- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
adodaniel #9360 üzenetére
Abban en is, en sem vennek beatset, csak a monsterre tett kijelentesekre reagaltam, mivel egyreszt a dragabbaknak nincs gond a minosegevel (nem veletlen a 3 ev gari sem a turbinera), masreszt a hangjaval sem, turbinerol eleg sok forumon jo velemennyel vannak. Az pedig hulyeseg, hogy amerikaba kell kuldeni gariztatni..
Ettol fuggetlenul tenyleg tularazottak es lehet jobb alternativat talalni ennyiert (shure pl, ahogy irtad), de ez meg nem jelenti azt, hogy szarok..
Hozzateszem en sem vettem volna meg az enyemet rendes aron, de pont le volt akciozva es ugy nem volt olyan veszes, nem is bantam meg..De az eredeti temahoz visszaterve: altalaban ami gagyinak tunik, az gagyi is.. Szazaval vannak mindenhol ezek a "zacskosbiccek", szerintem tobb a hamis, mint az eredeti, ugyhogy ha valaki ilyenre vagyik, mindenkeppen megbizhato forrasbol erdemes megvenni, ha gyanusan olcso, akkor az tuti replika..
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest