- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
válasz
HUTCHDB #21360 üzenetére
Mindenkinek kb 3 hónap után kezdett lilulni. Júniusban vettem az enyémet, egész nyáron jó volt, többször használtam gyenge fényviszonyok mellett probléma nélkül. Valamikor szept-okt környékén vettem észre a dolgot, úgy, hogy olvastam róla, majd kipróbáltam a saját készülékemet és már nálam is érzékelhető volt, először csak alig, majd egyre csúnyábban lilult. Semmilyen szoft frissítés nem volt előtte. Te épp jókor adtad el
Nem véletlen, hogy az ezzel a témával foglalkozó XDA topic első bejegyzése 2013 október 1-én keletkezett, és azóta is elég sokan látogatják. Ott írták, hogy nagy valószínűséggel a képfeldolgozásásrt felelős HTC Imagechip 2 okozhatja a hibát. Túl közel van a kamera modulhoz (lásd csatolt fotó az iFixit-ről) és rettentően fel tud forrosódni, ez pedig egy idő után visszafordíthatatlan károkat okoz a kameraszenzorban. Mivel hosszú "lappangási ideje" van, vélhetően ezért a HTC sem vette észre, mikor megjelenés előtt tesztelte a telefont.
Ha a mostani telód viszont november 17-i gyártású (amikor már rég ismert volt a hiba), jó esély van arra, hogy már javított modult/normális hőszigetelést kapott, és nem fog jelentkezni a gond 3 hónap után sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Konteó topic
- Apple asztali gépek
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- Autós topik
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest