- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
válasz
h3lios #22919 üzenetére
Hát az elég érdekes, mert nálam a htc felirat bele van gravírozva a hátlapba. Érezhető, hogy a betűk süllyesztve vannak a hátlaphoz képest. Ilyen esetről még nem is olvastam, pedig kezdetektől figyelem a htc one-al kapcsolatos híreket. Nem lehet, hogy az egy dummy készülék volt?
-
Dr.Anonymus
addikt
nem karcolódik a oneS
nagyon jól bírja, a szélén ahol leejtettem ott látszik minimális kopás"4k ért már kapsz új hátlapot a Samsungokra. "
ez biztos így van, csak az 4k-s hátlap olyan is
nem szeretnék erről vitát nyitni mert értelmetlen
valakinek ez, valakinek az a preferenciája,
de a saját véleményem az, hogy amit a Samu csinál a felső kategóriában, az - anyaghasználat tekintetében - nem oda való
egy példával élve:
ha venni szeretnék egy audi a6ost, és egy suzuki sift karosszériájával kapnám meg, akkor úgy érezném át akarnak verni
egy felső kategóriás autó nem csak a jó motorról, elektronikáról, stb. szól, hanem a prémium anyaghasználatról, a luxusról
úgy érzem egy felső kategóriás telefonnak is mind külsőleg mind belsőleg is prémiumnak kell lennieandroidos mezőnyben, most szerintem egy ilyen telefon van, a ONE...
-
-
Dr.Anonymus
addikt
"Anyaghasználatban elméletben jobb a HTC, de sokkal sérülékenyebb, már sok alu telónál láthattuk, hogy mennyire sérülékeny ez az anyag"
- időnként mindig előkerül ez a tévedés, hogy az aluminium sérülékenyebb mint a műanyag
az anyagában színezett polikarbonátnál biztosan, de a samsung "hyperglaze" cuccánál tartósabb az száz
itt egy kép balra hogy mi a hyper glaze sorsa kevesebb mint egy év alattaz én fém one S-emen nincsenek ilyen kopások, karcok, hiába nem vigyázok rá
szóval én továbbra is fémre szavazok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest