Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Csavard fel a szőnyeget! - Xiaomi Vacuum 5 teszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttom26
csendes tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Múlt héten a dominós akcióban rendeltem a T-nél, látszott a dobozán, hogy valaki már felbontotta egyszer és természetesen pixelhibás volt. Másnap kicseréltem egy üzletben, itt rögtön sikerült egy hibamentest kapni.
Sajnos kisebb illesztési hibák ezen is vannak (a másikon is voltak), de nem súlyosak... ezért már nem cseréltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest