Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Mindenkinek kb 3 hónap után kezdett lilulni. Júniusban vettem az enyémet, egész nyáron jó volt, többször használtam gyenge fényviszonyok mellett probléma nélkül. Valamikor szept-okt környékén vettem észre a dolgot, úgy, hogy olvastam róla, majd kipróbáltam a saját készülékemet és már nálam is érzékelhető volt, először csak alig, majd egyre csúnyábban lilult. Semmilyen szoft frissítés nem volt előtte. Te épp jókor adtad el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem véletlen, hogy az ezzel a témával foglalkozó XDA topic első bejegyzése 2013 október 1-én keletkezett, és azóta is elég sokan látogatják. Ott írták, hogy nagy valószínűséggel a képfeldolgozásásrt felelős HTC Imagechip 2 okozhatja a hibát. Túl közel van a kamera modulhoz (lásd csatolt fotó az iFixit-ről) és rettentően fel tud forrosódni, ez pedig egy idő után visszafordíthatatlan károkat okoz a kameraszenzorban. Mivel hosszú "lappangási ideje" van, vélhetően ezért a HTC sem vette észre, mikor megjelenés előtt tesztelte a telefont.
Ha a mostani telód viszont november 17-i gyártású (amikor már rég ismert volt a hiba), jó esély van arra, hogy már javított modult/normális hőszigetelést kapott, és nem fog jelentkezni a gond 3 hónap után sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- Könyvajánló
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen széket vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)