-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
adodaniel #6621 üzenetére
"Főleg, hogy mivel a helium nálam egyszer nem tudott normális mentést csinálni"
Egyszer a hoxon lementett mindent, miután 20 percig huzogattam - dugdostam a gépbe, de visszamenteni már nem sikerült. SXS-en semmit sem, SGS3-on sem. Még lementeni sem. SXS forced close, SGS3-nál meg a gapps process besz.rt, és csak FR-rel javult meg, szóval nem tudtam telepíteni rá semmit. Se távolról, sem készülékről. De mtp módban kell a heliumnak, az SGS3 pedig csak ptp-ben volt hajlandó csatlakozni.
Ha vége a vizsgaidőszaknak megpróbálom a One-on, hátha talán végre...
Csak nincs egy épkézláb leírás, hogy mondjuk a szűz telefonra előbb feltegyem a progikat, és utána restore, vagy felteszi magától a restore folyamatban az appokat is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest