Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adodaniel

    őstag

    Írok véleményt, hátha valakinek hasznos az info.

    Szóval rendeltem egy ilyen tokot + Crystal Clear fólia is járt hozzá, meg is jött egy hét alatt. A fólia tökéletes, korábban is SGP fóliát használtam, így tudtam mire számíthatok. Az biztos, hogy csak a fólia miatt is megérte már. Nagyon szépen csúszik az ujj rajta, sikerült buborékmentesen felrakni, észre se lehet venni.

    A tok baromi masszív darab, először úgy is voltam vele, hogy én ezt nem feszítem fel, még megkarcolja a drágaságom. Persze amikor a fólia már fent volt, akkor nem bírtam megállni. Óvatosan beakasztottam egyik hosszú oldalát (ahol a hangerőgombok vannak), majd kicsit körömmel a másik él alá nyúltam és szépen rácuppant. Nem zörög, hajszál pontos, viszont a felülete miatt kicsit csúszik. Ellenben alig lesz vastagabb tőle a motyó.

    Vasárnap ismerősöm jön haza Londonból, hozzá rendeltem amazonról egy Poetic Atmosphere tokot. Véleményem szerint az lesz a tökéletes választás, mivel az körbe éri az összes élét a telónak. De egyébként ezzel sincsenek nagy bajok, gyorsan kellett valami. :D

    Remélem hasznos infók ezek azoknak, akik épp minőségi tok vásárlására készülnek adni a fejüket.

Új hozzászólás Aktív témák