-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
mézespálinka #10628 üzenetére
Ha a kamera rész nagyon fontos, akkor inkább S4, és a többit áldozd be, bár én inkább bevállalnám a kicsit rosszabb kamerát a többi pozitívumért cserébe. Szerintem S4-el azért könnyebb jobb képeket lőni napsütésben, és talán univerzálisabban használható. Gyengébb fényviszonyok között jobb a One.
Ezt a "jobb felbontás" dolgot nem értem, meg azt sem, hogy ez miért szempont.
Mind a kettő 1080p, de mivel a One 4,7 colon így 469 PPI-t tud szemben az S4 441 PPI szemben. Gyakorlatban ez észrevehetetlen.
-
spawn21
veterán
válasz
mézespálinka #10622 üzenetére
Amiben jobb a One :
Ahogy Zack is írta, anyagminőség, kijelzőben kinek mi. (nekem mind a kettő bejön)
Gyorsabb, tényleg jobb hangszórók. (néha csak azért nézek valamit a Youtubon, hogy halljam milyen jól szól. Persze csak otthon)
Amiben rosszabb: Valóban jobb, de ezzel az a baj, hogy sérülékenyebb. Míg az s4-et nem féltettem (annyira), addig ezt tutujgatom, nehogy baja legyen. Kamerában sajnos az s4 az élmezőnybe tartozik.
De azt nem tudom, hogy a frissítés óta milyen sebességben az s4. Kérdezd Gizmo kollégát ha pontos infkat szeretnél.Javaslatom tehát a következő. Mindegy melyik készüléket választod. Jól jársz
(vedd a One-t
)
Szerk: kisebb felbontás az ami miatt rosszabb.
-
zack
nagyúr
válasz
mézespálinka #10622 üzenetére
Amiben jobb a One:
Kompaktabb méret, dizájn, jobb anyagminőség, jobb külső hangszóró (ami sztereó), szebb kijelző (IPS, napfényben sokkal jobban látható), jobb digitizer (érintésérzékenység), folyamatosabb működés, szoftveresen jóval kiforrottabb, nincs lag, jobb RAM menedzsment, hibamentes minőségi főzött ROM-ok, jobb értékállóság.
Amiben jobb az S4:
+0,3 col nagyobb kijelző, MicroSD bővíthetőség, aksi cserélhetőség, könnyebb szerelhetőség, 2 éves Premium garancia háznál, fényképezési képesség (jobb optika).
Amiben kb egyformák:
1080p videó rögzítés, zene minősége fülessel.
Próbáltam objektív lenni, de nem kizárt hogy itt-ott kihagytam 1-2 dolgot.
-
spawn21
veterán
válasz
mézespálinka #10607 üzenetére
Ez szubjektív dolog.
Számomra gyorsabb, de a HW ugyan az!!! Ha csak nem az octas verzióra gondolsz.
Ezen nem kell romolni, ha egy pöpec telefont akarsz. A memória szerintem elég.
Mindenkinek más az igénye.
Szerintem egy szinten áll a kettő, mert van amiben az, van amiben ez jobb.(s4-rol váltottam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- alza vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest