- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
martinkeet #5199 üzenetére
Az a 25dolcsis kupon jól jönne szerintem mindekinek, nézve mióta várunk mi is rá...
-
martinkeet
aktív tag
Túl az ötmillión!
Tudom,hogy nem ez a cikk lényege,de az utolsó néhány sor nagyon biztató!! -
NandorHUN
addikt
válasz
ForRedGlory #5048 üzenetére
Pedig vártam, hogy előtte még írsz egy összehasonlító tesztet a blogodon, de akkor látom nálad is a HTC a nyerő.
-
bettyske
csendes tag
Tud valaki arról,hogy létezik-e valami biztonsági funkció a telefonon? Gondolok olyanra mint pl sim kártya cserénél smst küld egy általam megadott tel.számra,vagy valami hasonló??
-
Xaels
félisten
Valaki olvas magazinokat a telefonján? Mármint rendes, digitális úton megvásároltakat. Két szolgáltatással találkoztam eddig. Az egyik a Digitalstand, míg a másik a Dimag. Mindkettőn keresztül kínszenvedés. Egyiknek sincs értelmes olvasó alkalmazása. Az előbbi több mint egy éve csak egy BETA jelzésű vacakkal dolgozik.
-
Xaels
félisten
Kicsit próbálgattam a zenei képességeket. Egy Superlux 668B-vel és az AKG K-450el. Szépen hajtja mind a kettő fejest. A Superlux kifejezetten tisztán szól, szinte rossz volt utána az AKG-t feltenni, olyan tompának tűnt.
Na de ha minden jól megy akkor lesz tesztelve kicsit komolyabb fejessel is.
-
dani3l
őstag
Hali!
Meg nem volt idöm vegigolvasni ezt az 5k hozzaszolast, de itt-ott beleolvastam es lattam, hogy azert bizony ki lehet fogni hibas darabokat.. A kerdes, hogy mennyire jellemzöek pl ezek a kijelzöhibak? Csak azert kerdezem, mert ma szeretnem megrendelni neten es most neztem, hogy ceges rendelesnel nincs lehetöseg elallni a vasarlastol x napon belül sem (jopofa..), igy egyelöre nem tudom, mit csinaljak.. Az a baj, hogy vagy megrendelem "rendesen" es akkor lehetösegem van visszaküldeni, viszont ki kell fizetnem a teljes arat, vagy pedig megrendelem igy, akkor csak a netto arat kell kifizetnem (30+k azert nem mindegy..) viszont ha kifogok egy hibasat akkor megszivtam.. Mondjuk azt nem tudom, hogy csereltetni sem lehet-e, lehet meg varok egy napot aztan inkabb holnap megkerdezem a boltot..
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok,
minap kaptam az értesítést hogy megérkezett a T-hez a fekete HTC ONE, így gondoltam leadom a rendelésem de a webshop azt írja hogy jelenleg nincs raktáron és kérhetek megint értesítést. Másnak is ezt írja vagy ilyen hamar elfogyott a fekete? A fehérből lehetne rendelni de az nem kell...
-
concrete
csendes tag
Más: olvastam, hogy van a gépben shake control, rázogatásra lehet némítani. Nekem sehogy sem működik, és beállítást sem találok rá.
Szerintetek ha lecserélem a launchert, az nagyon vissza fog venni a rendszer smooth-ságából?
-
concrete
csendes tag
válasz
ForRedGlory #5178 üzenetére
De jó nekem
Nem lesz semmi baj, nem lesz semmi baj...
-
Nóri24
csendes tag
Sziasztok! Htc One-om kijelzőjének fényereje nem valami jó. Maxon van, de a Htc Desire HD-m sokkal fényesebb. Ez ilyen, vagy hibás? Esetleg valami alkalmazás amitől fényesebb lenne?
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #5167 üzenetére
Én még mindig egy Peter-rel támogatott 6970-el vagyok. Igaz kicsit meg van húzva
Jelenleg úgy állok a dologhoz, hogy lehet marad ez a gépben amíg meg nem döglik(utána mehet az integrált Intel cucc) és inkább egy PS4 lesz VGA helyett.
(#5168) ForRedGlory: igen, jó lett volna ha gyári ROM van az S4-en, de ami így is látszik, hogy sokat segít az OIS a One-ban, még akkor is ha nem olyan profi mint a Lumia920-ban lévő, és nagyobb a látószöge.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #5168 üzenetére
Amúgy ez az Angel volt a legpörgősebb szerintem, nagyon adta a basszust, bár gondolom az azért átjön. Jobb lett volna HTC-vel videózni ezt...
-
ForRedGlory
félisten
Na amit ígértem... Ezt azért fenntartással kell kezelni, mert nem gyári rom volt rajta, hanem egy kiforratlan szutyok és a kamera sokszor bizonytalanul működött. Eszem is a kefét, hogy nem tudtam értelmes összehasonlító videót gyártani, de... ez is több mint a semmi.
Depesche Mode Wordl Tour 2013 Budapest by Samsunbg Galaxy S 4 (Angel)
De ha már hasonlítgatunk, hasonlítgassunk:
- HTC szebb videót csinál
- HTC-nek nagyobb a látószöge, ami koncentre hatványozottan szükséges
- HTC jobb hanggal vette fel a videókat mint az S4
- HTC közel sem remeg annyira, pedig S4-nél kifejezetten figyeltem a remegésre, mert abban nincs stabiDe oit az érem másik oldala,m gyári rommal az S4 jobb videót készített.... valószínűleg itt is segített volna, ha értelmes rom van rajta, de annyit szerintem nem, hogy a HTC-nél jobb legyen a Depeche Mode koncert felvétel. Aztán meg fene tudja...én már nem fogom tudni kideríteni, mert kétlem, hogy meg lesz még ez a két telefonom, mire visszajön a Depeche Mode Budapestre
-
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #5163 üzenetére
Ilyen téma tényleg nem volt még és szégyelld magad
Szép kártya, én majd ősszel nézem meg mi lesz. Mondjuk a jelenlegi állás alapján én biztos nem adnék 200K körül új VGA-ra. Nem játszottam már lassan 1hónapja semmivel. BF3 2hónapja parkoló pályán van. A képek jók lettek.
-
kdennis
aktív tag
Megkérdezték az embereket melyik tetszik jobban. Tök fura hogy Amerikába szinte csak az iPhone-t ismerik.
-
mumk1
addikt
válasz
Kokufuu1986 #5158 üzenetére
Nagy vonalakban, az S-ON / S-OFF egy biztonsági kapcsoló, ami kikapcsolt állapotban lehetővé teszi az összes telefon partíció felülírását. Így gond nélkül cserélhető a recovery, a HBOOT, kernel, splash screen, superCID, bármi. Ha szervizbe kell vinni, akkor pedig visszaállítható a gyári állapot, nyom nélkül.
Sokkal nagyobb szabadságot ad, mint a szimpla bootloader nyitás. -
Kokufuu1986
tag
Köszi az infót! Mivel még nincs leírás hozzá, így nem teljesen értem, hogy ez pontosan mi is lesz...
SuperCID lesz, addig oké, vagyis bármilyen One ROM-ot fel lehet majd tenni rá. De a második képen Unlocked van, az elsőn meg nem SuperCID. Szóval hogy van ez? Bocs, ha értetlen vagyok kicsit! -
-
mumk1
addikt
válasz
Kokufuu1986 #5151 üzenetére
A garancia vesztés nélküli mókoláshoz, meg kell várni a készülő Moonshine S-OFF -ot.
-
concrete
csendes tag
Nem mintha büszke lennék magamra, de a telóra mindenképpen:
Tegnap kicsit bebaszcsiztunk, és egykezes pisilés közben gondoltam felnézek ide elolvasni az újdonságokat.
Kiesett a kezemből, bele a wc-be, egyenesen a vízbe. A reakcióm erre az volt, hogy gyorsan kikaptam és lemostam szappannal
Hozzá sem mertem érni kb. egy órán át, aztán kipróbáltam.
Minden zsír! 8) -
Kokufuu1986
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy a T-s gari, ill. a HTC garanciája pontosan hogyan működik? Rootolás miatt érdekelne...
Maga a bootloader nyitása "okozza" a gari vesztést, mivel csak RELOCK-ra lehet visszatenni?
Köszi előre is az infókat! -
22darti
csendes tag
-
k.soma
senior tag
válasz
bettyske #5138 üzenetére
2 hete használom a telefont:
HTC Double Dip tok által okozott karcok
Miután levettem emiatt a double dip tokot róla és bőrtokban hordtam ezek következtek:Leejtettem a telefont egy konyhaasztalról (combközépig ér) a konyhakőre, egész olcsón megúsztam
Egyik napról a másikra (nem ejtettem le, tudtommal nem nyomtam neki semminek)
-
Spark_777
tag
válasz
bluekoli #5140 üzenetére
Nincs kimondottan erre vonatkozó szabály,legalábbis senki nem tudja hogy melyik pontosan.Amit én tudok,és készpénznek veheted.Első készülékem pixelhibás volt,5 egymástól független pixel(ugye ami ekkora felbontásnál több is lehet),visszavittem,megnézték,és zokszó nélkül cserélték. Markyy18-nál ugyanez a helyzet állt fent,nála ha jól tudom 3 pixel volt,és ott is cserélték.Szóval a Speed szerintem egy igen korrekt üzlet.Bárhol is szeretnél független készüléket venni,náluk jó helyen jársz.Amúgy pedig tegnap voltam náluk,és szemügyre vettem egy feketét,szerintem jobban össze van rakva mint az ezüst,és magából a színből adódóan,nem is jönnek ki úgy a hibák.
-
Koris
aktív tag
Akkupack
Speciel nekem nem tetszik,de hátha valakinek bejön. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bluekoli #5117 üzenetére
ha neten rendelsz, akkor 8 nap van elallasra.
ilyenkor nem kell magyarazni mi a gondod.
viszont 30 napon belul jutsz a penzedhez.
3 nap pedig akkor van, ha csereltetni akarod es a hiba a keszulek mukodesere kihatassal van.
ez utobbit hogyan fogadjak el pixelhiba eseten, nem tudom, de ez szerintem a bolttal valo " megallapodas" kerdese, mert tudtommal erre irott szabaly nincs. -
bluekoli
tag
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Valahol meglehet nézni élőbe a telót? Mert a Smart Storebol valaki azt írta,hogy elvitték.
-
bettyske
csendes tag
válasz
sipy888 #5102 üzenetére
Lassan 2 honapja hasznalom a telefont, van amikor taskaban kulcs mellett, vagy zsebben hordva,kijelzo foliaval es olyan tokban ami csak az oldalat es a hatuljat vedi. Nem kopik egyaltalan. neha a kulcs vagy apro penz vagy mas hasonlo targyak karcot hagynak a telefonon, de kezzel megtorlom es volt nincs
Nagyon jo telefon.
-
Bem-Bem
csendes tag
Szervusztok !
Immár én is a szerencsések közé tartozom !
Az általam vett készülék szintén ht353w, pixelek rendben, nincs sorja, hajszálnyi rés a felső élén, de annyira masszív a készülék, hogy engem nem zavar... olyan szép, hogy csak ezt teszem rá...
Amennyiben valakit érdekel, Árkádban a kékeknél van egy ezüst a nevemen félrerakva...( megígérték, hogy felhívnak pénteken, ha megérkezik, nem hívtak, megvettem másik üzletben, ma pedig felhívtak...)
-
válasz
Dreadloord #5131 üzenetére
én a fordítottjával is találkoztam, itt is van ilyen tag, ha akarja majd leírja, szóval kinek mi...
-
Dasfaf
tag
válasz
Dreadloord #5131 üzenetére
Egyre jobban kezd megfogni igazából a one, még a színnel kapcsolatban, a fekete ugye később kerül/került be hozzánk, lehetséges, hogy azok közül kevesebb a hibás darab, valamint azok még a nokia féle mikrofont tartalmazhatják?
-
Dreadloord
senior tag
Nekem 2 ismerősöm is bedőlt az S4 kampánynak, most meg igyekeznek bukó nélkül becserélni ONE-ra, de itt a fórumon is olvasni hasonlót.
Szóval sztem vegyél ONE-t, ha nem tetszik, bőven találsz olyat, aki az S4-ét be fogja cserélni rá, fordítva neccesebbBár ez sztem jelzi is, hogy melyik a nyerő
-
Dasfaf
tag
Mióta elindultak olvasom mindkét topicot, de egyszerűen nem tudok dönteni, hogy S4 legyen , vagy One ..
Ha One-t választanék az biztos, hogy feketében kéne, remélem nem kényesebb mint az ezüst.
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #5128 üzenetére
Én nem látok be a rendszerükbe, nem ismerem a hátteret ezért nem nagyon foglalnék állást. Elég sokszor kapok én is olyasmit a fejemhez amiről nem tehetek és sokszor szembesülök azzal, hogy olyasmit gondolnak az emberek az én munkakörömben dolgozókról amik teljesen abszurdok.
-
TheProb
veterán
Ebben egyet értünk, de én most nem konkrétan telefonos témával kapcsolatban beszéltem velük, mert azt nyílván nem várom el 1 nőtől vagy alapból egy support 0-ás embertől, de azt csak tudniuk kéne, hogy van-e telefon, ha nincs mikor lesz, mért nem engedi a rendszer h rendeljek, stb., stb. és ha még ő bunkózik akkor menjen a ****-ba. valamint általánosságban mért mond mindenki mást
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #5126 üzenetére
Nem kérdeztem, hogy mennyi van. A Telenornál ez a felhívásos dolog az ügyintézőtől függ. Én az Astoria boltjukban kifogtam egy régi motorost vele elégedett voltam, de tény sokan vannak köztük akik azért csinálják ezt mert "munka". Mi akik itt fórumozunk azért vagyunk képben mert érdekel minket a téma, de nem biztos, hogy bírnánk az emberekkel való munkát. Tapasztalatból mondom, hogy az emberekkel a legrosszabb foglalkozni.
-
g0n21
senior tag
ha már tokok:
angliából gyorsan egy fekete és egy c.sárga szilikon,, ha terepre kéne menni
Egy opálos átlátszó nagyon vékony műanyag
egy másik szürke, mintha "flokkolt" lenne
Fekete nillkin
És az átlátszó ImakJövő hétre várom...
FuRiONight: nekem ROCK tokom már volt, One X-hez, egész jó minőség, olcsón...
-
pippin80
tag
Sziasztok.Ha esetlag valakinek nem jött volna be az one,akkor van egy s4-em cserébe.Érdeklődni privátban
-
BenHans
addikt
Jaj Nokia.... Maradjanak inkább a seggükön, és ne a One kárára akarjanak a HTC hátán kijönni a gödörből.
A HTC még épp hogy nyereséges, és kezdene elindulni felfelé (pl 5milliónyi One eladás...) erre a sok ***** vérszemet kap, Há' nehogymá' csak mi legyünk a béka segge alatt felszólalással....
Samsung, Nokia.. hol a többi? A huawei nem akar pereskedni? Csodálom hogy a RIM még nem találta meg a HTC-t a formaterv "azonosság" miatt (az már részletkérdés hogy nem lehet a kettőt egy lapon említeni, pl a BBZ10 dupla olyan vastag, de azért mégis...).joey20: Ez szép és jó, csak az a probléma, hogy arra nagy ívben tesznek, hogy a HTC és az Apple között szabadalmi egyezség köttetett. Foglalkozzanak csak a Samsunggal.
-
Xaels
félisten
A Nokiának nagyon a bögyében van a HTC... [link]. Csak azt tudnám miért nem az olyanok ellen fognak össze akik például az Android piac bevételeinek ~95%-át zsebre teszik.
-
bluekoli
tag
Speedshopból szeretnék egy feketét rendelni. Ott hogy van a garancia pixelhiba esetén 3 vagy 8 napon belül cserélik? Írtatok minőségi/illesztési problémákról, van valami általános összefoglaló, hogy mire kell figyelni?
-
Xaels
félisten
válasz
csgabi1986 #5090 üzenetére
A leejtés ellen a legjobb ellenszer, ha az ember nem kapkod. Nem kell görcsösen tartani tőle.
(#5091) TheProb: nem egy hűdenagy minőség, maga a tok könnyen karcolódik úgy vettem észre viszont ezt nem sajnálom. Az általam linkeltet vettem és az árban benne volt a fólia és a kapacitív stylus is, bár ez utóbbi meglepetésként ért a csomagban. A fólia egyébként még nem került fel.
(#5094) stilo18: One X-hez képest minden téren jobb lett. A kamerával sokkal könnyebb értékelhetőt alkotni felbontás ide vagy oda. A hangja is sokkal jobb. Egyedül a Sense5-el kapcsolatban van hiányérzetem 1-2 dologban meg a Blinkfeed-et sajnálom, hogy a tartalom elég korlátozott pedig jó lenne. Most belakom még, használom 1-2 napig és utána nekiesek egy kicsit jobban kivesézni a lényegesebb dolgokat.
(#5095) -=Ghost=-: igazad van az egy tényleg egy Highlight videó amiket a Zoe-kból rak össze.
(#5106) blt.62:
Optimus G. Ja ami egy kiköpött Galaxy Note klón.Ja azt hittem a "Pro" verzióra gondoltál. A sima G biztos, hogy nem jobb. -
blt.62
őstag
Szerintetek igaz lehet,hogy az LG Optimus G odaver ennek a mobilnak?
-
Leafnshit
tag
Jól látom, hogy a Telenor honlapjáról máris eltűnt a One? :S Most ez mi? Ennyi volt?
-
sipy888
aktív tag
akinek fekete van, mennyire kopik a festék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged