Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nightfall75

tag

válasz anonym1s #6069 üzenetére

"Ha esetleg 1-1,5 ev utan zarlatos lesz, dobjam ki az egesz telefont az akksi miatt?"

Ha nem sufnigsm boltban veszed, hanem ott ahol gyártói garanciával adják, akkor két évig kicserélik ingyen az akksit, ha bármi gondod lesz vele. A HTC Li-polymer akksit használ, ezekre nem jellemző az, hogy zárlatosak lesznek és nem is érzékenyek annyira a túltöltésre mint a Li-ion társaik.

"Allitolag kameraban az s4 sokkal jobb"

Attól függ mire használod. Ha napos időben készült tájfotókat szeretnél plakát méretben szeretnél kinyomtatni, akkor jobb az S4, de még jobb egy dSLR. Webre, közösségi oldalakra, vagy simán csak a monitoron visszanézésre jó minőségű fotókat tudsz a HTC-vel is lőnni. Az esti, illetve a beltéri, kevés fénnyel készült fotók esetében viszont a HTC mossa le gyakorlatilag a jelenlegi teljes mobilpiacot (a Lumia 92* kivételével).

"a menu sor a kijelzo aljan, a htc felirat felett...allandoan ott volt"

Erre a hamarosan (várhatóan 1-2 héten belül) érkező frissítés fog nyújtani megoldást. Be lehet majd állítani a Home gomb hosszan nyomását a menü aktiválására, és ezután már nem fog megjelenni többet a fekete menücsík. Ez a mizéria egyébként az ICS-el kezdődött, a Google javasolta is akkor a androidra fejlesztőknek, hogy építsenek be egy szoftveres menügombot az általuk írt alkalmazás kezelőfelületébe, csak sajnos sokan még azóta sem végezték ezt el.

Mivel mindkét telefon tudását tekintve hasonló kaliber, szerintem azt a telefont vedd meg, amelyik neked tetszik, ne pedig azt amit mások ajánlanak. Kicsit olyan ez, mintha egy minőségi órát venne az ember. Mivel nekem kell majd hordanom minden nap, személy szerint el nem tudom képzelni, hogy mások ízlésére hagyatkozva, ne azt vegyem meg, amelyik nekem tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák