Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nem vettem sertesnek.
En is csak tenyeket közöltem es ahogy Te, en is pont azt irtam, hogy tularazott es böven van nala jobb ezert az arert, de ettöl meg nem rossz.
Mellesleg a Turbine nem Dre füles, csak "siman" Monster.
De egyebkent eszrevettem mar, hogy ezen a forumon mindenki elöszeretettel szolja le a Beeatseket meg Monstereket, ami valahol jogos is, föleg a hozzaertöbbektöl, de ez most kb olyan, mintha azt mondanam, hogy az AKG szar, mert az alsobb szegmensbe gyartott fülesei ugyanolyan szarok, mint minden mas gyartonak.
Anno olvasgattam teszteket, head-fin, meg egyket hasonlo oldalon sem irtak rosszakat a Turbinerol.
En kb 30k-nak megfelelö euroert vettem az enyemet, nem azt mondom, hogy olcso volt, de az en zenei izlesemhez teljesen jol passzol es szerintem jol is szol. Persze azert hozzateszem, hogy ha akkor, amikor vettem, tudtam volna a Shure-rol, akkor valoszinü most egy olyant hasznalnek..
Pont 1-2 honapja szart be mostohatesom monster fülese, bevittem a boltba ahol vettem, elküldtek "szervizelni" aztan közöltek, hogy nem javithato, visszafizetik az arat (nem tudtak ujat adni). Az mar engem nem erdekel, hogy ök hova küldik, mit csinalnak vele, en visszavittem oda, ahol vettem..Na de nem akarok offolni ugyhogy be is fejeztem, csak a velemenyem irtam le.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
En is csak tenyeket közöltem es ahogy Te, en is pont azt irtam, hogy tularazott es böven van nala jobb ezert az arert, de ettöl meg nem rossz.