Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bluetooth-headsetekről általában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammeyer
csendes tag
válasz
s3toraph
üzenetére
Igen, tobb mint egy evtized ota toluk vasarolok, csaladnak, kozeli ismerosoknek is. Kommunikacios stilus es a futarszolgalat is rendhagyo stilusu. Szerintem egyben zsenialis es szurrealis. Soha semmi gondom nem volt, de garanciat sem kellett ervenyesitsek, ott esetleg el tudom kepzelni hogy nem zokkenomentes. Erdemes vasarlas elott telefonon rakerdezni, hogy van-e az adott eszkoz.
-
umek
tag
A Samsung Experience Store (galaxy.hu) kapcsán lett most egy érdekes tapasztalásom. Rendeltem tőlük 3 terméket, mindegyiket raktáron lévőként jelölte az oldal.
Eltelt 6 (!) nap, rájuk írtam, hogy mi a helyzet a rendelésemmel, kiderült, hogy a 3-ból az egyik nincs raktáron, és annak a beérkezését várják.
(azért problémás, mert fontos lett volna, hogy pénteken legkésőbb megérkezzen a cucc, ami ajándék, pont ezért rendeltem náluk, mert raktáron volt, még ha drágább is mint máshol)
Megnéztem, és a webshopban most is raktáron lévőként jelölik a terméket, de úgy, hogy "Siess, már csak 1 darab elérhető!"... Ez eléggé vásárló megtévesztése szagú.
Egyelőre levelezésben vagyok velük, meglátjuk, milyen lesz a hozzáállás.
Offba rakom, mert nem feltétlenül kell örökre elkerülni a boltot, csak jó vigyázni. -
Rewmac
aktív tag
-
axlfsi
veterán
Szerintem elbeszélünk egymás mellett, de mondom másképp: ha kiderül, hogy két héten belül megszűnik az a kiskerekedés, ahol több 100ezer forint értékben vásároltam olyan garanciális terméket, melyre a magyar jogszabály szerint, nem a gyártó, hanem az értékesítő kereskedés állja a jótállást (mert, hogy így szól kishazánkban a vonatkozó jogszabály), biztos(!!!), hogy elállok a vásárlástól és megveszem máshol ugyanazt... És aki nem úgy tesz, erősen felelőtlen és/vagy önmaga ellensége.
Így már érthetőbb remélem. -
axlfsi
veterán
Teljesen életszerűtlen lett volna; de most gondolj bele: a 14 napon belüli vásárlók kb a 99%-a inkább elállna a vásárlástól és megveszi máshol, ha előre tudja, hogy ez fog történni - ami természetes reakció lenne, csak éppen meglehetősen fájt volna az akvának... és még ki tudja mik nem történtek volna.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Igazából semmibe nem telt volna 3 héttel a törlés előtt vagy 1 hónappal hetente küldeni egy emailt amiben figyelmeztetnek erre és a számlák elvesztésére is. Nekem ez az egész több sebből vérzik és bízom benne a tápjaim rendben lesznek. Én a magam részéről többet semmit sem veszek ott.
-
Hysterycs
tag
Én továbbra is kétlem, hogy a "régi" Aqua által november 18-án kiállított jóváíró számlát rendezni fogják. Tegnap küldtem nekik egy fizetési felszólítást, ez volt a válasz:
Tisztelt Ügyfelünk!
Levelét továbbítottuk illetékes kollégáink részére.Törekszünk arra hogy ügyintézésével kapcsolatban előrébb haladjunk. Remélhetőleg a napokban bővebb információkkal tudunk szolgálni ez ügyben.
Szíves türelmét és megértését köszönjük!Feltételezem, hogy a bővebb információk alatt a mai üres AI közleményt értették.
-
antikomcsi
veterán
Ez az Aqua-s kapálódzás nálam már eső után köpönyeg. MI-vel íratnak egy közleményt és akkor most mindenki örüljön? Ne vicceljünk már! Ha eddig adatvédelmi baromságokra hivatkoztak, akkor ezután sem férhetnek hozzá semmiféle ilyesféle infóhoz. Ha mégis, akkor pedig egyértelmű, hogy adatvédelmi törvény szegés történik. Én mondjuk egy túllihegett hisztériának tartom ezt a GDPR-t, de ha már erre hivatkoztak, és most mégis lehet, akkor ez öngól! (Fontos, hogy nem az adataink biztonságát tartom hülyeségnek, hanem néhol a sok felesleges körítést.)
-
Rewmac
aktív tag
Nekünk felhasználóként, vásárlóként az egészből semmit se kellett volna érezzünk vagy megtudjunk mindennek simán át kellett volna állni. A konzolvilágnál is csináltak új céget ott nem volt ilyesmi bár a garanciám nekem is a Konzolvilág Kft--hez szól most pedig ott is GamersEu Kft. van.
-
Rewmac
aktív tag
Kitették a hivatalos oldalukra. Igaz, hogy aki nem töltötte le vagy kapta meg emailben a számlát az így járt, de kiváncsi vagyok lesz-e fordulat. A benn ragadtak mit kapnak ha odaviszed mi lesz. Felvállalták a CHS-t is gondolom jött egy presszió valahonnan mert "kommunikációra" hivatkozni az első PR lépés ilyenkor.
-
axlfsi
veterán
válasz
Freezee
üzenetére
... és OTT A PONT! ... szoval ez most vagy csak egy beetetes, a negativ kommentek lassitasa es tereles, "az ugy ülepítése", ... hiszen tudjuk, hogy minden csoda 3 napig tart es arra baziroznak, hogy lenyugodnak a kedelyek, azert ez a duma ... vagy tenyleg segitenek kivetel nelkul mindenkinek, ... de akkor meg mi van a korabbi rizsaval, hogy GDPR, meg stb?!
-
A betyár mindenit, nekem is most küldték..
Kb. Ezzel kellett volna kezdeni...

-
Freezee
senior tag
Azért várjuk ki a végét. Ez még csak egy "szép" kommunikáció, de bevallom hirtelen nem látom a megoldást pár esetre. Azt írták GDPR meg ilyen olyan jogszabály miatt nem vették át az ügyfelek eszközeit, adatait, számláikat stb stb. Akkor hogyan fogják megoldani, hogy előkerüljenek a régen leadott garanciális eszközök? Mi alapján fogják befogadni a garanciális dolgokat ha se számla, se semmi amivel össze lehetne vetni, stb stb.
-
axlfsi
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
... Csodálkoztam is, hogy lehettek ennyire önmaguk ellensége. Nos, úgy tűnik győzött a józan ész. Legalábbis a napnál is világosabb volt, hogy ha feladni szeretnék a múltat és cserben hagyni vásárlókat, abból jól ki már nem jönnek... Pedig már majdnem azt hittem, hogy nincs náluk egy épkézláb, racionális és stratégiailag megfontolt döntés.
-
zoo8800
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Végülis ez a minimum, ha kell nekik a jól bejáratott név is.
-
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Még a régi fiókokat nem állították vissza, én nem tudok belépni
-
CptAdamica
veterán
Úgy látszik a népharag segített, hogy örömmel tájékoztathassanak minket.
-
pdr755
aktív tag
válasz
arcitec
üzenetére
Lehetne de ahogyan pl az utazási irodák esetében egy ilyen garanciaalapnak lenne költsége amit az eladónak be kellene építeni az árakba.
Aztán pedig az "árérzékeny" (ami nem PC nyelven az esetek többségében valójában fillérb!ó/sz!rrágó) vásárló vinnyogna hogy többe kerül és megvenné 200 forinttal olcsóbban annál a boltnál aki nem csatlakozott ehhez a rendszerhez. -
arcitec
addikt
Egyébiránt ha már a törvény ilyen, akkor kellene egy vállalkozói egyesület ami ilyen esetekre biztosítaná, a kötelezettség vállalást, mint a garancia. Példul banki garancia is létezik a betétekre egy adott összeghatárig. Vagy e célra kellene zárolt összeget tartani az ilyen esetekre kötelezően. Amúgy nyugaton is meg lehet ezt csinálni, bár ott azért szigorúbban védik a fogyasztót. De hát nem akarásnak nyögés a vége ...
-
antikomcsi
veterán
válasz
oio1i10o
üzenetére
Én több okból sem fogadnék el egy rendelés visszaigazolást, de kívánom, hogy legyen szerencséd!
Pontosan így van, ahogy mondod. Azért kissé szomorúnak tartom, hogy ezt így meg lehet még mindig csinálni. És rádásul teljesen jogszerű is. Így meg az új cégnek semmi felelősége, a régi ellen ha felszámolás indul, akkor be kéne jelenteni az igényeket, befizetni a végrehajtónak a díjakaot, hogy felvegyenek a listára, és még egyéb macerák. De ha jövőre megy tönkre az év elején 17+áfáért vett 32 gigás memória pár, akkor az eljárás lezárulta után tehetjük ki az ablakba és vehetünk újat többszörös áron.
-
Kecskedémon
újonc
válasz
antikomcsi
üzenetére
Ha nem csak a nevet veszik meg, nyakukba kapják a tartozásokat és a kifizetendő végkielégítéseket is.
-
oio1i10o
kezdő
válasz
CptAdamica
üzenetére
Sajnos egy számlát sem találtam tölük. Mindenesetre írtam a gyártónak, hogy az email visszaigazolás elég-e a garancia intézéséhez. Szerencsére nem romlott el semmi, csak megvette valaki a tápot és szeretném ha nyugodt lenne a gariügyintézéssel kapcsolatban.
-
oio1i10o
kezdő
Írtam az Aquanak, hogy legalább a számlák beszerzésében tudnak-e segíteni, de leráztak, hogy GDPR miatt sajnos nem kerülhetett hozzájuk semmi. Sapka.
-
arcitec
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
Az eladott áruk/garancia idők/meghibásodási ráta ezekből ki lehet és talán ki is számolták mi garanciális kötelezettség várható. Azon túl, hogy jó részük elvileg nagyker
garanciás ami nem jelent nekik közvetlen költséget. Persze ha "más a beszerzés" az ilyenkor többe kerülne. Kíváncsi lennék mekkora a számított összeg. Amúgy jut eszembe lehet az új cég a nagyker is egyben. Akkor bukó minden gari hiba, már ami tőlük van.
De ha nem lett volna megszűnés akkor is. Szóval ....... -
antikomcsi
veterán
El se tudom mondani, hogy mekkora csalódás nekem az Aqua sztori! Az hagyján, hogy nekem is sok élő garanciám volt hozzájuk, de elég sok alkatrészt rendeltem másoknak is, mondván, hogy ők megbízhatók, nem fognak jövőre felszívódni! És mi történt?
Van ahol csak egy 100K-s monitor, van ahol komplett gépek figyelnek még jócskán gari időn belül. Csak reménykedni tudok, hogy ezek a 2-3-5 évek leperegnek probléma nélkül.Ha pedig el akarsz adni egy ilyen cuccott, ami csak pár hónapos, hiába mondod, hogy van rá 3 év Aqua gari, kiröhögnek. Egy nagy értékű videókártyánál pl. ez elég komoly veszteséget tud okozni az eladónak.
Nem is értem ezt, hogyan gondolták ebben a formában? Megvenni egy bejáratott nevet, és nem költeni marketingre? Így viszont most nem a nulláról indulnak, hanem mínuszból. Egy biztos, az én bizalmamat elvesztették, biztosan nem rendelek tőlük.
-
Az árukereső vélemény megjelenés az nem történik meg azonnal. Van pár nap átfutási ideje. Nyugi.
Közben olyan vicces, hogy az egyik vásárlót elküldte az Aqua hozzánk, hogy mi segítsünk neki és nekem kell megírni neki a levelet, hogy mi aztán tényleg nem vagyunk benne a történetbe és semmi közünk hozzá
Minkét oldalon ott állok
-
válasz
Hysterycs
üzenetére
Akkor amíg megfejtjük, hogy mi a baj, addig az árukerő oldalon lehet élni az alkotmányos jogaitokkal és itt lehet vélemény írni, mondani a kedves cégről.
Teszek én is egy próbát a geminis módszerrel.
jav.
Valóban nem engedi, ezt szedtem ki geminiből magyarázatként.
"1. Célzott VisszaélésgyanúA Google a cég profiljánál megnövekedett számú negatív, esetleg koordinált visszajelzést észlelhet. Ezért ideiglenesen szigorúbban szűrnek, hogy elkerüljék a rosszindulatú, célzott minősítést (például ha a cég sok vitatott átalakításon ment keresztül).Várjon néhány napot, majd próbálja meg újra a vélemény közzétételét."
-
arcitec
addikt
Valami azért csak történhetett mert már a sokadik terméket keresve, ami ott az oldalukon is, az árukereső nem hozza őket ..
-
válasz
Freezee
üzenetére
Talán mert az oldalnak erre nincs kapacitása?
Abszolút nem biztos, hogy szándékos, egyszerűen csak nem tudja az illető, hogy ez történt az Aqua-val, nem mindenki olvas nap mint nap erről vagy arról, egy privát üzenetben is fel lehet hívni a figyelmét erre.Mint írtam nem egy hirdetésbe futok bele, hogy akár Asus hatszázezer forintos videokártyát hirdetnek gyártói garanciával, mert hát az be van regisztrálva Asus-hoz, de ha nincs hozzá számla akkor felejtős mert Magyarországon nem foglalkoznak hardver garanciával, visszairányítanak a kereskedőhöz.
-
Hysterycs
tag
Más is járt úgy, hogy a Google blokkolja az Aquara felvitt szöveges, 1 csillagos értékelést?
-
Freezee
senior tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
De az úgy szándékos átbaszás. Miért is lehet így hirdetni? Miért lenne üzletrontás?
-
-
xtremist
őstag
Szerintetek üzletrontás lenne beírni a H.A. hirdetésekhez hogy aqua garival ne hirdessék, mert már nem létezik? Sajnálom az eladókat is, pláne ha jóhiszeműen a tények ismerete nélkül járnak el, de a vevőt még jobban sajnálnám, ha belesétál ebbe a sz@rságba...
-
Hysterycs
tag
válasz
RobiTheHun
üzenetére
Velem pontosan ugyanez történt egy 89.600 Ft értékű billentyűzettel. Jovairo számla megjött, fizetés nem történt és a billentyűzetet sem kapom vissza, úgy hogy a visszaszállítási költségét előre kifizettették. Ez így egyszerű lopás az én értelmezésemben és az Aqua kommunikációja, hogy ők már nem azok a bohócok akik előtte 1 héttel még beszéltem, felteszik a kezüket, nem tudnak semmiről, nem felelősek semmiért.
-
LLP-11Ker
tag
válasz
RobiTheHun
üzenetére
Ha jól értem fogalmad sincs, hol van az alaplap és mikor kapod vissza. Javasolt a rendőrségi feljelentés is, hisz megloptak.
Ennek hatására lehet gyorsabban előkerül vagy az új Aqua is hatékonyabban fog segíteni, szerintem nem várja a további lépéssel. -
axlfsi
veterán
... Azért mennyire kell nyomorultnak lenni ahhoz is, hogy ennyire leszarják azt a pár problémás, garis esetet, akik most a nyomorék pénzmosoda becsődöltetése után, pórul jártak / járnak? ... Az lenne a legkevesebb, hogy ezeken az ügyfeleket segítek - ha kell, még vállalva azt is, hogy ezzel extra költségem keletkezik, HISZEN számít a brand, számít a márkanév és fontos lenne megtartani a vásárlóközönséget, HA MÁR MEGVETTEM a 25 éves márkanevet (hiszen sok 10 milliónyi marketingköltséget spórolok ezzel eleve...)
Amit megérdemelnek -nem más, mintsem, hogy - senki ne vásároljon többet tőlük... De szép is lenne!!!

-
Sylar_
tag
válasz
RobiTheHun
üzenetére
Odaírják, hogy "engedje meg, hogy részletesen összefoglaljuk", és a következő 14 sor arról szól, hogy nincs semmilyen lehetőség. Részletesen összefoglalták a semmit.
Arra nem kérdeztél rá esetleg, hogy akkor a nyilvános kommunikációban (fb, weboldal) miért sugallják ennek az ellenkezőjét?
"... a korábbi garanciális kötelezettségeket jogilag nem is veheti át.
Fontos számunkra, hogy ne maradj segítség nélkül, ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a garanciális ügyintézés során mielőbb megfelelő megoldást találjunk számodra."
Bár a levelük alapján lehet, hogy az a "tőlük telhető" segítség, hogy rágugliznak a régi cégre és elküldik a copy-paste-et...
Ez így messziről kerülős lesz... -
RobiTheHun
tag
Aqua "Garanciális ügyintézés". 80000-es ASUS alaplap leadva, garanciális hiba elismerve, mínuszos számla kiállitva, de az összeg átutalása már NEM tortént meg!
Egyelőre az Asus sem partner a megoldásban.
Tisztelt Ügyfelünk!
Engedje meg, hogy részletesen összefoglaljuk cégünk lehetőségeit az Ön esetében.Az Aqua Optima Kft. 2025 novemberében értékesítette az Aqua Optima márkát és az aqua.hu domain nevet az Aqua Hungary Kft. részére, azonban a változás nem jogutódlás keretében történt. Ez azt jelenti, hogy a korábban az Aqua Optima Kft.-vel kötött szerződésekből eredő jogok és kötelezettségek nem szálltak át az Aqua Hungary Kft.-re.Mivel a készüléket az Aqua Optima Kft.-hez adta le garanciális ügyintézésre, így a javítás, a termék visszaszolgáltatása, illetve bármilyen jóváírás vagy jóváíró számla kiállítása kizárólag az Aqua Optima Kft. feladata és felelőssége lenne. Az Aqua Hungary Kft. ilyen jogalap hiányában nem jogosult az Aqua Optima Kft. helyett jóváíró számlát kiállítani, illetve a terméket sem tudjuk az Ön részére visszaadni, mivel az eljárásban cégünk nem vett részt, és a termék nem a mi kezelésünkben van.Őszintén sajnáljuk a kialakult kellemetlen helyzetet, és megértjük, hogy ez Önnek jogos bosszúságot okoz. Ha Önnek az Aqua Optima Kft.-vel szemben fennálló követelése van (például a javított termék visszaszolgáltatása vagy esetleges pénzügyi igény), azt továbbra is jogosult jogi úton érvényesíteni az érintett céggel szemben. Ebben a folyamatban sajnos nincs ráhatásunk, és csak az interneten nyilvánosan elérhető információk alapján tájékozódunk az Aqua Optima Kft. elérhetőségeiről.Nagyon bízunk benne, hogy a fenti kellemetlenségek ellenére nem az Aqua Hungary Kft.-re fog neheztelni a korábbi cég eljárása miatt.Reméljük, hogy a jövőben bizalmat szavaz nekünk. Amennyiben bármilyen további kérdése merül fel, vagy segítségre van szüksége készséggel állunk rendelkezésére.
Üdvözlettel:
AQUA Hungary Kft. -
CptAdamica
veterán
Ők megtartották ami jó volt: árukereső értékelések, google értékelések, hírlevelesek listája, és az oldal alján ott virít az összes ország boltja plecsni, de természetesen semmi közük az előző céghez.
Sokáig fújtam az alzára, főleg az idegesítő reklámja miatt, de már jópár éve inkább onnan rendelek, szerencsére a gépem nagy részét onnan raktam össze, aqua csak azért kellett, mert 2 alkatrész nem volt alzán. Szégyen, hogy nagyon kevés olyan vállalkozás van, ami itthon kitud lépni a nemzetközi élvonalba.
-
Másik kedvenc mondatom innen:
"100%-ban magyar tulajdon"
Pont ez a baj. Nézzétek meg az ALZA-t. Össze sem lehet semmilyen szinten hasonlítani a nagy magyar AQUA-val. Ég és föld, tűz és víz. Tiszta szégyen, hogy a magyarok ezt csináják a magyarokkal.Én meg még pont azért vásároltam néha-néha tőlük, hogy segítsem a nagy magyar vállalkozásukat. Hogy ezáltal is kicsit erősebb, versenyképesebb legyen a nagy magyar webáruház. A nagy magyar ópannon, ősugor vállakozás meg egy nagy magyar ...... ad a magyar emberek .... ébe az első leendő alkalommal.
-
Az egész hozzáállás bűzlik. Nekem lenne ilyen lehetőségem, hogy hozzájutok egy ilyen kategóriájú bejáratott brand-hez. Mindent megtennék annak érdekében hogy megtartsam a vásárlókat, tovább építsem a bizalmat, megbízhatóságot. Ezek mit csinálnak? Rombolnak. Magyar mentalítás? Egy ilyen kis országban, ahelyett hogy megbecsülnék azt a fogyasztót, azt a vásárlói réteget, aki tud, aki képes náluk rendszeresen komolyabb összegeket havi szinten elkölteni. Á, nem azokat inkább hátba szúrják. Majd jön másik, nem kell azokat megtartani. (nem mondom a bolt nevét, de ugyanezt látom belülről, hogy ugyanezt csinálják, ugyanígy gondolkodnak máshol is)
Amúgy az is gáz, hogy jogszabály szerint ilyet meg lehet csinálni. Hiába vannak "szigorú" fogyasztóvédelni szabályok, meg sávos garancia, meg EU-s GDPR.
Megalapítod, felfuttatod, beérik a gyümölcs, többször learatod majd eltűnsz. Majd jön egy másik aki megveszi és tovább akarja szedni a gyümölcsöt. Csak azokat felejtik el akik miatt beérett egyáltalán az a fránya gyümölcs. Nekik csak a profi és a nyereség kell. Az odáig vezető rögös úton melletük utazó barom, meg menjen ahova akar.
-
axlfsi
veterán
Sajnos igazad van/lesz és arra játszanak, hogy minden csoda 3 napig tart, majd szépen lecseng ezt a hiszti is, a pontjaikat szépen felhúzzák idővel, de rengeteg munkát és megvásárolhatatlan(!) időt spórolnak meg azzal, hogy megtartják a brandet (... Amit hja, nem érdemelnének meg, amiért most szarban hagyják azt a speciális vásárlók tömegét, akik érvényes garanciájukat bukják).
Ha engem kérdezel, meg lesz ez is oldva, mert létfontosságú, hogy ne veszítsék el az évek alatt összeverbuválódott, potenciális (!) vásárlótömeget... Figyeld meg, hogy így vagy úgy, de ez lesz (egyébként lófaszt ér a márkanév, ha bemocskolódik... Ld. az az autókereskedő cég is, akinek most nem jut eszembe a neve, de nagy hálózat volt...). -
válasz
arcitec
üzenetére
Az AQUA egy brand név a magyar piacon. 20x éve működnek, számtalanszor nyertek díjat az árukereső ország boltja éves szavazáson, stb stb.. Arra spekulálnak, hogy benne van az emberek fejében, hogy régi bolt, megbízható, stb. Pont ezt köpik most szembe. Szerintem úgy voltak vele, hogy minden csoda 3 napig tart, majd jól lecseng ez a vásárlói hiszti és hosszútávon nem fognak már emlékezni erre az emberek és a brand-et viszik tovább és hatalmasat profitálnak belőle. Persze az is lehet, hogy az előző tulajdonos olyan mennyiségű tartozást halmozott fel a CHS-nek (és többeknek is), hogy a CHS-es fiúk menteni akarják a menthetőt és ezért gyorsan lecsaptak a névre, csak nem gondolták át körültekintően az üzleti stratégiát. A következő napok-hetek vízválasztó lesz nekik, mert ha eljut az emberekhez az igazság, akkor azok már nem fognak ott vásárolni többet. De valószínűleg csak egy réteg fog tájékozódni és még így is rengeteg-rengeteg vásárlójuk marad meg.
-
arcitec
addikt
De ha chs-nek van webshopja és boltja is, akkor mi szükség lehet megtartani az Aqua-t ilyen körülmények közt, értem negatívumok?

-
Nem tudom mennyiről indultak tegnap, hány pontjuk volt, de már csak 4.0.
Ott sincs igazuk btw, hogy csak a domaint és a nevet vették át. A teljes webáruházmotort, klienst használják, ebben nincs változás az oldalon. A teljes webáruházat átvették, nem csak a domaint. Gondolom utána kitöröltek belőle minden regisztrációt és rendelést. Az autohifis API kapcsolatot azt biztos törölték, mert az aiwa, jvc termékek eltűntek. Összelőtték a CHS nagyker apival aztán hadd szóljon..
-
Ezt stílusosan most törlöm le a pár hónapja aquaban vásárolt telefonról.
-
CptAdamica
veterán
-
-
bul07
nagyúr
válasz
sonique
üzenetére
Ők is pontosan tudták hogy mi lesz a volt vevőkkel.Elején még folytonosságot is kommunikáltak. Így ebben ők is benne vannak.
Így hogy a régi vevőket letolják csak a nevet vették meg. Mert még jól cseng a név.
Na de mi garantálja hogy azt a kft nem fogják eldobni egy idő után, mert egy egyező cím semmit nem jelent(se perc átjelenteni máshova és eladni egy csövesnek), és a vevők többsége nem is tud ilyeneket.Én ahol megégetem magamat újabb esélyt nem adok nekik.
#4327 CptAdamica
Kerestem őket és akartam írni értékelést de nem találtam.
Tudnád linkelni. (És mindenki értékelhetne) -
sonique
őstag
az aqua hunagry kft székhelye a chs nagyker cimével egyezik
elég nagy az esély hogy ok vettek meg és üzemeltetik
a chs pedig elég régi -
CptAdamica
veterán
Ja, szerencsére a papírok csatolva lettek az emailhez. Nekem egy be quiet és egy g.skill cuccos van, májusban vettem, talán az a szerencsém, hogy ha ne adj isten bármi baj van, akkor ezekhez a gyártókhoz is lehet fordulni.
Amúgy vicces, hogy árukeresőn például át lett írva a cég neve és megmaradt a 4,7-es értékelés, plusz hírlevelet is tudtak küldeni, hogy újra feliratkozást kérjenek, bár nem tudom hogy a lótúróba, ha elvileg az előző adatbázishoz nem fértek hozzá és amikor feliratkozol, akkor az adatvédelmi tájékoztatót fogadod el, ami szintén a céghez kötődik.
Érdekes, nálam ezek után erősen fekete listás a hely.
-
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Na ez az, ha nem tudsz belépni és nincs mentve a számla meg a garanciális papír akkor ha a gyártó ha kéri mit lehet oda adni. Mivel bizonyít bármit az ember fia.
Most néztem én fiókom sincs már meg.
Mint írtam a BB fórumba nekem egy szállítás sérült álló ventilátor van. Csak azért van még nálam mert két hete nem intéztek futárt.
És lehet ez a szerencsém mert ha elvitte volna a futár lehet se bármilyen ventilátor se pénz nem lenne. Már oda se adnám.
Most majd vadászok lomtalanításba vagy valahonnan egy ventilátor lapátot és azzal majd lehet használni.
(Nem nagy érték 2e Ft+1.9e Ft a szállítás)#4297 Rick4
Ipon se olyan mint nagyon régen
Amikkor még fogalom volt az ipon garancia, mára meg majdnem szitok szó -
-
lafaty80
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én sem tudtam, 5.-re tudtam új jelszót kérni, addig csak hibát dobott erre is.
-
lafaty80
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nálam most az van, hogy belépek és semmilyen korábbi rendelésemet sem látom pl.
-
CptAdamica
veterán
Pórul jártak az Aqua.hu régi vásárlói, senki nem cseréli, javítja a megvásárolt termékeket
Idén vettem tőlük memóriát és proci hűtőt, akkor ezek szerint ha bármi baj van, akkor csak a gyártóhoz fordulhatok?
-
lafaty80
addikt
-
"Tételezzük fel, hogy egy átlagosnak mondható magyar munkavállaló fizetése bruttó 500.000 Ft havonta, amelyből automatikusan levonásra kerülnek a munkavállalói járulékok 2025 évében is, azaz (ha nem vesszük figyelembe az egyéni alapon megállapított adó- és járulékkedvezményeket) ebből a bruttó összegből kell levonnunk a 15%-os szja-t és a 18,5%-os tb-járulékot, hogy megkapjuk a nettó fizetésünket (azt az összeget, ami ténylegesen megérkezik a bankszámlánkra).
Munkavállalói szempontból a bruttó 500.000 Ft-os fizetés a járulékok 2025 évi levonása után alapesetben nettó 332.500 Ft.A teljes munkáltatói bérköltség azonban nem 500.000 Ft, hanem az alkalmazott bruttó fizetése + 13% szociális hozzájárulási adó, azaz 565.000 Ft.Tehát: míg a havibérünk (szintén kedvezmények nélkül) a munkáltatónknak 565.000 Ft-ba kerül, addig a munkavállaló a teljes munkáltatói bérköltségnek mindössze a 58,85%-át látja végül a zsebében."Egy cikk idézete. A munkáltatói bértömeg magasabb mint a bruttód, amit kapsz. Amit a munkáltató fizet utánad, és nem te, mint munkavállaló.
Beszívtam az értelmet, innentől nem kéne személyeskedni, én nem tettem rád megjegyzést és arra kérlek hogy rám vonatkozóan tartsd is meg magadnak. -
s3toraph
senior tag
Sziasztok,
a partnerogsm.hu megbízható bolt manapság? Neten nem igazán látok róla véleményeket, itt is 2019-es az utolsó hsz amiben említve volt, ezért kérdezem.
-
Feliratkoztam
-
Rick4
félisten
Ismerem a beszámolót, csak ennyire már nem érdekelt, de amúgy ugyanarról beszélünk, ennyi pénzért túl sok volt a kockázat, de a cég termelt ennyit, úgy, hogy minden működött, ha állampapírba rakja a valamennyiét, ahhoz hozzá kell nyúljon, pedig most is van valahol, tehát ettől még nem lesz neki több, hiszen ez javarészt nem az ő forgótőkéje volt, hanem a beszállítrók által tulajdonolt cuccokat adták el.
-
fraser22
csendes újonc
Sziasztok, Október 31.-én érkezett meg egy rendelésem az ecipo.hu-ról, viszont 3 cipő helyett amit vettem csak 2 volt bent a dobozban. Ez már úgy kezdődött, hogy a GLS-nél bent ragadt a csomag napokig, azt mondták, hogy megsérült a címke valószínűleg és a feladóval vegyem fel a kapcsolatot. Végül megérkezett a csomag de úgy, hogy látszólag új csomagban a címem meg ki volt vágva a régi karton dobozról és ráragasztva az újra plusz egy címekkel teli random A4-es papír is volt bent.
Most ott tartok, hogy November 20.-án utaltak vissza 2 cipő árát (mivel vissza küldtem őket) de a 3.-ról hallgatnak, 5 napja nem válaszolnak. Kifizettem azt is előreutalással de a terméket soha nem kaptam meg. Most mitévő legyek, azt a pénzt végleg elveszítetttem? 22 ezer Ft-ról van szó.
-
sonar
addikt
Tavalyi beszámolót meg lehet tekinteni [https://e-beszamolo.im.gov.hu]
Ebből én azt látom, hogy 18.767M volt a tavalyi adózott eredményük, szemben 2023: 32.7M. Döntse el mindenki, hogy ez vajon elég-e. (ugye ha a forgó tőkét csak szimplán állampapírba rakja akkor kockázat nélkül is 7%-ot fial a pénz)
Statisztikai létszám: 36 főEbből mindenki azt von le amit akar. De szerintem a növekvő költségeket (bér, rezsi...) nem tudták bevételi oldalon kompenzálni, aztán meg lehet, hogy állampapírral többet keresnek a tulajdonosok.
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Peugeot, Citroën topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ne vicceljünk már...
, ... Aqua-t kisség amatőr módon vették át, de majd kikupálódnak