- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FeRRaR1
őstag
bullshit again:
"The two lenses shoot at 5-megapixels, but Toshiba will upscale the final image to 13-megapixels"És honnét a bréből nyerik ki az extra információt a két felbontás között? (Sehonnan a válasz) Na mindegy, nekem sincsen az ég adta világon semmi bajom a One képeinek minőségével, csak ne csináljanak neki ekkora marketinget, ha nem hogy nem kiemelkedő, de az átlag flagship minőséget sem hozza.
De ez hogy utólag fókuszálhatsz, meg majd felméretezik neked 13 Mpx re... ez No comment kategória, két rettentően hasznos dolog megint.
-
FeRRaR1
őstag
Akkor meg a googletől gerinctelen húzás, hogy a céget, aki az első Nexus telefont gyártotta, illetve az első ANDROIDos telefont!! hagyják így szenvedni, mikor beharangozták, hogy a gyártókat is védeni fogják a szabadalmak által. Számomra talán a legjobb lenne a 3.8.0 Viper X rom, a One X-ről, a tökéletesen testreszabott beállításokkal, a One-on
Azon filóztam ma a Carphonewarehouseban, hogy nincs olyan telefon, amit elém tennének, és elcserélném rá az arany One-t, egyszerűen semmi más nem kéne helyette, de én is érzem, hogy nem a legjobb irányba haladnak a fejlesztések, sajnos ma ez a legtöbb dologra igaz.
-
-
InFRaReD
csendes tag
mégha a balhé közre is játszana Németországban, akkor is max az lehetne, hogy nem nyomják ki a szolgáltatók OTA. A CID nem azt jelenti, hogy ott is használják abban az országban, ezért nem értem hogy mi van. Egyébként én sem találtam semmit arról, hogy lenne késedelem adott régióra.
-
mumk1
addikt
Szemezek már én is egy ideje valami használható órával. Egy jó pár éve volt egy Sony Liveview-om, de nagyon utáltam, mert a BT kapcsolata használhatatlan volt.
Melóba jól jönne ránézni az üzenetekre és tényleg csak akkor kellene előkaparni a telefont, ha valami fontos jön. -
Badboys
őstag
Nos ezért váltam meg a Sonytól ,eléggé behatárol dolgokat mivel a tényleges pixxel nem annyi mint írják. Ez leginkább ott jön elő ahol a fölbontás lényeges szempont. Félre ne értsd nem vitának szántam. A jelenlegi alsó fekete sáv is eléggé zavaró jó lenne,ha átlátszóvá tennék mint az N5 ben.
-
enginev3.0
félisten
Mért azok nem szolgálnak ki?
Én szeretem az alap fülest is, csak eddig a régi Sensation füles meg a One x füles is megszakadt, és gondolom egy idő után ha akarom ha nem, ha vigyázok rá ha "nem" a One is megfog szakadni
Egy füles meg nekem 2-3ezernél nem ér többet ... na jó max 5-6k, de az legyen márka, és szép jó legyen
10+k felejtős ilyenre -
hurrikan
addikt
Bizony volt ilyen közlemény a HTC Globális Twitter oldalán ha emlékszel.
A 4.4 bemutatása után 4nappal közölték, hogy a GE-re 15, míg a Globális SE HTC One-ra 90napon belül jön a 4.4.
Igaz a 90napból így van még 15napjuk. De igazából ha késik sem érdekel. Bárcsak ez lenne a legnagyobb problémám jelenleg.HUTCHDB
+1
Nálam is 4-5óra közt mozog a kijelzőhasználat és így bír 24-28órát.
Pedig Wifi, 3G, NFC, minden aktív. Szinkron is be van kapcsolva elég sok fiókkal. -
Nuada herceg
őstag
Ez ugyan olyan, mint az új padfone mini.. Kinézetre.
Nekem még majdnem hogy tetszene is, de a hardverrel eléggé mellé szúrtak.
Nem szívlelem ezeket az intel atom procikat, meg 11 giga ram...
Bár mondjuk ha nem a felső kategóriába szánták, és jó ára lesz,
akkor lehet viszik, mint a cukrot. -
NandorHUN
addikt
-
hurrikan
addikt
Így van.
Sajnos úgy tűnik hardveres hiba lesz.
One Minin és Maxxon sem jön elő. Továbbá akinek alaplapot+kamerát együtt cserélnek, azoknál utánna nem lilul.
Valami első szériás hibáról lehet szó. Sajnos XDA-n is egyre többen fordulnak át a hardveres hiba oldalra. A melegedések kinyírnak valamit a szenzorban elvileg.
De hivatalos infó még mindig nincs az egészről. -
-
mumk1
addikt
Nem tudok megválni tőle.
Basszus, itt van mellette a Lumia 1020-as, ami tényleg nem rossz cucc, de egyszerűen nem tudok átköltözni bele és csak egy tandem kártyával használom már hetek óta.Egyszerűen hiányzik belőle az a komfort, amit csak a ONE tud adni.
De aztán lehet csak velem van a baj.
-
Szakiii
addikt
Hát lehet hogy az a sony nem csinál jó képet de vegyünk egy s2-t (igaz az régen csúcs teló volt, de jó régen) mérföldekkel jobb. Nekem ez az egy gondom volt csak a one-al de ez tényleg az és sajnos nem lehet vele mit kezdeni a kamera modul gyenge benne, ha nem az lenne akkor tényleg a legjobb teló lenne a piacon én se váltottam volna de nem az. Így inkább elfogadok 1-2 mikro lagot ami one-on tényleg nincs. Még sd kártya foglalat hiánya ami fájó de 32 gigával már el lehet lenni
. A kijelzője is szuper, szóval én elfogadom hogy tényleg SZINTE hibátlan de van hibája mint minden más telónak...
-
Juliuska
senior tag
"...sokan nem jutnak tovább a felbontáson..." sajnos, én úgy olvastam, h leginkább az ára az, ami a konkurenseihez képest igazán hasba akasztó. De be kell látni, h ugyanezért a vasért (mint a ONE) nem lehet többet elkérni, mint anno a ONE új ára volt...szerintem...
(bocs' az offért) -
Nuada herceg
őstag
Szomorú hír...
Mondjuk nekem amúgy sem GE-m van.
Sense-ben meg eddig is átlátszó a felső ért. sáv.Egyébként kérdezném mindenkitől, aki ért hozzá:
Látom gyakran dobálóztok itt olyan szavakkal, hogy S-Off, meg hasonlók.
Fogalmam sincs, hogy mit jelentenek.Kérdés az, hogy nagy művelet lenne a telefonomból a Stock Android verziót készíteni?
Mit kellene csinálnom, mik a lépései? Vagyis a legfontosabb számomra, hogy gondolom
az ilyen buherálás alapból garanciavesztés? -
Peet91
aktív tag
Köszi!
Az előző kérdésemre visszatérve, valaki itt a fórumon használja google play edition-ként? Ha igen, akkor érdekelne, hogy az abban lévő kamera szoftver hozza a HTC-s firmware minőségét, és hogy ha ráteszem a stock android romot, akkor az ota frissítések működni fognak-e?
-
Peet91
aktív tag
Köszönöm szépen a gyors reakciót.
Cruzolka: Neked is
Mivel hardveresen az eredeti készülékek nem térnek el a google-edition-öktől, ezért a portolás gyakorlatilag akadálymentes?
A kamera jobb lett azóta? Tudom, hogy ez szubjektív, de biztosan van itt is fotóslelkű kolléga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged