- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Mobilhasználat külföldön
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- One mobilszolgáltatások
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
válasz
h3lios #22919 üzenetére
Hát az elég érdekes, mert nálam a htc felirat bele van gravírozva a hátlapba. Érezhető, hogy a betűk süllyesztve vannak a hátlaphoz képest. Ilyen esetről még nem is olvastam, pedig kezdetektől figyelem a htc one-al kapcsolatos híreket. Nem lehet, hogy az egy dummy készülék volt?
-
Dr.Anonymus
addikt
nem karcolódik a oneS
nagyon jól bírja, a szélén ahol leejtettem ott látszik minimális kopás"4k ért már kapsz új hátlapot a Samsungokra. "
ez biztos így van, csak az 4k-s hátlap olyan is
nem szeretnék erről vitát nyitni mert értelmetlen
valakinek ez, valakinek az a preferenciája,
de a saját véleményem az, hogy amit a Samu csinál a felső kategóriában, az - anyaghasználat tekintetében - nem oda való
egy példával élve:
ha venni szeretnék egy audi a6ost, és egy suzuki sift karosszériájával kapnám meg, akkor úgy érezném át akarnak verni
egy felső kategóriás autó nem csak a jó motorról, elektronikáról, stb. szól, hanem a prémium anyaghasználatról, a luxusról
úgy érzem egy felső kategóriás telefonnak is mind külsőleg mind belsőleg is prémiumnak kell lennieandroidos mezőnyben, most szerintem egy ilyen telefon van, a ONE...
-
-
Dr.Anonymus
addikt
"Anyaghasználatban elméletben jobb a HTC, de sokkal sérülékenyebb, már sok alu telónál láthattuk, hogy mennyire sérülékeny ez az anyag"
- időnként mindig előkerül ez a tévedés, hogy az aluminium sérülékenyebb mint a műanyag
az anyagában színezett polikarbonátnál biztosan, de a samsung "hyperglaze" cuccánál tartósabb az száz
itt egy kép balra hogy mi a hyper glaze sorsa kevesebb mint egy év alattaz én fém one S-emen nincsenek ilyen kopások, karcok, hiába nem vigyázok rá
szóval én továbbra is fémre szavazok
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest