- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nightfall75 #23791 üzenetére
Nem, nem használom.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nightfall75 #23688 üzenetére
Ha egyből kiveszed utána akkor lazán bírnia kell többször is, anno a One-t tesztelték így. Nyilván nem 5-10 percről kell beszélni, de szimpla beleeséseket gond nélkül megússzák már. Nyugodt szívvel lemosom pl csap alatt. Hangszórónak se fog baja esni, mint írták fentebb.
Az OTG érdekes felvetés, de az nem csak utána ad le, miután rádugod a cuccot? Addig meg nincs gond, megtudják már ezeket oldani, ha nagyon akarják.
-
hurrikan
addikt
válasz
Nightfall75 #23688 üzenetére
Szerintem van rá technológia.
A 3,5-ös Jack is áramot ad le mégis sok vízálló telefonnak nyitott.
A hangszórók minősége meg csak átmenetileg romlik kb. negyed órás időtartamra, az is csak akkor ha mély vízben volt, huzamosabb ideig. Ez utóbbi elkerülhetetlen, az összes vízálló telefonnál jelentkezik, nem csak a Sonyknál. -
Gee_-
tag
válasz
Nightfall75 #23317 üzenetére
Köszönöm.
Nem rég elkezdet villogni 1 db led. Remélem elkezdte tölteni. -
Leafnshit
tag
válasz
Nightfall75 #23275 üzenetére
Itt sem volt meg kihangosodas, 4.4.2, minden gyári chrome tiltva.
-
h3lios
addikt
válasz
Nightfall75 #22924 üzenetére
A betű helye olyan mint a hátlap, ergo az van kimarva, és bele ragasztva a betű.
-
h3lios
addikt
válasz
Nightfall75 #22920 üzenetére
Nem dummy volt egy tökéletesen működőképes telefonról beszélünk, és ahogy a kollega mondja az egy ragasztott betét. Egyébként nagyon vékony anyagból van, a ragasztóról alig tudtam leszedni törés nélkül.
-
Steve1207
veterán
válasz
Kb az összes modell így van évek óta, nem egyedi eset. Vissza is nézhetünk jópár évet, ugyanígy kieshet, nem muszáj még a fenti példás ragasztós eset sem. Az más kérdés, hogy tényleg minőséginek hat ugyebár
-
Valkűr
addikt
válasz
Az nem gravirozás, az egy betét benne, nézd meg jobban...
-
Saky1
csendes tag
válasz
Nightfall75 #22861 üzenetére
Köszi!
A vezérlőtől eltekintenék, igazából arra lennék kíváncsi, hogy szól-e normálisan a sima MH1, a One-al.
-
BenHans
addikt
válasz
Nightfall75 #22671 üzenetére
én ezt teába mártogatva szeretem. Az S5 nem tudom mit szólna hozzá, mert már olvastam külföldi oldalakon, hogy egyrészt eláll a hátlap másrészt elvileg csak egy gumi "csík" véd a beázástól.
Jaj de messze van még a Március 25...
Most kéne valami jó húzás amivel kihasználhatná a HTC a helyzetet.
-
Koris
aktív tag
válasz
Nightfall75 #22602 üzenetére
Ász!köszi
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Nightfall75 #22334 üzenetére
Koszonom a valaszt ez tetszik.Annyi meg ha egesz nap nyuzzuk pl wifi,film nezes mennyit bir ki az aksi?Automatikusan tudja frissiteni az idojaras magat,lg hiaba alitom be hogy adatbarangolas endedelyezve nem csinal semmit a go weathert hasznalom.
-
rcs1966
újonc
válasz
Nightfall75 #21900 üzenetére
Köszi a segítséget, de sajnos egyik ötlet se vált be.
-
rcs1966
újonc
válasz
Nightfall75 #21866 üzenetére
Pirelli DRG 225G T-Home-tól.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
Nightfall75 #21815 üzenetére
Köszi, működik.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nightfall75 #21363 üzenetére
Magyarul minél többet használjuk a kamerát annál szarabb lesz?
faxa
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #21354 üzenetére
Nem az verzió " ugrásra " gondoltam, hanem a lilulásra.
Az első (nyáron vett) one-omban nem lilult a kamera ez tuti.
Több hónapon keresztül semmi jele nem volt ennek.
A mostani készülékem nem lilul, így szoftver frissítés előtt, de kérdés, hogy update után mi lesz.
Épp ma jelezte itt az egyik fórumtárs, hogy a frissítés után jött elő a lilulás. (Red Bull fan)
Ha ez így van, akkor ez NEM harveres gond. -
spawn21
veterán
válasz
Nightfall75 #21354 üzenetére
Szerintem csak kiforratlan lett a kamera, de maga az ötlet nem rossz. Biztos jobb lesz az új modellben.
Tehát semmilyen frissítés nem javîtja a liluláat, ez az én véleményem. Mondjuk nekem ez is elég, amit ez tud -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #21352 üzenetére
-
Laca1212
őstag
válasz
Nightfall75 #21264 üzenetére
Köszi!
-
Badboys
őstag
válasz
Nightfall75 #21263 üzenetére
No ez sikerült köszi,mit szívtam vele. Valószínű,hogy véletlen tapicskoltam meg ezért nem tudtam,hol keressem
-
becenevem
aktív tag
válasz
Nightfall75 #21245 üzenetére
Így tényleg működik. Egyszer kiengedtem egy amerikai szerverre, bejelentkezett, bontottam a kapcsolatot és azóta letölti mindet. (Persze amit megtalál, mert nem mindent.)
Ezt a programot használtam hozzá, az XDA-n volt a megoldás leírva.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Nightfall75 #21245 üzenetére
Tök idegesítő.. miért minden Amerikába a jó? Ott van 64 gigás, ott minden a legolcsobb, ott jelenik meg minden majdnem előszór. grrr
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nightfall75 #20436 üzenetére
Én korábbra emlékeztem.... Addig várni..
De én is úgy gondolom, mint Xaels, hogy idén nem költekeznek annyira, spórolás
végett nem csinálnak ennek az 1 telefonnak külön felhajtást.
És mikor lesz az az MWC
És amúgy is, mi az az MWC? -
Xaels
félisten
válasz
Nightfall75 #20436 üzenetére
Szerintem idén az MWC marad, spórolás miatt nem csinálnak külön eseményt.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Nightfall75 #20430 üzenetére
Nekem kamu szagú.
Ugyan annyi ram, kevés
Full HD, kevés
Proci: Alig gyorsabb, lassan egy éves.
Kamera, ugyan az.Tulajdon képen csak méretben lépnének feljebb 0,3 colt?
Elképzelhetetlennek tartom ezt.Hozzá tenném, hogy nem nekem kevés, ha nem a "szakértők" nagy részének.
Számomra a Tökéletes közeli telefon most a One.
Mindegy milyen gyors, és hány magos a proci, ha laggol mint egy S3 vagy 4. -
Loboda
senior tag
válasz
Nightfall75 #20224 üzenetére
-
farena
tag
válasz
Nightfall75 #18776 üzenetére
HBOOT 1.44
Igen usb2 -
csacsi67
addikt
válasz
Nightfall75 #18780 üzenetére
1.54 .de pont ez a bajuk hogy nem tudnak frissiteni mert az egyiknek német T-s a telefonja a másiknak meg valami fözött rom van fent. akkor még kint sem volt a .4.3 amikor ez velem történt én is néztem nagyokat csak nekem szerencsém volt mert volt s-off. Én is kérdezösködtem akik tényleg vágják ezt a témát kiprobáltam mint irtam mindent ez a modszer segitett.
-
csacsi67
addikt
válasz
Nightfall75 #18776 üzenetére
Tapasztaltam letöröltem a wint és ugyan ez volt a hiba nálam sem ismerte fel a telefont mig fözött rom volt rajta vissza tettem agyári stock romot feltelepültek a driverek .Utánna már fözött rommal is felismrte.Én ezért irtam ez a hiba jelenség volt nála win7 nél.Mindent kiprobáltam hidd el és kértem másoktól is tanácsot egyik sem segitett csak ez a megoldás.
-
deph
tag
válasz
Nightfall75 #18486 üzenetére
Nekem a 4.8-as driverrel megy XP-n a csatlakozás, bár a HTC Sync-et nem sikerült még beüzemelnem...
-
deph
tag
válasz
Nightfall75 #17751 üzenetére
Sajnos ha megnyitom a Médialejátszó ikont nem tölt be semmit, nem látom a könyvtárszerkezetet...
Feladtam, csak még azt nem tudom, hogy rakom a fel a zenéim a telefonra... -
Exelsior
őstag
válasz
Nightfall75 #17759 üzenetére
Sajnos ez sem segít. Már próbáltam sokféle megoldást. XDA-n olvasgattam.
USB 3.0-ás az alaplapom lehet ez a baj. Mindegy.
Majd lakótárs Win7-es gépén majd megcsinálom.
Köszi azért.
-
deph
tag
válasz
Nightfall75 #17743 üzenetére
Köszi! A driver probléma megszűnt, de még mindig nem tudom sem tallózni a telefont számítógépről, sem HTC Sync-el áttenni vagy áthozni róla.
-
Laca1212
őstag
válasz
Nightfall75 #16911 üzenetére
Köszi! Ilyesmire gondoltam.
Ugyanezeket tapasztaltam én is. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Nightfall75 #16911 üzenetére
+1 (like vagy ilyesmi)
Nekem is hasznos volt az infó, köszi.De mondjuk ha a kezedben van, és nem nagyon mozgatod, vagy nem mozog a kezed, akkor honnan tudja, hogy a kezedben van? Vagy picit beremeg úgy is az ember keze és azt is érzékeli?
-
Laca1212
őstag
válasz
Nightfall75 #16870 üzenetére
A beállítások/kijelző és mozdulatok/képernyő időtúllépés-nél az automatikus alvó mód mit jelent?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nightfall75 #16870 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet, sikerült megoldani a problémákat.
Az MX playerrel az volt a gond, vagyis az "megjavította" amit leírtál.
A képernyő időtúllépésnél meg 1 perc volt beállítva. Én biztos nem raktam fel annyira.
Viszont jóval tovább maradt bekapcsolva, mint 1 perc annál a 2 esetnél, amit megfigyeltem.
Most levittem 15mp-re, többször is próbáltam, most lezárja a képernyőt 15 mp után.Köszönöm még egyszer a segítséged!
-
Avicularia
veterán
válasz
Nightfall75 #15816 üzenetére
Teljesen jó az s600-as proci is, viszont ne aggódj a tesztekben mindig is meg lesz említve, hogy a htc nem az aktuális legerősebb procit rakta a legújabb zászlóshajójába. Most őszintén, mennyivel került volna többe a telefon ha a 600 helyett a 800-as procit teszik bele? Így megint adtak támadási felületet, amit szvsz a htc nem engedhet meg magának.
-
SimonYana
addikt
válasz
Nightfall75 #15766 üzenetére
Loboda & zaibatsu !
Köszönöm szépen a hasznos infót!
Még nézelődöm , de nem sok választék van ha jót akar az ember és valljuk be mind sántít valahol!
Ez a leg nagyobb bajuk a csúcsnak! Nagy , minőségi kijelző és a 4 magos proci. Ezek alapból már ad okot a melegedésre és a nagy fogyasztásra. Majd még rá jön egy kis GPS vétel , meg egy kis zene és vége is az akunak pillanatok alatt , ha nem töltjük! -
g0n21
senior tag
válasz
Nightfall75 #15140 üzenetére
a képek alapján úgy érzem lesz illesztés hibás szép számmal
(fájlnév szerit a 8as és 5ös képen)
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nightfall75 #15140 üzenetére
Úgy látszik oldalára került a bekapcsoló gomb, mondjuk ekkora méretnél nem is baj
-
mocsyzozi
tag
válasz
Nightfall75 #14845 üzenetére
Szerintem inkább várok,hátha frissít a szolgáltató.Nem igazán vagyok penge a teló buherálásában és a garival (persze ha van rá)sem akarok játszani......
de azért köszönöm a segítséget..........
üdv:Zoli -
mocsyzozi
tag
válasz
Nightfall75 #14843 üzenetére
Igen,sajnos türelmetlen voltam és az elsők között vettem még a készüléket méreg drágán,de háááát ilyen egy igazi HTC fan......
Szerintetek tudok valamit tenni a frissítések ügyében vagy ne szenvedjek vele???
(Amúgy nem igazán tudom mivel nyújt többet az új frissítés,de csak jó lenne ha a legfrissebb lenne rajta!)
üdv:Zoli -
Xaels
félisten
válasz
Nightfall75 #14801 üzenetére
-
delig
tag
válasz
Nightfall75 #14797 üzenetére
Köszi!
Elméletileg hivatalos forrásból venném, ahol most 0% THM van. -
kozyadam
tag
válasz
Nightfall75 #14712 üzenetére
Köszönöm! Pöpecül működik!
Mano66: köszi a tippet!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nightfall75 #14528 üzenetére
-
mumk1
addikt
válasz
Nightfall75 #13675 üzenetére
A 3.17.502.2 az utolsó leak, de még ez sem igényel csak 1.54-es HBOOT-ot. Azt lehet mondani, hogy amíg S-OFF a készülék, addig lehet szabadon updatelni, downgradelni a HBOOT-ot, de mivel a revone S-OFF csak 1.44-el működik, arra figyelni kell, hogy gyári visszaállításhoz erre a HBOOT verzióra kell visszatenni.
-
yodee_
őstag
válasz
Nightfall75 #13675 üzenetére
Akkor ezek szerint frissítette magát.
-
yodee_
őstag
válasz
Nightfall75 #13670 üzenetére
unlocked HBOOT 1.54.0000. Akkor most ez a legfrissebb?
-
joey04
titán
válasz
Nightfall75 #13135 üzenetére
720p mkv-t nézek szifonon felirattal. nincs vele gond. vlc-vel (még csak az itunes sem kell a felmásoláshoz). Ahhoz nem értek, hogy milyen kodeket stb-t támogat, de az ismert csapatok munkái mennek rajta. pl under the dome, breaking bad 720p verziói tökéletesen mennek rajta. Gondolom akkor iPad-en is.
-
Gee_-
tag
válasz
Nightfall75 #13135 üzenetére
Ez az infó hasznos. Köszi. Akkor lehet hogy Z lesz a végén belőle.
-
mézespálinka
senior tag
válasz
Nightfall75 #10785 üzenetére
Nem csak a Samsung "qrvul" semmilyen más ip5/67-es telefon esetében nem volt garid, ha beázott, legyen az Sony, Motorola vagy Samsung. Sajnos.
-
zack
nagyúr
válasz
Keményen qurvul a Samsung.
A következő majd az lesz, hogy megszüntetik a Prémium garit.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nem semmi, kifogsz egy hibás darabot ami nincs rendesen összerakva
-
Valkűr
addikt
válasz
Nightfall75 #10663 üzenetére
Köszi szépen, már ez is sok segítség...
-
Valkűr
addikt
válasz
Nightfall75 #10660 üzenetére
ÉS mi a helyzet a galériával? Azt miért nem mutatja, vagy ott mit kellene mutasson? Mert ugye 4 menű van alatta, a galéria, a naptár, a tv, meg a gyermek mód... Valami ilyesmi..
Köszi a naptárt igy most berakta...De a galéria továbbra is érthetetlen..
-
Valkűr
addikt
válasz
Nightfall75 #10643 üzenetére
Látja, és ez jelenik meg a blinkfeed oldalon...
-
Valkűr
addikt
válasz
Nightfall75 #10643 üzenetére
És a galéria? Annak is látszódnia kell, vagy az mi?
-
Red Bull fan
aktív tag
válasz
Nightfall75 #10641 üzenetére
Jónak néz ki,rem. Lesz mihamarabb.
-
Xaels
félisten
válasz
Nightfall75 #10641 üzenetére
Gyakorlatilag a kickstarteres is ugyanazt tudja mint amit vettem csak picivel szolidabban. Talán előbb utóbb lesz nagyobb választék ebből a fajta kiegészítőből.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #10511 üzenetére
Köszönöm.
Már régen kerestem a dalszövegre megoldást.
-
Szpisti
addikt
válasz
És utána újra S-OFF-olhatok?
-
dns86
tag
válasz
Thx, siker!
-
Loboda
senior tag
válasz
Így van!
Azzal a kiegészítéssel hogy jelenleg nincs 1.29-es WWE Europe RUU, csak 1.28-as, de az is megfelel a célnak! -
dani3l
őstag
válasz
Nightfall75 #9773 üzenetére
Köszi az infot!
Jo tudni, mert ugyan egyelöre nem tervezem visszazarni, de barmi lehet.. Remelem azert sikerült megoldaniuk a dolgot az uj hboottal is, bar csodalkoznek, ha nem sikerülne.
-
dani3l
őstag
válasz
Nightfall75 #9638 üzenetére
En pl ki tudom valasztani a listabol az LTE-t is, pedig nemhogy LTE-s elöfizum nincsen, de meg csak ilyen szolgaltatasa sincs a szolgaltatomnak..
-
kllzslt
tag
válasz
Nightfall75 #9614 üzenetére
Értem, és köszi, hogy segítettél. Még arról van esetleg elképzelésed, hogyha otthon ideiglenesen beteszek egy T-mobilos kártyát, akkor automatikusan aktív lesz az LTE opció is? És mi történik, ha utána vissza teszem itt kint a three-s kártyát? Akkor eltűnik? Tehát ezt a szolgáltató mondja meg a telefonnak, a SIM kártyán "keresztül"?
Bocsi, ha nagyon alaposnak tűnök (és nem butának)Amúgy a *#*#INFO#*#* menüben megtaláltam a beállítási lehetőségek között az LTE-t is, sőt van ott több érdekes hálózat típus is.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Nightfall75 #9635 üzenetére
Jaja, az fentről lefelé Dél-Korea International, Taiwan, Japán és Hong Kong, ebben a sorrendben... Hmmm, furcsa, lehet, hogy a HTC-sek ott Taiwanon ezzel kívánták kinyílvánítani a két Kína-elvet?
Mindenesetre nem gond, az appekből is tudok híreket olvasni, de azért a BlinkFeed tényleg megkönnyíti az ember életét.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nightfall75 #9629 üzenetére
Végignéztem újra a telepítőt ,de nem igazán találom, ez a "Framework Animation" lenne vagy melyik beállítás, ahol be lehet lőni, hogy melyik alkalmazás váltó legyen?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nightfall75 #9625 üzenetére
THX, akkor ez elkerülte a figyelmemet, monjuk szerintem elég idegesítő, hogy utolag nem lehet már állítani rajta, mert pl. csomo minden fel van sorolva, de azt nem tudom hogy melyik hogy néz ki, pl betűtípusnál se stb...
-
toeki
senior tag
válasz
Nightfall75 #9607 üzenetére
énis ezt használom béta óta, szerintem a legjobb fájlkezelő
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #9607 üzenetére
nem csak Neked!
aki venom romot hasznal annal nem szoktak "eltunni" a notibarrol a beallitott gyors inditok?
nalam 4-5 napja mar eltunt, aztan ujraraktam az egeszet, ma du. ismet...kicsit zavar!zack!
hagyd mar szegeny parkert, ugy latom szeretne beillesztkedni.... -
kllzslt
tag
válasz
Nightfall75 #9603 üzenetére
Megnéztem én is ezt a beállítás dolgot, de nekem csak ez a két lehetőség van:
- WCDMA only
- GSM / WCDMA autoVajon nekem miért nincs LTE itt?
HTC One 801n -em van, ennek tudnia kell. Vagy csak azért nem látok ilyet, mert nincs a közelben LTE? Ha olyan helyen járok, ahol van, akkor vajon változnak a választható lehetőségek?
(Helyszín Anglia, szolgáltató a three, a telefon alapból független.)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #9553 üzenetére
fuuuu ez a fajlkezelo eleg jonak tunik!
ki is probalom!
ez egyebkent fizetos program? -
NandorHUN
addikt
válasz
Nightfall75 #9587 üzenetére
Köszi, isten vagy
Most végeztem a telepítéssel, azt ugyan nem tudom mitől törlődhetett az SD card, de megoldottad a problémámat, nem tudom mikor lettem utoljára ennyire ideges, mint ma emiatt a hiba miatt , de köszi mégegyszer
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nightfall75 #9574 üzenetére
Nincs
Amúgy a mappák megvannak, de nincs .zip valamiért az sdcard/ belül, tehát nem üres a a telo, csak valamiért nincs meg a zip...
Valahogy sima USB-n nem tudom feltolni ? -
NandorHUN
addikt
válasz
Nightfall75 #9549 üzenetére
Sorry, hogy állandóan kérdezgetek, de nem tudom, hogy melyikbe kéne másolni a file-t, nem találtam sehol olyan mappát aminél egyértelműen kiderülne ...néztem http://forum.xda-developers.com/ -n is, de ott se láttam, hogy hova kéne, install alatt is csak ezta fastboot ot írják meg a parancssoros mizériát
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nightfall75 #9543 üzenetére
Fu, de jó, hogy mondtad ezt a recovery-s cuccot totál nem tudtam róla... idáig
Engem igazábol csak za érdekelt hogy nehogy mellényúljak vele, vagy garivesztés legyen a vége.
Ha már van fent egy TWRP akkor hogyan "frissítem"? (Leszedtem a openrecovery-twrp-2.6.0.1-m7.img -t) -
Dreamie
őstag
válasz
Nightfall75 #9408 üzenetére
Köszi. Kipróbálom, nem is árt, ha van valami ilyesmi belőve. Arcfelismerést használja valaki? Jól műxik?
-
saintex72
aktív tag
válasz
Nightfall75 #9358 üzenetére
Köszönöm, akkor jól gondoltam.
-
dani3l
őstag
válasz
Nightfall75 #9304 üzenetére
Azert is irtam az en peldamat, hogy eredetileg azt is nemet szolgaltatohoz szantak, aztan megis független volt, szoval az is lehet, hogy nem volt buheralva, csak siman onnan hoztak be.
Ezert szerintem ha rendes garit kapott hozza, akkor teljesen mindegy, honnan jött.Luser2000: Minek a morelocal? Nincs benne magyar nyelv alapbol?? Nekem ugy remlik, bar lehet rosszul emlekszem, hogy 2.3 ota benne van az androidban alapbol.. Nekem pl volt benne akkor is, amikor meg a gyari 4.1-es rom volt fönt.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #9295 üzenetére
Köszönöm a választ.
Remélem a friss telepítés, friss belakás lehet az oka azután normalizálódik.
Türelem rózsát terem.
-
Gee_-
tag
válasz
Nightfall75 #9283 üzenetére
Hogy lehet megnézni a bootloadert ? Mi hátrányom származik ebből hogy német tmobilos ? Hogy tudtak bele nyúlni ha előttem nyitották ki a dobozt ?
-
Kokufuu1986
tag
válasz
Nightfall75 #8424 üzenetére
Köszi, úgyis melóba vagyok és nincs sok dolgom, elolvasom
Friss ES Explorert használok, az gondolom jó akkor. -
zack
nagyúr
válasz
Nightfall75 #8424 üzenetére
Akkor jól gondoltam.
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Nightfall75 #7066 üzenetére
rendben van köszi szépen
-
Xaels
félisten
válasz
Nightfall75 #7060 üzenetére
Ilyen menüpont nálam nincs --> Banyek fektetett módban nem gördül le a menü ott, de állítva jó. Megvan. De mindegy maradok klasszikus gépelésnél.
-
g0n21
senior tag
válasz
Nightfall75 #6593 üzenetére
-
spawn21
veterán
válasz
Nightfall75 #6593 üzenetére
add Uram, hogy ne legyen bug halmaz.
De szerintem nem jön még
-
porkiy
aktív tag
válasz
Nightfall75 #6451 üzenetére
Shanghai, május 15. (ezüst)
-
hurrikan
addikt
válasz
Nightfall75 #6411 üzenetére
A jobb BlinkFeed remélem kiterjesztett szolgáltatásokat takar.
-
mumk1
addikt
válasz
Nightfall75 #6278 üzenetére
Akkor nem ír ki ilyet, sima HTC felirat látszik csak. Csak ha a recoveryt indítod, akkor írja ki.
-
DaviD202
aktív tag
válasz
Nightfall75 #6231 üzenetére
fekete, itt ph!-n vettem. Volt szerencsém mellé tenni egy ezüstöt is, szerintem a fekete elegánsabb. Remélem tartós is lesz.
Még ismerkedek vele, de ami elsőre szembetűnt és baromira irritál fotózásnál (s3 és note2 után) hogy ha sötétben a képernyőre bökök akkor nem kapcsol be a vaku hanem a feketeségbe fókuszál aztán ha ellövöm a képet akkor persze h homályos.
Ez másnak is így van? -
Xaels
félisten
válasz
Nightfall75 #6151 üzenetére
Ott a pont. Azzal a beállítással amúgy az elhúzással is lehet törölni. De attól még ergonómiailag butaság volt felülre tenni a kezelőszerveket.
-
anonym1s
őstag
válasz
Nightfall75 #6070 üzenetére
Az 1-1,5 ev csak pelda volt. Masik pelda, hogy garancia ido utan valoszinuleg nehez lesz eladni, epp az akksi miatt mert rovidesen esedekes a csere. 1000 toltest birnak a jobb fajta akksik. Mïvel minden nap kell tolteni, az 1000 nap, kevesebb mint 3 ev (2,5 evre saccolom). Harmadik pelda, hogy ha esetleg venni akarok bele nagyobb kapacitasu akksit, mint pl. a mostani s2-be, azt nem tudom megtenni mert nem csrelheto, emiatt valoszinuleg nem is gyartanak nagyobb akksit hozza. Nekem nagyon tetszik ez e telefon, jobban mint az s4, de ezzel az akksival elegge el lett szurva. Hetvegen bemegyek a varosba, szemrevetelezem a jelolteket.
-
dani3l
őstag
válasz
Nightfall75 #6006 üzenetére
Ez a 4,5" -os a mini?
En legalabb egy honapja hajkurasztam a One-t, de egyszerüen sehol nem talaltam, ahol ki lehetett volna probalni, hetfön megjött az enyem, azota 2 saturnban voltam bent, mind a 2ben volt..
De legalabb tettek volna ki feketet akkor, mert mindegyik szürke volt..
Mas: Galaxy S4-et is sikerült megneznem. Hat.. Egy szoval lehet legegyszerübben jellemezni: Samsung.. Ugyan olyan tucatszappantarto, mint eddig..
Egyebkent akinek hosszabb ideje megvan az ezüst szinü One, nem hajlamos elszinezödni az a feher müanyag körben? Nadrag zsebetöl pl, vagy ilyesmi?
-
O N E
tag
válasz
Nightfall75 #6006 üzenetére
Én erre várok, és remélem nem csak találgatás, hogy 400 dollár lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xbox tulajok OFF topicja
- C++ programozás
- Philips LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged