- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
adodaniel #9360 üzenetére
Abban en is, en sem vennek beatset, csak a monsterre tett kijelentesekre reagaltam, mivel egyreszt a dragabbaknak nincs gond a minosegevel (nem veletlen a 3 ev gari sem a turbinera), masreszt a hangjaval sem, turbinerol eleg sok forumon jo velemennyel vannak. Az pedig hulyeseg, hogy amerikaba kell kuldeni gariztatni..
Ettol fuggetlenul tenyleg tularazottak es lehet jobb alternativat talalni ennyiert (shure pl, ahogy irtad), de ez meg nem jelenti azt, hogy szarok..
Hozzateszem en sem vettem volna meg az enyemet rendes aron, de pont le volt akciozva es ugy nem volt olyan veszes, nem is bantam meg..De az eredeti temahoz visszaterve: altalaban ami gagyinak tunik, az gagyi is.. Szazaval vannak mindenhol ezek a "zacskosbiccek", szerintem tobb a hamis, mint az eredeti, ugyhogy ha valaki ilyenre vagyik, mindenkeppen megbizhato forrasbol erdemes megvenni, ha gyanusan olcso, akkor az tuti replika..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest