Hirdetés
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Ma felfedeztem ujabb 3 pixelhibat.
Igy osszesen van 5 db. feher alapon fekete hibas pixelem es van feher vonalbol 2 db, amibol az egyik kb. 4-5, a masik kb. 3 pixelhosszusagu.#4698 N4ri87!
Kiprobaltam, nalam is detto.... -
g0n21
senior tag
Ezt én is így tudom, de saját bőrömön tapasztaltam, hogy nem cserélik helyszínen, visszaküldik a webshopnak, azok pedig visszaveszik, a szerződést visszaállítják, és nem másikat küldenek, hanem a visszaállított szerződésemmel rendelhetek MAJD újat (kb 2-3 hét.. mondjuk nekem szerencsém volt, megrendeltem egy másik céges előfizetésre, holnap jön a 2.próbálkozás,
téteket elfogadok:
anyaghiba1- rossz illesztés, odds: 1,5
anyaghiba2- sorjás alumínium, odds: 1,2
anyaghiba3- szőrös, szétkúrt műanyagok: odds, 1,3
pixelhiba odds: 1,8
eredményhirdetés holnap 9-12 között, pénzkifizetés a'la t-mobile 30 napon belül -
N4ri87
senior tag
Sötétben, éjszakai módban nektek is szörnyen belassul a kamera?
-
sapex
tag
Azért ilyen akkuidőt is összelehethozni az One-val...
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-05/20/382292_hdoyttlc0jigxek7_screenshot_2013-05-20-19-34-27_2.jpg
g0n21 - Köszi a segítséget,de valahogy a kép nem akar megjelenni...
-
hurrikan
addikt
Lesz.
Csak nem tudják mikor. Lehet hogy pár hét, de lehet, hogy csak nyár közepe.
Rendelésnél bent van a kínálatban, de egyelőre csak ezüst választható.
Igazából én is feketét akartam, de hónapok óta várok, így nem volt türelmem tovább várni.
Így utólag viszont nem bánom, lehet, még szebb is mint a fekete. Mivel az üveg rész és az a körüli keret ezen is fekete, és jól mutat együtt a szürkével.Viszont megyek majd kötök rá biztosítást, mert este azt álmodtam hogy beleejtettem a kádba.
-
-
válasz
nikilauda #4675 üzenetére
netes rendelésnél 8 munkanap van az elállásra, de az elállás ≠ csere!
netes rendelésnél is csak a 3 munkanapos csere előnye adott, amennyiben nincs elállási szándék - de miért ne lenne, ha adott intervallumon belül van probléma a készülékkel, bár akkor sem direkt csere lesz, hanem elállás, majd újab szerződés/vásárlás, akár azonos típusra is, csak itt hosszabb lehet az átfutás. -
DEJVID
őstag
Értem, köszönöm! Rég óta szerelmes vagyok már, csak nem angyon tudok dönteni a fekete meg az ezüst között.
-
Red@Arc
tag
-
hurrikan
addikt
válasz
robit74 #4676 üzenetére
Szolgáltatónál ezt nem tudod megjátszani mert nem küldheted vissza futár fordultával.
Meg amúgy is csak bonyolítod.
Egyszerűbb besétálni vele a helyi üzletbe és azonnal cserélik. Futárral meg visszaér másnapra. Másnap feladják leghamarabb, neked meg visszajön harmad napra, ha épp nem jön közbe egy hétvégeFüggetlen boltoknál persze más a helyzet, mert azoknak nincs minden teleülésen kirendeltsége.
-
hurrikan
addikt
Lehet.
Pont azt írtam fentebb.
Ha szolgáltatótól rendelsz neten, és hibát találsz, bármelyik üzletükbe beviheted 3napon belüli cserére. Sőt, netes rendelés esetén 8 munkanapod van erre. Azaz 1.5heted. Ezalatt tényleg minden hiba kijön, ha van.Ismerősnek múlthéten hozta a T ahogy nekem.
Most vitte be a T-hez illesztési hibával, szó nélkül cserélték. Mert ismert, elismert hibák. -
hurrikan
addikt
válasz
Szellem. #4670 üzenetére
Amiben benne volt abban biztos hogy nem cseréltek mikrofont.
Mivel a megállapodás úgy szólt, hogy amiben benne van, abból nem kell kivenni, sőt, a raktáron lévőket is beszerelhetik, amiket már megvásároltak.
Azt is nyilatkozták, hogy mire ez a raktár készlet elfogy, addigra elkészül a HTC saját HDR mikrofonja.Ezek egyszerű gyártási hibák. Voltak ugyan úgy az OneX-nél is az első szériákban tömegesen.
Minden gyártónál vannak ilyenek, sajnos el kell ismerni, hogy a HTC-nél gyakrabban, mint a többi nagy gyártónál. De cserébe kárpótol sok más tulajdonsága a telefonnak, amikor végre tökéletesre cserélteted. Van konkurens modell a piacon, viszont mindent egybevetve messze ez a legjobb. Anyagminőség, szoftver, kijelző, hangminőség. És a sokat szidott kamera sem olyan rossz.Szerencsére a gyártási hibák rögtön látszódnak, és mehetsz vissza 3napos garira. Ismerősöm is kifogta, visszament másnap, szó nélkül cserélték neki, mert mondták, hogy tudnak róla hogy vannak ilyen hibák, és a gyártó is elismerte. Kapott egy hibátlant, azóta is boldog vele.
-
válasz
HUTCHDB #4667 üzenetére
Én meg nem lehúzni akarom!
Ahogy írtam, gyönyörű a telefon, csak amik történtek és történnek a kritikán aluliak!
Láttam én is élőben egy ezüstöt és csúnya illesztési hibája volt. Szerintem pont az van amit írtam. Szétszedték, mert mikrofoncsere volt és gányul lett összerakva, illetve másodjára már nem lehet összerakni, mert unibody a ház. Kérdéses, ha szervizbe kerül itthon, akkor a tökéletesen illesztett burkolat ugyan erre a sorsra jut! Akkor lesz még anyázás. -
DEJVID
őstag
Szoftvereseen reméltem is hogy nincs semmi, úgy gondoltam, hogy magára a készülékre nincs-e nyomva semmilyen embléma? Ezt a az alkalmazást lehet törölni ugye?
Loboda: Mondhatom azt az üzletben, hogy nézzünk bele, és nemjó, hozz másikat? Pixeleket mondjuk így nem könnyű ellenőrizni.
-
hurrikan
addikt
Amúgy kövezzetek meg, de nekem tetszik a Blinkfeed
még ha egyedül is vagyok ezzel
Bejelöltem benne a Facebookot, a SmartPhone-t mint hír kategóriát, meg a naptárat.
Így csak olyanokat hoz, amik érdekelnek.Viszont a zenelejátszóval kapcsolatban van egy kérdésem.
Bárkinek is betölti a zene szövegeket? Mert nekem egy zenénél sem, külföldieknél sem. A legismertebb előadók legismertebb zenéinél sem. Hiába vannak megadva rendesen az adatok (album cím, zeneszám, elóadó) -
Azért ez gáz. Szívem csücske a One, de az, hogy 200k-ért kifogsz hibás készüléket és visszaviszed vagy cserélteted gáz.
Egy ilyen prémium cuccnál, ne legyen szerintem olyan gond, hogy szarul van összerakva, stb. Tudom, hogy nincs tökéletes és hibátlan telefon, de amiket itt láttam az türelemre intett. Persze, nem akarok okoskodni, mert azért van, aki gyönyörű darabot fogott ki. -
DEJVID
őstag
Sziasztok!
A hozzászólások alapján nem tudom eldönteni, érdemes-e megvenni a telefont, vagy sem. Milyen sűrű a pixelhiba és az illesztési hiba? A t-mobile-os készülékeken ugye nincs t-s logó?
-
Balinov
titán
válasz
S e t h #4660 üzenetére
nehol igen,valoban, probalgattam mindenfele beallitast, amirol fotos tapasztalattal ugy gondoltam, hogy erdemes foglalkozni. a tegner meg az eg valoban ilyen kek volt.Vinnem kellett volna a tukrost, hogy legyen osszehasonlitasi alap
bacca meg, most nezem, hogy korabbrol a contrast-ot meg a sharpmess-t +1-en hagytam, raadasul ISO400 is bennragadt..
-
Balinov
titán
Par ujabb tesztkep, frissek a forgalomiranyito bojatol vannak a gelariaban, utolsok tegnaprol, azt megelozoek az utobbi 2-3 hetrol
Elso par hetben fura volt a kamera, de most eljutottam oda,hogy egyszeruen imadom.
Kerdes is, hogy legyen: Zoe-s ~30mp koruli videohighlights-nal nincs semmi mod,hogy 30mp-nel hosszabbat lehessen kesziteni ill. hogy 13db kepnel tobbet hozzaadni? Ja, meg azt vettem eszre, ha FB-re toltom direkt, otvar modon visszavesz a minosegen. YT-n szemre OK.
-
TheProb
veterán
Hát ahogy látom, sajnos kritikán aluli képeket csinál... Anno a Nokia N82-m ezerszer jobb képeket csinált... Dezső is ugyan ilyen szar, annyi vígasztal h fényképezés nem érdekel a telefonon, ha képeket akarok csinálni ott a rendes masinéria.
Zajosak, életlenek a képek
-
hurrikan
addikt
Villámlások lassított felvételen-powered by HTC One
A villámlások rögtön az elején, utána 1:22-nél, utána 4:00-nál, 7:21-nél, 11:08-nál találhatóak, de ezek csak a nagyobbak amiket mondtam, van több kisebb.
A videót negyedével lassítva rögzítette a teló azaz 1másodperc, 4alatt játszódik le. Ami annyit tesz, hogy normál sebességű visszajátszás esetén az eredeti rögzítési hossz kevesebb mint 3perc tehát elég sűrűn villámlott
A nagyobbak után olyanokat csattant hogy a riasztók is megszólaltak csak ugye lassított felvételkor nincs hang rögzítés
Hamarosan Youtube-ra is felteszem, csak oda telóról nem volt hajlandó feltölteni. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
sipy888 #4632 üzenetére
bocs, igazad van, a 16-os i5 árához viszonyítottam a 32-es one-t.
bennem az maradt meg, hogy a médiamarkt-ban valami nagy akció van, 180e függetlenül az i5, és a one meg ugye függetlenül 200 fölött van (csak az 32-es)
szóval úgy akartam érteni, hogy ebből az aspektusból kb. 30-40 ezer forinttal ér többet SZÁMOMRA a one, mint egy i5.
a kijelzőt meg már kali elmondta....(#4633) N4ri87!
mindjárt teszek fel új képeket! -
N4ri87
senior tag
válasz
predakon #4644 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy rövid időn belül minden eddig ismeretes hiba megszűnik a One esetében. Hozzá kell tennem, hogy i5-nél (lehet ,hogy tájékozatlan voltam) nem hallottam illesztési hibáról, ezzel ellentétben annyi azon is volt, mint most a One-on. Ott a fém keret felső és alsó része állt el talán 1/2 mm-t, vagy annyit sem. Onenal is ugyan ez a helyzet. Legalábbis az enyémmel.
-
Köszi a választ! Nekem alapvetően a one tetszik pont azért is mert már unom az ios-t (eyecandy zéró stb, pedig egy jó telefon az i4, de már unom), viszont folyamatosan olvasom ezt a fórumot és nagyon elbizonytalanodtam a one-al kapcsolatban. Úgy döntöttem eltolom a telefon vásárlást, és olvasom a fórumot tovább hátha megoldódnak a jellemző problémák
-
rgtth
csendes tag
Itt az angoloknál az i5 több mint 100 fonttal drágább a one-nál
-
válasz
sipy888 #4640 üzenetére
te azt írtad, hogy; ...egyértelműen a One kijezője a legjobb!
nem felesleges odatenni, hogy szerinted/számodra, mert annak hiányában, normális esetben ezt sokan általánosságban ért(het)ik.
nekem például jobban tetszik az s4 kijelzője, pedig annak is vannak hátrányai.
itt egy teszt; link
érdemes végigkattintgatni a Super close-up gallery képeit is. -
válasz
sipy888 #4637 üzenetére
amennyiben hozzáteszed, hogy szerinted, úgy semmi probléma a kijelentéseddel!
valakik az ips kijelzőket szeretik, másoknak az amoled kell, de sokan különböző tft variáns hívők, és még lehetne sorolni, bizony itt is az a helyzet, hogy minden technológiának van előnye és hátránya is, ezért mindenki döntse el maga, hogy neki melyik kell... -
sipy888
aktív tag
persze, hogy nem csak a tényadatoktól függ egy kijelző milyensége. de én mindkettőt fogtam kezembe, sőtt a többi csúcstelefont is, és egyértelműen a One kijezője a legjobb!
-
N4ri87
senior tag
válasz
predakon #4630 üzenetére
Ha megengeded: Én kissé bele untam a droidba, ezért váltottam i5-re, de nagyon gyorsan megutáltam. Aztán amikor jött a One, elkapott a "kell" érzés. Gyorsan meg is szabadultam az i5-től és vettem egy One-t. Ég és föld a különbség. Az i5-tel nem tudtam kibékülni. Csak egy gagyi eszköz volt. De a One-t élvezettel veszem a kezembe. Nem elég, hogy szolgáltatásokban űberelni az iphone-t, de szerintem szebb és sokkal kényelmesebb kézbe venni.
Más:
Fenn említettetek víztiszta burkolatot. Ha esetleg valaki talál itthon is és nem egy hónapot kell rá várni, kérem közölje, mert nagyon szeretnék venni egyet.
(#4607) HUTCHDB
Ezt hogy csinálod? Én nem tudok ennyire szép képeket készíteni.
Lehet ,hogy nincs igazam, de azt vettem észre, hogy közeli tárgyak fényképezésénél a One fenomenális. Viszont ha távolra fényképezek mintha kissé zajosak lennének a képek. -
sipy888
aktív tag
válasz
HUTCHDB #4631 üzenetére
hutch én nem értem néha amiket összehordasz ne haragudj.
1.) mi az hogy annyival jobb a One amennyivel többe kerül? Egyértelműen az i5 a drágább nem is kevéssel.
2.) az i5 kijelzője, hogy a fenébe lenne már jobb mint a One-é ? Elég csak a ppi és a felbontás értékét megnézni... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
predakon #4630 üzenetére
pont ma volt a kezemben i5.
a one az egyikben az i5 a másikban.
borzasztó kicsi.....a másik tulajnak meg a one volt nagy....
én smooth-ságra talán még a one-t éreztem jobbnak, (ami szerintem iszonyat nagy szó!) ja és gyorsabb is volt.
a kijelzője az i-nek picit jobb volt.
összességében pontosan annyi a különbség a one javára, amennyivel többe kerül! -
Xaels
félisten
válasz
ThorsHUN #4625 üzenetére
Az élet a kompromisszumokról szól. Nem mindet kell elfogadni (a gyártási hibás készüléket nem fogom megvenni például, kérek helyette másikat). Viszont olyan telefon nincs ami mindenkinek minden szempontból megfelel.
(#4626) Badboys: ezt most magyarul ha szabad kérni.
(#4628) ForRedGlory: értem. Akkor tudhatná már, hogy ez nem feltétlenül a legjobb hely ahol keresi.
-
Badboys
őstag
Tudna valaki egy rigót erre a fölbontásra?
-
ThorsHUN
őstag
Azert ez "marhajo".
A csucstelefonok kozul, ha az S4et valasztom, akkor bar napfenyben csodaszep allokepeket tudok kesziteni, de ha a gyorsan mozgo gyerkoket fenykepeznem, vagy sotetedik, nem jok a fenyviszonyok, akkor mar buktam a dolgot. Ha zenet hallgatok nem megfelelo fulessel, akkor pattog, a kep allitolag beeghet, a szoftver akadozik... nehol a kamera mozog...
Ha a ONE-ra esik a valsztasom, akkor pixelhibakkal kell szamolnom, nem cserelheto akksival, kopo hatlappal, sorjas elekkel, illesztesi hibakkal. Gyengebb kameraval es kevesebb (utangyartott) kiegeszitovel.Kompromisszum mindketto... hihetetlen...
-
Badboys
őstag
Akkor csak a pixel és az illesztési hibákra kell oda figyelni vagy esetleg van más is? Tegnap megrendeltem web shoppon keresztül a 8 nap miatt. Sajnos még sincs fekete pedig először azt mondták van. A pixel hibát mivel lehet tesztelni? Van rá valami konkrét program?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Luser2000 #4615 üzenetére
Talaltam egy ilyet.
Szerintem ez jo lesz....0,3 mm -
Luser2000
addikt
válasz
HUTCHDB #4613 üzenetére
Ha rákeresel itt az "ÁTLÁTSZÓ" kifejezésre, akkor ezt a találatot kapod:
Imak Thin Transparent Crystal Clear Hard Case Shell HTC One M7 -
g0n21
senior tag
válasz
HUTCHDB #4613 üzenetére
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=400490144625&index=1&nav=SEARCH&nid=02932649024
Sgp clear case is van ebay-en, de az már borsos kicsit.
ILyet rendeltem, de még nem jött meg.. (kínából, nem ennyiért)
Sgp clear case is van ebay-en, de az már borsos kicsit.
És sorry, mobilról nem tudok linkelni. -
HUTCHDB
nagyúr
valaki tud olyan tokot, ami nagyon vékony (kb. 0,5 mm) és átlátszó műanyag.
i5-re osaki-t vettem, az nagyon jó volt és az előbb említett paraméterekkel szinte nem is látszott, hogy rajta van, nem változtatott a külsőn.szerk:
valami ilyesmire gondolok:
[link] -
Exelsior
senior tag
Nem tudjátok valaki dolgozik egy összefoglaló készítésén az első oldal tetejére?
Nem ártana, hasznos lenne.
-
válasz
HUTCHDB #4607 üzenetére
Jó képek lettek ezek,ne hallgass senkire.
csak irigykednek meg trollkodnak.
Más:
Nem esek át a ló másik oldalára,abszolut nem. Engem kvára nem hat meg a samsung mérhetelen marketingje. Hozzám sosem fog olyan kerülni főleg nem S3 - 4 -5 -6,mert tul sok a baj vele.
Samsungból egy telefon sikerült jól,az pedig az S Advance,a többi kuka.A One működik azóta is hibátlanul mióta hozzám került (márc. 15.)
És ha akarom sem tudom hibára kényszeríteni. -
S e t h
nagyúr
-
ForRedGlory
félisten
Úgy hülyeség, ahogy van. 1000%, hogy az S4-et direkt elkalibrálták. Vagy simán nem képesek fotózni.
Ha jól sejtem ez volt az az oldal, ahol az összes író és szerkesztő One b*zi (leszámítva, hogy tényleg jobb, de ez a kamera teszt BOTRÁNYOS).(#4601) akoska07: azért ne essünk át a ló túloldalára...
-
hurrikan
addikt
2képből áll, kattintható.
Szerintem ez nagyon jó akku idő egy ekkora telótól, ilyen intenzív használattal.
Volt játék, telefonálás, e-mail, Face, Google+, netezés, zenehallgatás, fotózás-videózás, Zoe, kép feltöltések.
Minden szinkronizáció bekapcsolva. Fényerő automatán. Energia takrékosság kikapcsolva. -
borkarico
aktív tag
Sziasztok,
nem tudjátok véletlen hogy a fekete HTC ONE mikor lesz kapható a T-mobile-nál?
-
ptya
tag
Azt tapasztalom amúgy, hogy sokszor a semmiből előjön a kis fekete ablak, hogy a google+ -ért felelős process leállt.. ez másnál is így van? nem is értem egyébként, hogy mi lehet ez. Többször történik naponta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Xbox Classic / Xbox 360
- iPhone topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BestBuy ruhás topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest