppen el tudtam neki mesélni, hogy mit akarok. De azért szegényt sajnálom.Na annyit mondott, hogy akkor a szolgáltatómon keresztül kellene érdeklődnöm. Nem akartam tovább fárasztani, megköszöntem neki a segítséget, és elbúcsúztunk.
Még kicsit próbálkozom.
Még egyszer köszönöm a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest