- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
adodaniel #11908 üzenetére
Szia!
Szerintem autós tartó ügyében itt nézz szét.
Nem drágák, cserébe kínai (bár ami nem kínai az hamisítvány
), de én már nem egyszer rendeltem tőlük (jó, mondjuk nem autós tartót), csak a szállítás hosszú.
Ezek univerzálisak, a leírásban talán ott van mennyire lehet szétnyitni. -
zack
nagyúr
válasz
adodaniel #9360 üzenetére
Esetleg még a Vsonic GR-07. Olcsóbbak között pedig elég nagy a választék. Soundmagic, Sunrise (Xcape), Brainwavz. Xears füleseket inkább nem sorolom ide, mert manufaktúrában készíti őket Thomas, aminek számos előnye van, de számos hátránya is. Sok az apró-cseprő hiba, nincs minőség ellenőrzés, az összeszerelési minősége nem megfelelő. Ellenben olcsó, és a tudásához képest jó az ár/érték aránya, ezért szeretik. Garanciában jó, bár ezt is ki kell póstázni, és jó idő mire a csere darab megérkezik.
dani3l
Nem tudtam, hogy ilyened van, nem akartalak megsérteni a véleményemmel, de bizonyos tényeket el kell fogadni az objektivitást szem előtt tartva. 150 dolláros kategóriában nem jó vétel, mélyekben szépen domborít, és van nála jobb alternatíva. De ez függ attól is, kinek milyen a füle, és mennyire szereti a zenére rátelepedő erőteljes "V" karaktert. Persze 20k környékét simán megérheti, ha hasonló árban vetted, de sokaknak volt gondjuk vele minőségileg, és macera a garanciáztatás. Ez egy tipikus amerikai termék, elsősorban amerikaiaknak. Kapott egy nagy hype-ot és a "by Dr.Dre" utótagot keményem megfizettetik a vásárlókkal. Sok neves rapper és egyéb neves zenész közszereplő bevonásával reklámozzák, és jó eladásokat produkálnak elsősorban a tengerentúlon. Ennek a hype-nak pedig nagy a költség vonzata a vételárban. De bárkit akit megkérdezel, és ért a fülesekhez, hasonló véleménnyel lesz a Monsterről mint én. Ez nem fikázás, használd egészséggel, minden portéka annyit ér meg adott esetben amennyit adnak érte, és ha te elégedett vagy az ár/érték arányával, akkor gond egy szál se.
A garit kifejthetnéd viszont...Tudtommal nincs EU-s, vagy magyarországi képviseletük.
A Pro Copper pl az általam is használt IE8-cal versenyez egy ligában ami az árat illeti, de hogy is mondjam... Más kávéház a kettő és kétlem hogy van olyan ember a földön (aki nem botfülű), aki a Pro Copper-t választaná. Ez az összes Monster fülesről elmondható. Ha az MSRP árhoz viszonyítunk és nem az egyéni akciózásokhoz, akkor minden kategóriában van jobb vétel nála.
Az pedig hogy mi a féke és mi nem, sokszor nem eldönthető, mert a fake-et van aki az eredeti árában adja, tehát ár alapján csak a normális shopokban lehet erre következtetni.(#9373) spawn21
A Solo ára itthon 48k, kint 170 dollár. Az hogy te meg tudtad venni alkalmi vételben 130 EUR-ért, ne legyen már ez az referencia ár/érték arány.
-
dani3l
őstag
válasz
adodaniel #9360 üzenetére
Abban en is, en sem vennek beatset, csak a monsterre tett kijelentesekre reagaltam, mivel egyreszt a dragabbaknak nincs gond a minosegevel (nem veletlen a 3 ev gari sem a turbinera), masreszt a hangjaval sem, turbinerol eleg sok forumon jo velemennyel vannak. Az pedig hulyeseg, hogy amerikaba kell kuldeni gariztatni..
Ettol fuggetlenul tenyleg tularazottak es lehet jobb alternativat talalni ennyiert (shure pl, ahogy irtad), de ez meg nem jelenti azt, hogy szarok..
Hozzateszem en sem vettem volna meg az enyemet rendes aron, de pont le volt akciozva es ugy nem volt olyan veszes, nem is bantam meg..De az eredeti temahoz visszaterve: altalaban ami gagyinak tunik, az gagyi is.. Szazaval vannak mindenhol ezek a "zacskosbiccek", szerintem tobb a hamis, mint az eredeti, ugyhogy ha valaki ilyenre vagyik, mindenkeppen megbizhato forrasbol erdemes megvenni, ha gyanusan olcso, akkor az tuti replika..
-
-
g0n21
senior tag
válasz
adodaniel #6621 üzenetére
"Főleg, hogy mivel a helium nálam egyszer nem tudott normális mentést csinálni"
Egyszer a hoxon lementett mindent, miután 20 percig huzogattam - dugdostam a gépbe, de visszamenteni már nem sikerült. SXS-en semmit sem, SGS3-on sem. Még lementeni sem. SXS forced close, SGS3-nál meg a gapps process besz.rt, és csak FR-rel javult meg, szóval nem tudtam telepíteni rá semmit. Se távolról, sem készülékről. De mtp módban kell a heliumnak, az SGS3 pedig csak ptp-ben volt hajlandó csatlakozni.
Ha vége a vizsgaidőszaknak megpróbálom a One-on, hátha talán végre...
Csak nincs egy épkézláb leírás, hogy mondjuk a szűz telefonra előbb feltegyem a progikat, és utána restore, vagy felteszi magától a restore folyamatban az appokat is... -
galgyorgy83
csendes tag
-
pg1966
senior tag
válasz
adodaniel #6440 üzenetére
Április 19-én rendeltem az eredetit az Amazontól, április 26-án érkezett meg az USA-beli címre, május 16-án írtak, hogy küldik az új verziót, azt ma hozták meg az amerikai kollégák, pontosan nem tudom, hogy a kinti címre mikor érkezett meg.
Szerintem nagyon jó tok, kicsit nehéz felrakni/lezsedni, mert elég passzentos, de igényesen néz ki. Az átlátszó részek kemény műanyagból, a szürke részek lágyból vannak.
Itt az üzenetük:
Dear Customer,
Thank you for your purchasing Poetic Atmosphere Case for HTC ONE M7 (Clear/Gray). We are standing behind for our products.
We are sending you the update version with (IR Blaster not being blocked) atmosphere case to you today. Please enjoy to using this case once receive it.If you are satisfied our products and service, we are inviting you to leave product comment on our product at below link:
Amazon Product review link is belowhttp://www.amazon.com/review/create-review/ref=cm_cr_pr_wr_but_top?ie=UTF8&asin=B00BQ2Y458&channel=reviews-product&nodeID=)
Thank you for your continue support to the Poetic Brand. We hope we can continue to having your business in the future.All the Best
Customer Service Team
-
-
anonym1s
őstag
válasz
adodaniel #6085 üzenetére
Hali.
En nem azokra a tank meretu 3500mah-snak hirdetett szornyekre gondoltam, hanem a gyari samsung 2000mah-s akksira, amihez adtak hozza valo uj hatlapot, mert pontosan annyival volt vastagabb, hogy azzzal a hatlappal egy sikba kerult az s2 egesz hatulja. Szerintem meg jobban is nezett ki mint az eredetivel.
Vegul nem vettem meg, mert nalam kibir egy napot az eredetivel, este meg toltore rakom mindig.
Na de a lenyeg hogy a lehetoseg megvolt, ennel meg nincs, ha akarnek sem tudnek nagyobbat rakni bele.
Amugy asszonykam volt ma delelott a varosban, telefon nezoben.
Azt mondta eloben meg jobban nez ki a htc mint a videokon, de az s4-ben kellemesen csalodott, mert kezbe veve az sem volt olyan gagyi hatasu mint a videokon.
Holnap delutan, vagy hetvegen megprobalok en is eljutni egy telefon boltba.Ja, kulso akksinak szerintem semmi ertelme.
-
Xaels
félisten
válasz
adodaniel #6116 üzenetére
A Blinkfeed sokkal többet tud mint egy RSS csak támogatás kellene. Kicsit rugdoshatnák a szolgáltatókat a HTC a gyorsabb implementálás érdekében.
(#6117) Exelsior: azt a listát ne nézd. Több helyen is sántít a dolog.
Pár új kép: Uhura effektezve , Uhura ásít , Fürcsi
-
NandorHUN
addikt
válasz
adodaniel #6103 üzenetére
Számomra azért fájó pont, egy 8MP minőséggel már teljesen elégedett lennék, de pl ha beteszem háttérnek (full HD) a One-nal készült képet asztali gépen akkor bizony látszódik, hogy nem az igazi.
Ezen az alapon mindenre lehetne azt mondani, hogy minek? Minek HDR mikrofon, a másik is használható. Mellesleg azért kéne jó képeket tudni lőni, mert egy 200k-s mobilnak 2013-ban konkurenciához mérten ezt már tudnia kéne, illetve azért mert a DSLR gépét nem cipeli mindenki magával, ellenben telefont azt igen. -
doggie
aktív tag
válasz
adodaniel #6103 üzenetére
Valóban igazad van. De! Ha már beharangozták a nagyobb érzékelőt és az eddig kamerákkal is egész jó utazós képeket lehetett már csinálni, kicsit bízott az ember benne, hogy ne a >10kg-s fotós motyójával kelljen mindenhova mennie, hanem turista képekre az ezzel készítettek is megfelelőek lesznek.
Sajna egyelőre nem azok. -
dani3l
őstag
válasz
adodaniel #5953 üzenetére
Enyem is FA-val kezdödik es rajt is van a dobozon, hogy made in taiwan. Egyebkent 4. ho 11-i gyartas es szerencsere hibatlan, raadasul ez meg biztosan a hdr mikrofonos szeria, ugyhogy - nem akarom elszolni magam, de - ugy nez ki szerencsesen kifogtam..
Egyebkent ausztriaban vettem, de ahogy nezem ez a nemet o2-nek szant szallitmanybol lehetett, mivel rajta van egy beatses matrica, hogy regisztraljak az o2 oldalan es kapok egy beats fülest. Kar, hogy aprilis 30-ig volt az akcio..#5966: Az eleg baj, remelem a frissitesben ezzel is kezdenek valamit. Nem is lenne gond, ha lenne a galeriaban egy facebook mappa, amiben vannak a kepek, de igy, hogy megnyitom a galeriat aztan egyböl az arcomba tolja öket, nem annyira baratsagos..
#5967 N4ri87: En is kapasbol azt probaltam, de az sajnos nem a galeriara vonatkozik, hanem ugy altalanossagban a szinkronizaciora, attol függetlenül, hogy ott hozza be..
-
dani3l
őstag
válasz
adodaniel #5912 üzenetére
Na ma megjött az enyem is. Hat minden tulzas nelkül allithatom, hogy ez a legszebb telefon, amit eddig lattam..
Mindjart lenne is egy kerdesem: beallitgattam a fiokokat, köztük a facebookot is es szepen beszippantott a galeriaba egy rakat fenykepet random emberektöl/csoportoktol.. Ezt hogy tudom eltüntetni? Fb-nal csak nevjegy, naptar meg hirfolyam szinkronizacio van..
-
istnag
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz
adodaniel #5445 üzenetére
A szerviz korrektsége általában a vásárlás helyétől függ a HTC-nél.(is)
Gyári garival általában nincs probléma. Nem kötekednek.
Pixel hibásakat cserélik 3napon belüliben is, illesztési hibásakat meg nagyon bolt, szolgáltató, sőt ügyintéző függő is.
2ismerősömnek is simán cserélte a T 8napon belül csere gariba, illesztési gond miatt. De fentebb meg valaki írta, hogy az ő ismerősét elküldték, hogy az illesztési hiba az nem csere ok, csak szerviz. -
ThorsHUN
őstag
-
nikilauda
senior tag
válasz
adodaniel #5400 üzenetére
Ha ráér, akkor jobban jársz ha vársz a vásárlással. Itt nagyon elkeserítő néhány fórumozó tapasztalata. ( Az S4-nél sem rózsásabb a helyzet). Én is szeretnék venni egy ONE-t vagy egy S4-et, de eddig túl sok a gond. Az is igaz,hogy cseréltetni tudod, ha nem felel meg a minősége.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
adodaniel #5398 üzenetére
Olvass vissza joember
Pixelhiba, illesztesi hiba es sorjazasi hibak.
Gariba cserelik a pixelhibakat, ha a meghatarozott mennyiseget elerik es meghatarozott helyen vannak.
Az illesztesi hibak es sorjazasi hibak cserejere az online megrendeles eseten levo 8 nap az ami szamit...
Mondjuk ekkor nem cserelik csak visszaadhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest