- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
NandorHUN #5313 üzenetére
az viszont a gyártó hibája, hogy egyáltalán ennyi hibás példány kikerül. Azokat a példányokat amikről itt lehetett képeket látni én ki sem engedtem volna a gyárból. Ez ebben a kategóriában egyszerűen megengedhetetlen. Ezzel a telefonnal akarták visszaszerezni a jó hírüket, és felvenni a versenyt a Samsunggal. Pont ezért nem fér bele. Egyszerűen kapkodnak, ami a minőség rovására megy. Alsóbb kategóriában elmegy ez a minőség (bár már a kínai gyártók is képesek ennél jobban összepakolni a készülékeiket), de egy zászlóshajónál -még egyszer mondom- megengedhetetlen...
-
|AP|
veterán
Na ez viszont tényleg durva... Bármennyire is szorítok a HTC-nek és bármennyire is jó az irány amit a One-nal elkezdtek (főleg ha tényleg lesz M4-One mini is), ezt nem engedheti meg magának egy gyártó, amely pénzügyi gondokkal küszködik.
Ezt a telefont pont azért veszik az emberek az S4 helyett, mert prémium anyagokból prémium minőséget ígér... Elnézve viszont a képeket és olvasva a tapasztalatokat itt a prémium minőség igencsak megkérdőjelezhető.
Azt is elhiszem, hogy van aki hibátlan példányt kapott, de ennek nem szerencsejátéknak kellene lennie. Az S4 sajnos be fogja darálni. -
|AP|
veterán
Ezt a T jól eltitkolta... még a hamarosan kaphatóak között sem szerepelt. Kíváncsi vagyok a készletekkel hogy állnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest